• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

קניית בגדי ספורט

אנונימית

משתמש סולידי
דירוג
21
איפה אתם קונים בגדי ספורט ?
ואם אתם מעוניינים בבגדי ספורט של מותגים (נייקי, אדידס וכו') איפה הכי משתלם לקנות ?

קניתי חולצה אחת מדקטלון ( לא מרוצה )
מחכה למבצעים בארהב ( אמזון וכדומה )

לא אוהב לעשות קניות כשאני בטיול בחול
( לא הייתי בארהב בטיול )

בד"כ מעדיף להשקיע כסף במוצר איכותי שמחזיק זמן רב.
יש לי גופיות ריצה של סאקוני, חולצות קצרות של נייק וארוכות של אדידס שעברו מאות כביסות ועברו איתי כבר אלפי ק"מ ועדיין מחזיקות מעמד.
קניתי בזול חולצות של אנדר-ארמור ודקתלון והיום כבר לא משמשות לריצה :-(

מכיוון שרץ הרבה, את נעלי הריצה שלי (2-3 זוגות בשנה) ואת ביגוד הריצה אני רוכש בחנות שנקראת running warehouse
קוד קופון: fb15d - נותן 15% על כל מוצרי הקלירנס
קוד קופון: runblog10 - נותן 10% הנחה כלליים

משלוח לארץ דרך חברים/משפחה שנמצאים בארה"ב או באמצעות BUY2USA

בגדים זה הדבר היחיד שאני לא מסוגל לקנות באינטרנט.
אני בדרך כלל מחכה לסוף עונה והלך לחנות עודפים של מותג כזה או אחר.

נעליים ,מודד בארץ , מזמין בחו״ל, אמאזון או אתרים אחרים. חולצות יש מספיק מכל מיני אירועים , כמו מרתון תל-אביב, או דומיו(יודע שזה לא סולידי :). מכנסי ריצה מחפש מבצעים , ניתן גם להזמין בחו״ל. יש לי מכנס ריצה של דקטלון שנקנה בחו״ל , הוא בסדר.

מודד בארץ , מזמין בחו״ל
מצטער, חייב להסתייג מחוסר המוסריות שבכך-
אתה משתמש במשאבים (יקרים) של גורם אחר תוך הולכת שולל של אותו גורם לגבי מטרותיך, ובאופן שגורם לו להפסד כספי (או לכל הפחות למניעת רווח).
סוג של גניבה (של של הנעליים עצמן, כן של כל השאר).
(ובהנחה שאתה מבקש מהמוכר שיביא לך את הדגם והמידה, גם הניצול שלו צריך להילקח בחשבון.)

נעליים בארץ במבצעים (דגם של שנה או 2 אחורה עולים 250-300 שח) או מאמאזון (גם, אף פעם לא דגם של השנה הנוכחית... אפשר למצוא סקוני/אסיקס ממש טובות באזור ה- 50$). לרוב אני מוצא דגם שאני ממש אוהב, ואז קונה את אותה הנעל במשך כמה שנים כל פעם במחיר נמוך יותר (מחליף נעל בערך כל 500 קילומטר).

לגבי שאר הביגוד - רץ עם בגדים רגילים. יש לי מכנסים קצרים ב- fox בכלום כסף (5 ב- 100 לדעתי) ואני איתן כבר כמה שנים לכל האימונים. לגבי החולצות, משתמש בחולצות T ישנות. יש לי כמה dry fit שקיבלתי כמתנות יום הולדת, אבל בתכלס אני לא מרגיש את ההבדל אז אני משתמש בהן רק לעיתים רחוקות מאד.

מרתון תל-אביב, או דומיו
חולצות של האירועים הם בד"כ באיכות נמוכה ואני לא שומר אותן (אלא אם כן זה משמש כמזכרת למרתון מיוחד ואז יושב בארון בלי ללבוש אותו)
אני מעדיף לרכוש בכסף מלא ואת החולצות של האירועים מחלק מתנות לאנשים שרצים פחות ממני :-)

לקנות נעל ריצה ב600-800 שקלים, לא תודה
אתה כמובן לא צריך לקנות נעל ב-600-800 ש"ח. אין לזה שום קשר ללהשתמש ללא רשות בנעל של מישהו אחר כדי למדוד אותה.
תכל'ס, לקחת את הנעל מהחנות ללא תשלום יחסוך לך הרבה יותר כסף. אם הסיבה היחידה שאתה לא עושה זאת זה חשש מתיק פלילי אז הטענה שלך נכונה, אחרת - אתה בהחלט מתחשב בשיקולים מוסריים.

מוסריות וכסף לא הולכים אצלי ביחד
משפט משעשע. יוצא ממנו שאתה מוסרי רק כשאתה מרוויח מזה.
לדעתי יום אחד יקומו חנויות שלא ימכרו אבל יגבו סכום נמוך על בדיקת המוצרים ומדידות. יש משהו דומה בחנויות שיש להן סניפים באילת (על גבול החוקי).
מקווה שיש לזה כדאיות כלכלית.

נעליים: יחסית בעיה כי גם אני מחליפה 3 פעמים בשנה בערך. running warehouse או אמאזון דרך אנשים שמגיעים לארץ, או מחכה למבצעים על דגמים שאני מכירה מתחת 75$ ושולחת לארץ עם buy2usa(אבל ההתרשמות שלי שדגמים יותר זולים, מתחת ל75$ במבצע, בעלי בלאי גבוה יותר וזה לא בהכרח משתלם). בנוסף מחכה למבצעים של חנויות קטנות וקונה דגמים שאני מכירה. אני מוכנה להוציא עד 550 ש"ח על זוג נעליים בארץ.
טייצים: פעם היו לי של המותגים, אבל מפה לשם יצא לי לקנות זולים בדקתלון או חנות זולה אחרת בחו"ל והבלאי סביר. חולצות - גם מדקתלון/ ישנות מממירוצים (חולצות טריקו הוכיחו שיש להם בלאי גבוה מידי וחבל)
גרביים: פעם קניתי גרביים של נייק שהחזיקו המון המון זמן אבל מאז שיש אופציות זולות נעשה לי קשה להוציא את הכסף ולכן לאחרונה קניתי בדקתלון. אין לי מספיק ניסיון להחליט על בלאי.
חזיות ריצה: קניתי לפני המון שנים (לא זוכרת את המותג) והחזיק עד לאחרונה. קניתי לאחרונה של לולולמון ואני מאוד מרוצה, חבל שאני לא יכולה לקנות עוד... יש לי נסיון רע עם נסיון לחזיית ריצה "זולה" ולא אנסה שוב (=חוסר תמיכה + בלאי גבוה)

דגמים יותר זולים, מתחת ל75$ במבצע, בעלי בלאי גבוה יותר וזה לא בהכרח משתלם
אני מזמין תמיד בפחות מ-75$ אם ההזמנה היא דרך BUY2USA ואם זה דרך חבר/משפחה שמגיעים לארץ אז יותר גמיש במחיר.
הנעליים שאני מזמין אלו בדרך כלל נייק פגסוס או ניובאלאנס שנמצאות במבצע.
רץ תמיד עם 2 נעליים במקביל לכן כשנעל מגיעה לאזור ה-450 ק"מ אני מתחיל לעקוב אחרי המבצעים.
הנעליים אצלי מחזיקות מעמד הרבה ק"מ - נייק ממוצעת מחזיקה מעמד אצלי כ-850 ק"מ, ניו-באלאנס קצת פחות - באזור 750 ק"מ.

סתם לדוגמא עכשיו באתר:
https://www.runningwarehouse.com/Nike_Zoom_Elite_9/descpage-NZE9M11.html
נעל מצויינת למי שרץ הרבה (כמוני) ומהר (לא אני)
נעל לפני הנחה: 79.88 דולר
אחרי 15% הנחה: 67.89 דולר

https://www.runningwarehouse.com/Brooks_Glycerin_15/descpage-BRG15M1.html
לפני הנחה: 92.88 דולר
אחרי 15% הנחה: 78.9 דולר
מנסיון עבר שלי אם פונים בצורה יפה ומנומסת בדוא"ל לחנות ומבקשים הנחה בגלל סף מס של 75$ וזה מה שמונע אתכם מלקנות את הנעל הם יסדרו לכם את ההזמנה ל-74.98 דולר.

נערך לאחרונה ב:
אתה משתמש במשאבים (יקרים) של גורם אחר תוך הולכת שולל של אותו גורם לגבי מטרותיך, ובאופן שגורם לו להפסד כספי (או לכל הפחות למניעת רווח).
אדם נכנס לחנות, בודק מוצר, המוכר מסביר על המוצר, אדם אומר "בגדול מתאים לי אבל אני רוצה להשוות מחירים בחנויות אחרות לפני שאני מחליט", יוצא מהחנות, ובסוף קונה בחנות אחרת, יותר זולה.

מה הבעיה עם זה?

איפה אתם קונים בגדי ספורט ?
יש בעין המפרץ חנות עודפים של נייקי, זולה מאוד עם מוצרים "יחסית" טובים.
בלאקפריידי או כל דבר דומה לו באמזון. בהצלחה.

אדם נכנס לחנות, בודק מוצר, המוכר מסביר על המוצר, אדם אומר "בגדול מתאים לי אבל אני רוצה להשוות מחירים בחנויות אחרות לפני שאני מחליט", יוצא מהחנות, ובסוף קונה בחנות אחרת, יותר זולה.

מה הבעיה עם זה?
זו היתממות? אם הוא אכן שוקל לקנות שם, אין שום בעיה. השוואת מחירים לפני הרכישה זה אחלה.
הבעיה היא רק אם הוא מראש מתכנן לא לקנות שם, והוא נכנס רק בגלל שבחנויות אחרות הוא לא יכול למדוד (מה גם, שהצורך של החנות להחזיק מקום מתאים למדידה, כולל שטח, אחסנה מקומית של דגמים ומידות שונות, אנשי שירות וכו', זה חלק מהסיבה שהחנות הזו גובה מחיר יקר יותר מהחנויות האחרות שלא עושות את כל זה).

בכל מקרה, נראה לי שהדברים ברורים ומי שטוען אחרת קצת מיתמם או משקר לעצמו, ואין לי כאן אינטרס אישי, אז את שלי סיימתי לומר.

הבעיה היא רק אם הוא מראש מתכנן לא לקנות שם
אבל אולי ככה הבעל בית יתעורר ויבין שהוא צריך לשנות מחירים או גישה אחרת הוא "שורף" מזומנים על חנות שרק באים אליה למדוד...

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ס קניית רכב בפעם הראשונה בחור צעיר אוף טופיק 41
ס קניית רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
ד קניית דירה למגורים נדל"ן 1
V סוג מטבע קניית ETF ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 6
NeonDrift קניית דירה ראשונה בגיל פנסיה -מה הפגיעה? נדל"ן 3
N שאלה לגבי קניית קרנות מדדים שוק ההון 2
algo.il קניית ירקות וירוקים למיניהם טריים ואיכותיים אוף טופיק 3
A קניית דירה עם משכנתא ואחוז מימון נדל"ן 7
א קניית נדל"ן ברצועת עזה. אפשרי? פוסטים מאיכות נמוכה 7
M קניית זכויות בניה מדירה שחתומה על עסקת פינוי בינוי לדירה שלא חתומה על העסקה נדל"ן 0
ה קניית מניות דרך ברוקר שוק ההון 0
E השוואת קניית דירה לשכירה נדל"ן 8
T התייעצות קניית דירה נדל"ן 22
E האם ההטבה שהציעו לי שווה? קניית דולרים שוק ההון 1
A איזה סוג של קופה עדיף למכור לפני קניית דירה? שוק ההון 6
I מימון עבור קניית רכב צרכנות פיננסית 19
ש קניית משקפיים באינטרנט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
ב ב IBKR המלצה על קניית קרן כספית דולרית וביורו פוסטים מאיכות נמוכה 1
W קניית דירת מגורים ראשונה לא מקבלן נדל"ן 4
S קניית קרנות איריות בIB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 6
O תשלום מס בעת קניית רכב ללימוד נהיגה מיסים 0
R קניית דירה דרך עסק נדל"ן 13
M קניית רכב - מה הסכום של רכב שהכי כלכלי לקנות? צרכנות פיננסית 6
A איך מתחילים חיים חדשים - קניית נכס באוסטריה? נדל"ן 6
R קניית מחשב נייח - מעבדי אינטל אוף טופיק 6
Shamran88 ביזור קניית מדדים על פני זמן שוק ההון 2
M קניית $ השוואת IBKR מול בנק מקומי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11
ת קניית נדלן למגורים בשותפים נדל"ן 6
S רגע לפני קניית דירה בשכונת ורדיה בחיפה נדל"ן 23
י קרן מחקה מדד סנופי שקלי או קניית etf סנופי דולרי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
N שוק ההון מול קניית דירה נדל"ן 10
נימי אסטרטגיית stop loss לקראת קניית דירה שוק ההון 21
H חששות לפני קניית דירה ראשונה להשקעה - האם יש ביקוש לדירות 2 חדרים? נדל"ן 15
I קניית ארון בעת מעבר דירה צרכנות פיננסית 2
I קניית רכב - תשלום אחד או הלוואה? צרכנות פיננסית 7
I מעבר לדירה - קניית מוצרים בזול צרכנות פיננסית 6
ק קניית רכב - חישוב עלות "אמיתית" לאורך זמן צרכנות פיננסית 23
מ קניית דירה על הנייר אחרי מחיר למשתכן נדל"ן 3
משה האם קניית קרקע בהנחה של 90% לחיילי מילואים באזור עדיפות לאומית היא דיל טוב? נדל"ן 22
B קניית מחקה מדד\קרן S&P בארץ או בחו"ל הסוחרת ב GBP שוק ההון 2
roteml קניית דירה מסוג "דיור מוגן" להשקעה נדל"ן 1
ר שאלה על קניית etf שוק ההון 3
N קניית ציוד לדירה חדשה צרכנות פיננסית 1
M קניית דירה בבעלות קק"ל נדל"ן 4
רפיקי קניית בית פרטי ללא משכנתא נדל"ן 16
T קניית דירה למגורים מתוך כוונה למכור אחרי 5~7 שנים? נדל"ן 11
McMurphy קניית כרטיס טיסה בדולרים באמצעות כרטיס אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 12
ישראלי מצוי קנית דירה יד 2 בתקווה לתמ״א יום אחד או קניית דירה חדשה על הנייר נדל"ן 4
Y קניית דירה להשקעה ב״מחיר למשתכן״ בפרוייקט לאוכלוסיה החרדית נדל"ן 36
MaorRocky סכנות של קניית קרקע לפני אישורים נדל"ן 17

נושאים דומים

Back
למעלה