חכה, יש לי תחושה שעוד נשמע התפתחויות לגבי הדירה.
לפני כשבועיים , (עוד בשלב המו"מ שהיה תקוע לגבי הימי התראה), פגשתי ידיד שלי שמתפלל אצלנו בבית כנסת (הוא לא בא באופן קבוע) , וסיפרתי לו בקצרה על נושא הדירה , את המו"מ שתקוע , וגם את נושא הנקודות ביקורת, (בסלון , ובחדר שינה) ונושא הרטיבות בסלון של השכנה למטה.
הוא אמר לי שעדיף לי לא לחתום, כי נושא רטיבות זה צרה, שלא ידוע מה יקרה בעתיד, ומכיון שהוא לא בקיא, הוא לא יודע אם יצטרכו חציבה בסלון מתחת למרצפות, אם יצטרכו להחליף וכו'
.
ולגבי המו"מ , הוא אמר , שגם אם היה המו"מ בסדר, לא כדאי להתעסק בדירה הזו . כי רטיבות זו צרה
והוא אמר לי שלטובתה , כיבוד הורים וכו' לא לנגוע
נזכרתי בזה אתמול, כי בימים האחרונים, אני עוזר לאמא שלי לארוז, והיא מעלה את האפשרות , שאם הבעלים יסכים, לקניית הדירה ללא התניה , אלא ישירות, היא תקנה .
אנחנו מחפשים לאמא דירה, והיא מצאה דירה , באיזור טוב ושקט במרכז, אבל המינוס שם , שאין מעלית שבת... יש מעלית אחת, אבל הדירה של ידידה שלה, אז היא אמרה, מקסימום שהיא תרד במדרגות בשבת, ואם תצטרך לעלות, תשים כסא במדרגות .
בדרך כלל בשבת , היא לא ממש יוצאת, בערב לא. בבוקר לתפילה , רק פעם ב, או בראש חודש, ואז עולה. ולפעמים יש לה שיעור בשבת אחרי צהריים, ואז עולה במוצ"ש במעלית