שחלק טענו ש KSP מוכרים מזוייפים וחלק לא כי טוענים שהריח לא נשאר הרבה זמן , שוב זה גם תלוי איזה בושם כי אה EDP אמור להישאר יותר מ 6 שעות אם אני לא טועה שבעצם קוקו שאנל מדמוזל זה EDP
לא שולל, אבל הכל יכול להיות ואין לאף אחד מאיתנו ערכת בדיקה אנליטית לבשמים מזוייפים...
לקנות מספק/יבואן/משווק מכובד - לדעתי זו פחות או יותר הערובה היחידה לאמינות ולמקוריות, ואם לא, אז הכל חארבו דארבו (מה שלא אומר שזה לא כך מלכתחילה).
לגבי הישארות הבושם על הגוף - היא בקושי מעידה על משהו (למרות שבערכים קיצוניים היא כן אינדיקציה - נגיד התנדפות של חצי שעה וכו'), כי כל גוף הוא אחר, כל בושם יושב אחרת על כל גוף, כל בושם מתנדף אחרת על כל גוף.
ם אני לא טועה שבעצם קוקו שאנל מדמוזל זה EDP
יש את כל הסוגים וכל הריכוזים (E.D.P וגם E.D.T וכו').
זה שבושם הוא E.D.P. לא אומר שהוא הכי טוב או יותר איכותי, אלא רק שהוא מרוכז יותר... והרבה פעמים (לדעתי) הוא מרוכז יותר מדי.
אני אישית לא מתבשם בבשמי E.D.P. הם חזקים לי מדי.
אל תחפש שם הם מוכרים זיופים ומוצרים משומשים.
איך את
יודעת ש- Strawberrynet מוכרים בשמים מזוייפים ומשומשים?
יש לך ערכת בדיקה אנליטית לבשמים מזוייפים?
רכשת משם בעצמך והגיע אלייך בושם פתוח ומשומש?
את מתבססת בקביעה הזו על מה בדיוק?
מה האינדיקציה שלך?
אני מבקש שתעני
על השאלה עצמה בפשטות, ולא מסביב - איך את יודעת ולא איך את חושבת שאת יודעת.
תודה.
הם מוכרים טסטרים לפעמים, אבל החומר בפנים אמור להיות זהה
טסטר זה אותו הבושם
בדיוק.
לא בכאילו, לא אולי, לא בערך, אלא בדיוק... ההבדל הוא באריזה, במיתוג ובשיווק - טסטר מגיע בדר"כ בקרטון חום מכוער ללא שום סמל או מיתוג (ולכן פחות מתאים לתת אותו כמתנה), לפעמים אפילו בלי פקק (בלי הפקק שיושב על הבקבוק, לא בלי הפיה שמרססת עצמה כמובן).
הנוזל שבתוך הבקבוק - אותו הנוזל בדיוק. זה מה שמקובל בתעשייה.
אני כבר שנים רבות מאוד (מעל עשור) רוכש אך ורק טסטרים, כי הם זולים יותר.
אני מזמין הרבה מ call perdume
יש להם אחלה מחירים
הייתי מזמין מ-
Call Perfume הרבה מאוד פעם (כשהייתי צעיר יותר הייתי מאוד אוהב בשמים), אבל איפשהוא הם הפכו ליקרים יותר מהמתחרים הזמינים לי באינטרנט בלחיצת עכבר פשוטה, ועכשיו אני אפילו לא מוצא אצלם באתר קטגוריה של טסטרים (שהיא כמובן פחות משתלמת למכירה - לא יפה מצידם).
ואז עברתי ל-
Bosmetic שהיו זולים לגמרי והיה להם אפילו אתר מצויין (אבל עכשיו אני רואה
שהוא לא פועל) - שווה להתקשר על הבושם הרצוי ולשאול על המחיר שלו. שיחת טלפון פשוטה.
היום אני בדר"כ רוכש את הבשמים שלי ב- KSP או ב-
Last Price (כי יש אצלם MAX PayBack).
אבל בעיקרון את הבושם הקבוע שלי (3 בשמים ב- 100 ש"ח) ליום יום ולעבודה, שהוא זול מאוד (סולידי!), נדיף מאוד (לי זה טוב, אני לא רוצה להריח כמו כרית בושם), קליל, נעים לדעתי ולא מכביד גם בחורף ובקיץ עם תוים קלילים מאוד -
אני מזמין באודם קוסמטיקה שיש להם משלוח לכל הארץ ב- 10 ש"ח בלבד... יוצא לי 37 ש"ח לבקבוק בושם של 100 מ"ל אחרי משלוח