O olehadash משתמש רשום הצטרף ב 19/2/18 הודעות 48 דירוג 3 25/11/23 #1 למי שמחזיק קופת גמל בניהול אישי - אתם מחזיקים אג״חים בכלל? אם כן, איזה אתם קונים?
אחד_שיודע משתמש רגיל הצטרף ב 6/6/20 הודעות 199 דירוג 234 25/11/23 #2 בעבר הייתי מחזיק אג"חים - מדינה עד 5 שנים (חלק צמוד מדד חלק שקלי) כיוון שהאג"חים תנודתיים ולא הגנו בפועל על התיק, עברתי לפק"מ כי יש ריביות טובות יותר ואין תנודתיות, וזה טוב עבור החלק האגח"י של התיק
בעבר הייתי מחזיק אג"חים - מדינה עד 5 שנים (חלק צמוד מדד חלק שקלי) כיוון שהאג"חים תנודתיים ולא הגנו בפועל על התיק, עברתי לפק"מ כי יש ריביות טובות יותר ואין תנודתיות, וזה טוב עבור החלק האגח"י של התיק
O olehadash משתמש רשום הצטרף ב 19/2/18 הודעות 48 דירוג 3 25/11/23 #3 כרגע קופת הגמל שלי הוא 100% Vanguard FTSE All-World UCITS ETF ובפורטפוליו אינטראקטיב ברוקרס שלי אני מחשזיק אג"חים. חשבתי אולי להוסיף אג"חים לקופת הגמל שלי ורציתי לדעת איזה אתם קונים
כרגע קופת הגמל שלי הוא 100% Vanguard FTSE All-World UCITS ETF ובפורטפוליו אינטראקטיב ברוקרס שלי אני מחשזיק אג"חים. חשבתי אולי להוסיף אג"חים לקופת הגמל שלי ורציתי לדעת איזה אתם קונים