tomchoook
משתמש סולידי
- דירוג
- 13
יש לי IRA במגדל ולאומי הוא הברוקר.
אני כנראה לא מבין משהו בסיסי ואשמח אם מישהו יוכל לעזור.
אני מעוניין לקנות ETF, וכמו כל אדם נורמלי (נראה לי) במחיר הכי נמוך.
כרגע יש לי בחשבון מספיק כסף לקנות 4 יחידות.
כאשר אני מסתכל על הנתונים של היום (מה שמופיע למטה) אני רואה שנקנו 28 יחידות עם לימיט של 21,600 (אע״פ שרשום שהנמוך היומי הוא 21,760… לא ברורה חוסר ההתאמה).
אני מגדיר לימיט של 21,600 אבל בקניה אני מקבל הודעת שגיאה ש״כמות נמוכה מהמינימום לרציף״. גם כשאני עולה ל-21,800 (מעל הנמוך היומי) אני מקבל את אותה ההודעה.
לציין שתוקף הפקודה הוא להיום. כשביקשתי ליום המסחר הבא אני מקבל הודעה ש-ETF זר הנסחר בארץ - אינו נסחר ביום א׳. ניסיתי לקנות היום (חמישי) בשעה 15:44.
imgur.com
מה אני לא עושה בסדר, ומה כדאי לעשות?
תודה!
אני כנראה לא מבין משהו בסיסי ואשמח אם מישהו יוכל לעזור.
אני מעוניין לקנות ETF, וכמו כל אדם נורמלי (נראה לי) במחיר הכי נמוך.
כרגע יש לי בחשבון מספיק כסף לקנות 4 יחידות.
כאשר אני מסתכל על הנתונים של היום (מה שמופיע למטה) אני רואה שנקנו 28 יחידות עם לימיט של 21,600 (אע״פ שרשום שהנמוך היומי הוא 21,760… לא ברורה חוסר ההתאמה).
אני מגדיר לימיט של 21,600 אבל בקניה אני מקבל הודעת שגיאה ש״כמות נמוכה מהמינימום לרציף״. גם כשאני עולה ל-21,800 (מעל הנמוך היומי) אני מקבל את אותה ההודעה.
לציין שתוקף הפקודה הוא להיום. כשביקשתי ליום המסחר הבא אני מקבל הודעה ש-ETF זר הנסחר בארץ - אינו נסחר ביום א׳. ניסיתי לקנות היום (חמישי) בשעה 15:44.
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
מה אני לא עושה בסדר, ומה כדאי לעשות?
תודה!