לגבי Bill Pay - ניסיתי את זה בעבר אך הבעיה היא שהבנק שלי שולח צ'ק פיזי על שמי לIBKR
מנסיוני זה תלוי בסכום. עד תקרה מסויימת ההעברה היא אלקטרונית, מעל התקרה הם באמת שולחים צק פיסי.
הדרך שאני מצאתי לגלות אם הסכום מעל או מתחת לתקרה זה לבדוק מה התאריכים האפשריים שהבנק נותן בתור תאריך העברה. בהעברה דרך צק פיסי הוא דורש לפחות 3 ימים אם אני זוכר נכון.
ב10 לחודש יש את כל ההורדות שלי, אין לי כיצד לדחות אותן. הכי מוקדם שאוכל לקבל את ההעברה בארה"ב הינו ה 7-8 לחודש וזה לא משאיר לי מספיק מרווח ביטחון.
זה אכן לא מאפשר מרווח ביטחון מספיק, לא משנה איך אתה מעביר את הכסף.
מספיק שאתה נופל על סופש/חג (בין אם פה או בארה"ב) ואתה באיחור.
הייתי מנסה להגדיל את המרווח. בין אם זה לדחות את ההורדות, להקדים את קבלת המשכורת או להכין איזשהו באפר (מסגרת אשראי?) לכמה ימים הללו.
רק רציתי לחדד כי לא היה לי כרטיס אשראי בעבר, יש לי רק את התשתית שנשארה לי מהעבר של חשבון בנק וכרטיס דביט.
בסדר, חשבון בנק זאת התחלה טובה.
השלב הבא זה להוציא כרטיס אשראי.
יש לך ITIN/SSN או משהו כזה? אם כן, יש כמה אופציות שאולי יאפשרו לך להוציא כרטיס גם בלי נוכחות פיסית.
אם אין לך כלום אתה יכול לנסות להוציא כרטיס סקיורד בבנק שיש לך בו חשבון, אבל סיכוי טוב שהם לא יאשרו ותצטרך להגיע פיסית לשם כדי להוציא כרטיס.
Wiretransfer זו אכן אופציה, אך היא עולה לי 25 דולר.
תלוי בבנק שלך. יש בנקים שבהם זה יותר זול.
אבל בכל מקרה, כנראה ש ACH/bill pay יותר משתלם.
ACH נראה שחסום לי בגלל שאין לי כתובת אמריקאית.
א. למה אין לך כתובת אמריקאית?
כתובת אמריקאית זה א"ב. בלי זה אי אפשר לצבור הסטוריית אשראי ולהוציא כרטיסים בצורה נורמלית.
אין לך חברים/קרובים/מכרים שאתה יכול להשתמש בהם לכתובת? אז במקרה הגרוע תשתמש באיזשהו שירות כתובת בתשלום.
ב. לא חושב שיש קשר בין היכולת לשלוח ACH מהבנק שלך לכתובת שלך.
גם קראתי את השרשור של הקמת חשבון בנק בארה"ב + הוצאת כרטיס אשראי secure, אך לא הצלחתי להבין אם יש מוסדות שאפשר לפתוח דרכם חשבון מרחוק
אם אתה אמריקאי אז יש אופציה. אם לא, אז פחות.
אבל כבר יש לך חשבון בנק, ככה שזאת לא באמת בעיה עבורך.
כמו שאמרתי - חייבים כתובת אמריקאית. אבל זאת לא באמת בעיה למצוא אחת.
כרגע אני בכאל אז הם מאפשרים או ה2 או ה 10 לחודש.
אז תעביר ל2.
עדיף 20 יום באפר מאשר יום-יומיים שבהם כנראה לא תספיק.
אבל אז אני מוותר על הטבת cashback רצינית (ביחס למה שיש בישראל) בכאל.
אתה כבר היום מוותר על הטבת קשבק הרבה יותר רצינית בזה שאתה לא משתמש בכרטיסים אמריקאים.
תעבור לאמריקאים וזה יפתור לך את שתי הבעיות