Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
דוקא הבנקים בסדר במקרה הזה.
הבעיה היא הכתב של כלכליסט.
בסה"כ מדובר על עמלת שורה (יש באמת מישהו שעדיין משלם את זה??).
בסופו של דבר העברה בתוכנות האלה מתרגמת להעברת מס"ב רגילה. מי שהבנק שלו גובה ממנו כסף על העברה נכנסת (aka עמלת שורה) ישלם גם במקרה הזה.
דוקא הבנקים בסדר במקרה הזה.
הבעיה היא הכתב של כלכליסט.
בסופו של דבר העברה בתוכנות האלה מתרגמת להעברת מס"ב רגילה. מי שהבנק שלו גובה ממנו כסף על העברה נכנסת (aka עמלת שורה) ישלם גם במקרה הזה.
לא מסכים. אדם פרטי שהבנק שלו גובה ממנו כסף על העברה נכנסת הוא בהגדרה מישהוא שלא בעמדת מיקוח מול הבנק, ואם זה מישהו שאכפט לך ממנו ברמה מינימלית אז כדאי שלפחות אתה תהיה מודע לעמלה הנ"ל. אני לא מכיר את האפליקציות (?) הנ"ל אבל לא היתי מעלה בדעתי שמשהו שהעברתי לו שקל עלול לשלם בגלל זה.
יש לי חשבון פטור 100% מעמלות.
אני מוכן להשתתף בניסוי - שלח לי 50 ש"ח ואדווח לך אם חוייבתי ב 1.35 [בנק הפועלים בי-אונליין]
כמובן שאחזיר לך את הסכום לאחר קבלתו...
יש לי חשבון פטור 100% מעמלות.
אני מוכן להשתתף בניסוי - שלח לי 50 ש"ח ואדווח לך אם חוייבתי ב 1.35 [בנק הפועלים בי-אונליין]
כמובן שאחזיר לך את הסכום לאחר קבלתו...
תודה על ההצעה, וזה לא שאני לא סומך עליך שתחזיר לי את הכסף, אבל ביצעתי את ה"ניסוי" הזה כבר מספיק פעמים לבנקים שונים.
כל עוד המקבל לא משלם עמלת שורה (גם אם אין לו פטור מעמלות) הוא לא ישלם עמלה על העברה נכנסת.
אם יש מישהו שאכפת לי ממנו והוא עדיין משלם עמלת שורה אני אעזור לו הרבה יותר אם אעזור לו לעבור בנק.
לא חסרות היום אופציות של חשבונות בנק בלי עמלות כלל, בטח שלא חסרים חשבונות בנק שלא גובים עמלת שורה.
תודה על ההצעה, וזה לא שאני לא סומך עליך שתחזיר לי את הכסף, אבל ביצעתי את ה"ניסוי" הזה כבר מספיק פעמים לבנקים שונים.
כל עוד המקבל לא משלם עמלת שורה (גם אם אין לו פטור מעמלות) הוא לא ישלם עמלה על העברה נכנסת.
תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו.
אם אדם משלם עמלות גבוהות על חשבון הבנק שלו, הרבה יותר מועיל לדאוג שהוא לא ישלם עמלות בכלל מאשר לדאוג על השקל החד פעמים שהוא ישלם בגלל ההעברה שלי.
העברות כספים בין חברים בעיקר.
אם אני משלם על מישהו בכרטיס אשראי (בשביל הנקודות כמובן ) אח"כ הוא מחזיר לי באפליקציה. או למשל פעם חבר היה צריך מזומן, הבאתי לו והוא החזיר לי באפליקציה.
זה מאוד נוח, חינמי, וכלי טוב להגדיל הוצאות באשראי למי שיש כרטיס ישראלי שצובר משהו.
ברור שיותר יועיל לו אם תעזור לו לעבור בנק אבל זה כבר עזרה ברמה אחרת שדורשת הרבה יותר השקעה.
תחשוב כמה פעמים עזרת למשהו לעבור בנק לעומת כמה פעמים צ'יפרת משהו בכמה שיקלונים
ברור שיותר יועיל לו אם תעזור לו לעבור בנק אבל זה כבר עזרה ברמה אחרת שדורשת הרבה יותר השקעה.
תחשוב כמה פעמים עזרת למשהו לעבור בנק לעומת כמה פעמים צ'יפרת משהו בכמה שיקלונים
תחשוב כמה פעמים נתקלת במישהו שעדיין משלם עמלת שורה (אני לא מכיר כאלה).
אתה גם לא באמת צריך לעזור לו לעבור בנק, פשוט להסביר לו שזאת עמלה שהוא לא צריך לשלם.
ולהגיד למישהו "אתה חייב לעבור בנק" דורש ממני הרבה פחות מאמץ מאשר אשכרה להעביר לו כסף
תחשוב כמה פעמים נתקלת במישהו שעדיין משלם עמלת שורה (אני לא מכיר כאלה).
אתה גם לא באמת צריך לעזור לו לעבור בנק, פשוט להסביר לו שזאת עמלה שהוא לא צריך לשלם.
ולהגיד למישהו "אתה חייב לעבור בנק" דורש ממני הרבה פחות מאמץ מאשר אשכרה להעביר לו כסף
בי-אונליין של הפועלים, ללא פקידים, ללא עמלות, פעילות רק ברשת, העברות עד 50k ללא אישור פקיד וללא עמלה.
לא ראיתי פקיד כבר שנה, מענה בדוא״ל משביע רצון [פחות מחצי יום].
לא חושב שניתן לנהל ני״ע אבל מי צריך? יש בתי השקעות.
בי-אונליין של הפועלים, ללא פקידים, ללא עמלות, פעילות רק ברשת, העברות עד 50k ללא אישור פקיד וללא עמלה.
לא ראיתי פקיד כבר שנה, מענה בדוא״ל משביע רצון [פחות מחצי יום].
לא חושב שניתן לנהל ני״ע אבל מי צריך? יש בתי השקעות.
יש המון בנקים שנותנים חשבונות חינמיים. מה שכן, בד"כ כדי לפתוח חשבון בנק תצטרך נוכחות פיסית בסניף, ואם זה חשבון דיגיטלי לחלוטין כנראה שתצטרך מכשיר טלפון ישראלי / שיחת וידאו באפליקציה שלהם לזיהוי.
יש כמה דיונים בפורום על חשבונות בנק בלי עמלות. למשל זה
אם אתה כבר בפועלים כנראה שבי-אונליין (החשבון ש @yossik המליץ עליו) יהיה לך הכי פשוט.