• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

קנייה ומכירה של מניות על ידי סנטורים לצד גרף הs&p500

• פותח הנושא פותח הנושא ImCarryGG
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ImCarryGG

משתמש בכיר
דירוג
799
לא בטוח כל כך אם שייך לכאן, אם לא אשמח שתעבירו לפורום המתאים.
babt4fwjaqy41.png

מקורות: פוסט מקורי ברדדיט
אתר הדיווחים האמריקאי
האתר של היוצר עם גרפים מפורטים לפי דיווח של כל אדם בנפרד
לא חושב שיש צורך בהסבר לגרף, הוא מדבר בשם עצמו.(אנסח את עצמי מחדש, תופעה של שחיתות למטרת רווח בניצול הפוזיציה והמידע הסודי שחשופים עליהם "אנשי ציבור" הוא לא חדש ואני בטוח שהתופעה רחבה בעשרות אחוזים מהמדווח בתקשורת הישראל והעולמית, לדעתי האישית זה טענה חזקה מאוד בעד מינארכיה)
מה שכן מעניין שהוא רשם בתגובות שיש כמה חברים שמדווחים עדיין ידנית ולא דיגיטלית(כלומר רושמים על דף כמה קנו מתי וכדומה) וכמובן הרבה יותר קל לזייף מידע שאתה פשוט כותב על נייר ולא מספק אישורים דיגיטלים, ממה שרושמים החוק מתיר זאת אך הרוב המוחלט לא עושה את זה.

נערך לאחרונה ב:
חוץ מהגרף של sp500 אני רואה סיגנל די רנדומלי. מה אני "אמור" לראות פה? שחיתות?

בבקשה תנסח טקסט רציונלי מה אנחנו רואים כאן? ז"א מה 'המלומד' הזה מנסה לאמר ומה המשמעות של זה ולמה בכלל זה אמור לעניין אותנו שמישהו כתב משהו ברדדיט.

נערך לאחרונה ב:
די רנדומלי.
גם אחרי דצמ' ועד עכשיו הוא די רנדומלי?
לא הבנתי מילה מכול הג'יבריש הזה.
בבקשה תנסח טקסט רציונלי מה אנחנו רואים כאן? ז"א מה 'המלומד' הזה מנסה לאמר ומה המשמעות של זה ולמה בכלל זה אמור לעניין אותנו שמישהו כתב משהו ברדדיט.
שיש מגמה ברורה של מכירה לפני שחדשות הקורונה יצאו לשוק הכללי, כלומר שהממשלה והחברים הבכירים ידעו מראש על המצב ועל הנזק שצפוי לקרות והגיבו בהתאם(באופן לא חוקי אני מניח על סמך מידע סודי), גם המכירה המסיבית לאחר העליה אולי מצביע על מידע נוסף שלא חלקו עוד עם השוק.

לא יודע אם אמור לעניין מישהו פה בהכרח, אבל מניח שהתופעה לא ממוקדמת רק בארה"ב ושגם בארץ אם יחקרו ימצאו פעולות לא חוקיות שהשרים עושים בשביל רווח, מה זה אומר על ה"דמוקרטיה" של העולם המודרני? זה כבר דיון אחר.

חוץ מהגרף של sp500 אני רואה סיגנל די רנדומלי. מה אני "אמור" לראות פה? שחיתות?
אם שחיתות - שימוש במידע שלא זמין לכלל למטרות רווח\אי-הפסד, כנראה
נראה שכמה שבועות לפני בוצעו שינויים של זמן רב שמקדימים את הצניחה
עכשיו, הטענה של רובם שיש להם נאמן
אני מניח שלא יהיה ניתן להוכיח הרבה חוץ מלעשות רעש תקשורתי
כבר לפני חודשיים דיברו על סנטורית שנשואה למנכ"ל ICE הבעלים של הבורסאות הגדולות

אני טוען שזה כמובן מושך הרבה עיניים ואוזניים, אבל אני לא טוען שזה לא קיים
לכן, באופן אנושי, אין סיבה שמישהו "ימות על החרב" ולא יפעל למזער נזקים
"משרתי ציבור" זאת סתם מילה שהציבור ירגיש "משורת"

אני מניח שלא יהיה ניתן להוכיח הרבה חוץ מלעשות רעש תקשורתי
שאלה שאפשר לחשוב עליה זה למה אנשים בפוזיציות כוח כאלו מצילחים להתחמק מהרבה קנסות(וזמן כלא אם אני מבין נכון את החוק האמריקאי לגבי מסחר עם מידע סודי), אולי בגלל יד עמוקה ברשויות החוקרות/שופטות, לא יודע גם כמה התקשורת מדווחת על הנושא בארה"ב(בארץ מניח שבכלל לא) כי הפוליטקאים האלו יודעים לנצל את המשבר ולפעול ברגע שיוכלו להסיט את האש מעצמם לנושאים יותר "נמכרים"

גם אחרי דצמ' ועד עכשיו הוא די רנדומלי?
רואיםקצת פדיונות בסוף 2019 (כמו שהמון תיקים מנוהלים עושים), ורואים המון פדיונות אחרי הנפילה.
אם כבר , אני רואה שהסנטורים עשו פחות או יותר כמו כלל האוכלוסיה.

רואיםקצת פדיונות בסוף 2019 (כמו שהמון תיקים מנוהלים עושים), ורואים המון פדיונות אחרי הנפילה.
אם כבר , אני רואה שהסנטורים עשו פחות או יותר כמו כלל האוכלוסיה.
והמכירה של המניות ממש שבוע-שבועיים לפני הנפילות?(שכמובן היו בינואר 20' ולא סוף 19') בספק שכלל האוכלוסיה עשתה את זה..

שאלה שאפשר לחשוב עליה זה למה אנשים בפוזיציות כוח כאלו מצילחים להתחמק מהרבה קנסות(וזמן כלא אם אני מבין נכון את החוק האמריקאי לגבי מסחר עם מידע סודי), אולי בגלל יד עמוקה ברשויות החוקרות/שופטות, לא יודע גם כמה התקשורת מדווחת על הנושא בארה"ב(בארץ מניח שבכלל לא) כי הפוליטקאים האלו יודעים לנצל את המשבר ולפעול ברגע שיוכלו להסיט את האש מעצמם לנושאים יותר "נמכרים"
השאלה היא למה יש עדיין ישיבות סגורות שלציבור אין גישה אליהן
אפשר להגיד כי יש פחד מפאניקה או שיראו את דעותיהם האמיתיות

בכל מקרה, זה לא משנה המשחק של החתול ועכבר, מדובר בבני אדם
הממשל הוא הבעיה, לא לובשי החליפות

הממשל הוא הבעיה, לא לובשי החליפות
זאת הטענה שלי, ערכתי את הטענה שלי לבקשת יוסיק כי היא לא הייתה ברורה הרמיזה.
להביא לחתול לשמור על השמנת זה לא רעיון מדהים, אבל להביא ל120 חתולים לחוקק את החוקים למסחר בשמנת ולשלוט בבעלי המפעלים שמייצרים את השמנת זה כבר רעיון קטסטרופלי..
לא יכול להבין איך הציבור מוכן שאנשים בלי השכלה רלוונטית ובלי התייחסות(ולפעמים התעלמות מוחלטת) למדע יחליטו מה הדבר הכי טוב עבורו בתוך מערכת שלמחליט יש ניגוד אינטרסים מוחלט ברוב הגדול של הפעמים(ועוד מסתיר את הניגוד הזה)

לא יכול להבין איך הציבור מוכן שאנשים בלי השכלה רלוונטית
הציבור הוא בעל השכלה עוד יותר לא רלוונטית, אם בכלל
הוא קל השפעה, כמו לנשוף על נוצה

טוב, לא באמת "קל", זה לוקח זמן רב גם לנשוף על הנוצה וגם לאמן אותה שהיא תעוף לכוון הרצוי

הציבור הוא בעל השכלה עוד יותר לא רלוונטית, אם בכלל
הוא קל השפעה, כמו לנשוף על נוצה
לפעמים מרגיש לי שדווקא הדברים החשובים בחיים שצריך שיהיה רשיון אליהם כמו להצביע ולהיות הורה מתייחסים אליהם כמובן מאליו...
טוב, לא באמת "קל", זה לוקח זמן רב גם לנשוף על הנוצה וגם לאמן אותה שהיא תעוף לכוון הרצוי
"מזל" שכספי המיסים הולכים למיטב היועצים הפסיכולוגים למלפגות שעוזרים להם לגעת בדיוק במקומות שצריך בשביל להכנס למוחות ההמונים בלי התנגדות.

שאלה שאפשר לחשוב עליה זה למה אנשים בפוזיציות כוח כאלו מצילחים להתחמק מהרבה קנסות(וזמן כלא אם אני מבין נכון את החוק האמריקאי לגבי מסחר עם מידע סודי), אולי בגלל יד עמוקה ברשויות החוקרות/שופטות, לא יודע גם כמה התקשורת מדווחת על הנושא בארה"ב
מצליחים לפעמים כמו כולם,גם רואי חשבון ואינסטלטורים עוברים על החוק ונתפסים\לא נתפסים אתה פשוט לא שומע על זה.
רשויות החוק כבר על זה וחוקרות את העניין.
לא יכול להבין איך הציבור מוכן שאנשים בלי השכלה רלוונטית ובלי התייחסות(ולפעמים התעלמות מוחלטת) למדע יחליטו מה הדבר הכי טוב עבורו בתוך מערכת שלמחליט יש ניגוד אינטרסים מוחלט ברוב הגדול של הפעמים(ועוד מסתיר את הניגוד הזה)
לפעמים מרגיש לי שדווקא הדברים החשובים בחיים שצריך שיהיה רשיון אליהם כמו להצביע ולהיות הורה מתייחסים אליהם כמובן מאליו...

מכול השיטות זאת עובדת הכי טוב לאדם הפשוט(וגם לעשיר\עני).
אתה מעדיף שמועצת מומחים תקבע מי יצביע ולמי מותר להוליד ילדים?
בסין ובאירן יש מועצת מומחים שקובעת מה יעשו,לא עושה רושם שזה עדיף וגם עם כן המערכת הרבה יותר רגישה לטמטום\טירוף אנושי.

מכול השיטות זאת עובדת הכי טוב לאדם הפשוט(וגם לעשיר\עני).
לטענה הזאת אין אחיזה במציאות
האדם הפשוט לא נשאל, כל החלטותיו נשללו ממנו והתנקזו ל2 ברירות שעליהן הוא "רשאי להצביע"

אני חושב שאי אפשר ללמוד מהגרף הזה שום דבר, אם לא שמים לידו את גרף ההתנהגות של קבוצת ביקורת כלשהי (אמריקאים בכלל? מנכ"לים של חברות? קבוצה שתשקף "הדיוטות" של השוק?). הרי אף אחד מאיתנו לא יודע מה היו החדשות הכלכליות באותו יום שבו הגרף כאן מושך לכיוון רכישות או מימושים על ידי סנטורים.

לטענה הזאת אין אחיזה במציאות
אתה מתכוון שאין לה אחיזה על הנייר(הרבה שיטות נראות טוב בהרבה על הנייר)
אבל במציאות איפה עדיף לחיות בממוצע
בארה"ב,מערב אירופה ודרום קוריאה או באירן,צפון קוריאה וסין?

כבר נאמר השיטה הכי גרועה חוץ מכול שאר השיטות.

השיטה הכי גרועה
זה כבר ביטוי שאני יכול להתחבר אליו
אבל לא השתמשת בו לפני זה, כך שטענתי נגד "עובדת הכי טוב לאדם"
היא כן עובדת הכי פחות טוב לשלוט באדם, אבל מבחינת חופש אמיתי, כולם חיים בבועה שיש הבדלים
מפיו של ג'ורג' קרלין ז"ל, "החלום האמריקאי נקרא כך כי צריך להיות רדומים לחלוטין כדי להאמין בו"

אבל מבחינת חופש אמיתי, כולם חיים בבועה שיש הבדלים
מה זה חופש אמיתי? מעריך שלכול אחד יש אידיאל קצת אחר.
אני לא מדבר על תאוריה,במציאות זה השיטה הכי חופשית ומטיבה כלכלית שגם עובדת ויש הבדלים מאוד גדולים.
חשוב להילחם על החופש ולהבין שגם זה שברירי מאוד
אבל כמו שראינו בחיים(וגם ברעיונות מסוכנים בשירשור הזה)זה הכי טוב שהצלחנו עד היום,רוב הניסויים למשהו אחר עלו לנו ביוקר.
מפיו של ג'ורג' קרלין ז"ל, "החלום האמריקאי נקרא כך כי צריך להיות רדומים לחלוטין כדי להאמין בו"
איך אומרים: באנגלית זה נשמע יותר טוב :)
במקרה הזה אני חושב(כמו שאולי הסכמנו כבר)שזה נכון במובנים מסוימים אבל רק ביחס לארה"ב עצמה.
כשאתה משווה לשיטות אחרות(קומוניזים,רפובליקה איסלאמית,אנרכיזים וכו) זה כבר מקבל משמעות של קלישאה(במיוחד ביחס למי שכתב אותה).

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Hamato Yoshi חסכון בעמלות קנייה ומכירה של ETF שוק ההון 19
ת האם לפי תקנות בנק ישראל בנוסף לכך שלבנקים אסור לקחת דמי ניהול/משמרת, אסור להם גם לקחת עמלות קנייה ומכירה בכל מה שקשור לקרנות כספיות? שוק ההון 36
E שאלה לגבי קנייה ומכירה -קרן כספית מיסים 31
מ קנייה באקסלנס ומכירה ב-IB שוק ההון 1
ס האם ניתן לנייד תיק מבנק לבית השקעות בלי קנייה ומכירה? כמו ניוד בין בנקים? שוק ההון 4
ר לקראית סוף שנה: מה השיקולים שלכם כשמחליטים על קנייה ומכירה לצורך מגן מס? שוק ההון 19
A עמלות קנייה ומכירה interactive brokers שוק ההון 12
א מכירה, קנייה וקבלת משכנתה - בתקופת אבטלה נדל"ן 12
מ קנייה של MLP ע"י אזרח ישראלי מיסים 8
T עמלות קנייה/מכירה בקרן אירית שקלית או דולרית וחשיבות של זה שוק ההון 9
K נדל"ן בחו"ל - קנייה דרך חברה בע"מ לעומת פרטי נדל"ן 17
ד מתי נגבית עמלת קנייה ואיפה רואים אותה ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
T האם הבנתי נכון את העמלת קנייה/מכירה של מניות בInteractive Brokesrs? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
U קנייה גדולה של מניות, בזמן הזה, מחפש חיזוקים מנטליים שוק ההון 15
F 1325 - כיצד לדווח על עמלות קנייה/מכירה? מיסים 3
ח הוזלת עמלות קנייה בישראל צרכנות פיננסית 4
מ קנייה של S&P500 דרך בנק הפועלים(חשבון הייטקזון) או מיטב/IBI? שוק ההון 10
ד האם אתם רואים בנפילה של הביטקוין בשבוע האחרון הזדמנות קנייה ? פוסטים מאיכות נמוכה 5
T האם קנייה במחיר נמוך יותר משתלמת יותר? שוק ההון 12
B רכישת מניות ללא עמלת קנייה שוק ההון 17
ה טיעון בעד קנייה של S&P 500 *וגם* Nasdaq 100 שוק ההון 21
N יש צורך בהמרת מט"ח אם הכוח קנייה שלי בדולרים מתעדכן אוטומטית בהתאם לסכום השקלי שקיים בחשבון? שוק ההון 0
T התייעצות מיסוי, קנייה ומכירת דירה בזמן קצר נדל"ן 10
A איפה אפשר לקרוא בפשטות על המיסוי על קנייה / מכירה בשוק ההון? פוסטים מאיכות נמוכה 4
גיא הראשון איך לבנות אסטרטגיית קנייה? שוק ההון 2
Amichai בעיה עם דו"ח שנתי בIB עקב מחירי קנייה לא נכונים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 8
tomchoook קנייה בסיסית של ETF בלאומי טרייד שוק ההון 13
mudale222 מה דעתכם על קנייה ורישום דירה על שמי על מנת לחמוק ממיסים על דירה שנייה (לטובת קרוב משפחה) נדל"ן 30
S חישובי מס ב-IB ושער קנייה ממוצע ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
י קנייה מיורש בחו"ל נדל"ן 1
ס מניות נדלן בישראל ככלי לשמירה על ערך הכסף לקראת קנייה בעוד כמה שנים שוק ההון 6
שיר הלל לטבע עמלות קנייה באקסלנס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
L קנייה דירה חדשה מקבלן עם תשלום ריבית על ה75% עד האכלוס נדל"ן 2
eeyore קנייה באינטרנט בלי כרטיס צרכנות פיננסית 9
N שכירות וקניית דירה או קנייה לצורך מגורים נדל"ן 14
X אפיק סולידי לחיסכון עבור קנייה בדולרים שוק ההון 4
B שעות קנייה קרנות בלאקרוק פוסטים מאיכות נמוכה 3
מכופף הבננות שאלת פעור על מערכת ספארק ומינימום קנייה פוסטים מאיכות נמוכה 4
U IRA השתלמות - עמלת קנייה ניירות זרים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
B למשקיע המתחיל - לפי מה נקבע שער המכירה/קנייה שוק ההון 15
D מס על קנייה מעל 75$ בחו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
D צריך כמה חידודים לגבי ההבדלים בין קרן סל לקרן נאמנות, ופקודות קנייה. שוק ההון 40
ע קנייה או השקעה לזוג צעיר נדל"ן 3
O המס על קנייה/מכירה של מנייה אחת בוול סטריט שוק ההון 9
י קנייה באנטרנט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 5
K כוח קנייה שוק ההון 0
T שאלות טכניות לפני קנייה שוק ההון 11
T עמלת קנייה קבועה שוק ההון 4
E קרנות איריות - בזמן קנייה השער נקבע ביום שלפני? שוק ההון 1
S שאלות על קנייה/מכירה ני"ע שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה