Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
בהנחה (הלא וודאית) שיש כמה אפשרויות, זה כמה שיחות טלפון.
בהנחה שעונים כמו חברות אשראי, זה עשוי לכלול המתנה של שעה.
בהנחה שאני מתקשר לטלפון או התת-מחלקה הלא נכונים, זו עוד שיחה.
וכו'.
המטרה היא להיערך עד כמה שאפשר. אבל כן, זה יכלול לפחות שיחת טלפון אחת.
אין שום בעיה לקבל תוך כמה שעות.
חשוב לזכור שבדר"כ הריבית זוועה בהלוואות כאלה, מעבר לכך כמעט תמיד זה דורש אישור של פקיד כשלהוא שעובר על ההלוואה והחשבון לפני אישור.
זה אומר שבדר"כ בשישי\שבת\חגים, לרוב הכסף לא ייכנס.
ביום רגיל הכסף יכול להיכנס אפילו תוך חצי שעה.
זה לא ככה מניסיוני. לפעמים, בתנאים אידיאליים, אפילו יצא לי לראות בהלוואה כזו בקליק איזה 2% ובשיחת הטלפון ניסו להשחיל לי 11%
אז אני דווקא יותר סומך על הריבית שמציע האלגוריתם של הבנק מאשר הפקיד שמקבל על זה עמלה.
זה לא ככה מניסיוני. לפעמים, בתנאים אידיאליים, אפילו יצא לי לראות בהלוואה כזו בקליק איזה 2% ובשיחת הטלפון ניסו להשחיל לי 11%
אז אני דווקא יותר סומך על הריבית שמציע האלגוריתם של הבנק מאשר הפקיד שמקבל על זה עמלה.
למרות שאפשר להתחיל את התהליך אונליין (או לעשות אותו ממש, לא ברור), כמובן אי אפשר למצוא ברורות את תנאי ההלוואה. קישור ל-PDF מוביל לעמוד ריק. חיפוש בווב מוביל לכמה דבריםבאתר הבנק, אבל לא מסמכים משפטיים מפורטים, ולא ברור אם זה בדיוק סוג הלוואה שאפשר לעשות מתוך חשבון קיים. בהנחה שכן, משתמע (עם פתח לפרשנות) שאפשר פרעון מוקדם בלי קנס. גם לא ברור תוך כמה זמן ההלוואה מופיעה בחשבון, ואם יש שלבי בדיקה לפני אישור.
אני לקחתי הלוואה כזאת לא כלכך מזמן, וכל המידע היה רשום באופן ברור באתר בזמן לקיחת ההלוואה. (אתה תמיד יכול להפסיק את הויזארד באמצע, אחרי שהוא נותן לך את המידע).
סתם בשביל הקטע נכנסתי עכשיו לאתר הבנק ותוך 2 קליקים הגעתי לדף שמפרט את התנאים.
בלאומי:
נכנסים להלוואת, ואז תחת "פעולות" יש "הלוואה דיגיטלית".
צריך לאשר גישה למאגר האשראי ואז מייד נותנים לך הצעה.
ספציפית הציעו לי הלוואה מיידית (בלי צורך באישור בנקאי) של עד 25 אש"ח ב P+1.3% ב12 תשלומים, ועד P+1.5% ב84 תשלומים.
לסכומים גבוהים האתר טוען שאני צריך לפנות לבנקאי.
לא יודע אם 25 אש"ח זה גבול קשיח או שזה תלוי ציון אשראי ושאר נתוני לקוח. אני זוכר שבעבר לקחתי הלוואה של 60 אש"ח אוליין באופן מיידי, אבל אולי הנהלים קצת השתנו מאז.
אם זה מיידי אז אני מניח שזה מיידי. או לכל היותר יום עסקים אחד.
רשום באתר (בדף השני באשף, למטה): "לתשומת לבך, אם הוראתך ניתנה לאחר סיום יום העסקים ההלוואה שתאושר תועמד בחשבונך ביום העסקים הבא"