• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

צריך את הערכתכם למשך זמן הדרוש ללימוד פיתוח, שדרוג ועיצוב אתרים

• פותח הנושא פותח הנושא Lemonade
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Lemonade

משתמש רשום
דירוג
3
אהלן,
אני שוקל להעשיר את עצמי בלימודים עצמאיים.
אשמח לחוות דעתכם ולהמלצתכם על אופן הלימוד. קל לי ללמוד מקורסים באינטרנט ומתכנים כתובים.
תודה רבה!

udemy כמובן. זה לצורך מציאת עבודה או סתם לכיף?

udemy כמובן. זה לצורך מציאת עבודה או סתם לכיף?
זה לצורך עבודה.
אשמח שתפרט על איכות הקורסים. כמה קורסים צריך לשלב ביחד, כדי לקבל כלים לידע נקודתי חיוני.
נתקלתי בקורס הזה לדוג': https://www.udemy.com/course/the-complete-web-development-bootcamp/
הוא אחד מדי רבים ברשימה. מרפרוף בתוכן שלו, איני מבין עד הסוף את נקודת הקצה ורמת ההתאמה שלו לצרכי לקוחות שצריכים אנשי מקצוע מהתחום.

שמע זה קורס סבבה עשיתי אותו גם. אתה צריך עוד כמה קורסים בנושאים אחרים והרבה עבודה מעשית.
בגדול לא תוכל כנראה למצוא עבודה, או לפחות יהיה מאוד קשה, רק עם קורסים כאלה.
הסדר זה: יחידות טכנולוגיות\ניסיון עשיר בתעשייה --> טכניון --> אוניברסיטאות --> מכללות מוכרות --> מכללות לא מוכרות --> קורסים בתשלום (בוטקמפים וכו') --> לימוד עצמי.
קח את זה בחשבון. להשתלב בתעשייה בצורה של לימוד בבית בלי קבלות - מאוד קשה.

שמע זה קורס סבבה עשיתי אותו גם. אתה צריך עוד כמה קורסים בנושאים אחרים והרבה עבודה מעשית.
בגדול לא תוכל כנראה למצוא עבודה, או לפחות יהיה מאוד קשה, רק עם קורסים כאלה.
הסדר זה: יחידות טכנולוגיות\ניסיון עשיר בתעשייה --> טכניון --> אוניברסיטאות --> מכללות מוכרות --> מכללות לא מוכרות --> קורסים בתשלום (בוטקמפים וכו') --> לימוד עצמי.
קח את זה בחשבון. להשתלב בתעשייה בצורה של לימוד בבית בלי קבלות - מאוד קשה.

אני חושב שפות"ש התכוון יותר לכייון פיתוח אתרים בוורדפרס(נכון?) , ולא פיתוח תוכנה מהיסוד.

האם גם לזה הדרישות כ"כ גבוהות ?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E כעצמאי, עוסק מורשה- איך אני צריך לדרוש את הכסף צרכנות פיננסית 8
M האם צריך לשקול מחדש את הסיכון שבקרנות איריות? שוק ההון 5
הלמד מכל אדם צעיר שלא בדיוק מבין משהו ..... צריך את עזרת הגדולים בנוגע לחיסכון באקסלנס פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
S מיטב טוענים שכדי לסחור ב - IB דרכם צריך תיק של לפחות 25K דולר, האם מישהו מכיר את ההגבלה הזו והאם יש משהו לעשות בנידון? שוק ההון 4
איש ירח מי צריך ללמד את הילדים שלכם על כסף דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 65
stamEhad מחיר למשתכן - תוך כמה זמן אני צריך לארגן את הכסף? נדל"ן 4
A צריך קצת עזרה בלהבין את אופציות ההשקעה בבלנדר צרכנות פיננסית 2
aminadav שאלה לגבי 6 כללי אצבע להרכבת תיק השקעות. בשביל לישון בשקט צריך להיות מוכן להפסיד את הכל, לא רק חצי, לא? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 24
ע מה צריך לעשות כדי לקבל את מענק הקורונה של טראמפ? אוף טופיק 1
S מישהו יודע איזה טופס צריך למלא כדי לקבל את המענק שהמיסים שלנו ממנים לנו? פוסטים מאיכות נמוכה 5
ע כיצד לבנות תיק השקעות כאשר צריך את הכסף נזיל? שוק ההון 15
לא חשוב שמות צריך את דעתכם בנוגע לסמינרים בנושא "ידע פיננסי" מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
י צריך לשנות את אופן תשלום המס! אוף טופיק 73
E צריך את עזרתכם בנוגע לכסף פנוי שוק ההון 5
י צריך את עזרתכם...! שוק ההון 4
Y ביטוח דירה - צריך את זה? צרכנות פיננסית 4
M האם צריך לציין בדו"ח השנתי הכנסה משכירות מתחת לסף הפטור? נדל"ן 9
M האם צריך יועץ ירושה? שוק ההון 1
E האם אפשר לבנות לבד תיק השקעות? 500K - לא צריך אותם לפחות ב-5 שנים הקרובות. שוק ההון 5
Y האם צריך להגיש דו״ח מס אם רק קיבלתי דיבידנדים מETF אמריקאי? מיסים 2
ע איזה איש מקצוע צריך להזמין? אוף טופיק 5
T מתי צריך לדווח למס הכנסה? שוק ההון 7
Y איך אני מוצא רואה חשבון שמומחה בשוק ההון ויועץ מס ?(על מה צריך לשים דגש) פוסטים מאיכות נמוכה 7
M צריך הסבר לשיחה מחדשות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 21
G באיזה בית השקעה צריך ITIN למס אמריקאי? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
Elliott ממוצע 83 מדעי המחשב מהאוניברסיטה הפתוחה צריך עצה + שאלה על בן גוריון תואר שני התפתחות אישית 12
F איך סטודנט צעיר צריך להתכונן למהפכת ה ai אוף טופיק 2
N האם יכול להיות שלא צריך להגיש דו"ח לרשות המיסים על שנה מסוימת? מיסים 3
ס צריך להצהיר על רווח ממק"מ בדוח שנתי למס הכנסה? מיסים 6
חתול לילה מה צריך להיות הדרוג של אג"ח ישראלי? שוק ההון 16
E צריך עזרה חברים, מי מקבל מאקסלנס טרייד שליח עם שוקולד יוקרתי ממקס ברנר לחג הפסח ? אוף טופיק 10
S עדיין לא הצלחתי להבין למה האדם הממוצע צריך ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 200
G אם היו לי הפסדים גדולים שנה שעברה, אבל בשנה הזאת הרווחתי קצת - אני צריך לשלם מס כרגיל? מיסים 3
י צריך עזרה בלבחור ברוקר שוק ההון 14
מ איזה טופס אני צריך ממיטב דש? מיסים 8
מ איזה מסמך אני צריך לבקש ממיטב ד"ש שיביאו לי בשביל שאדע מה היה העלות של המניות כשקניתי אותם? שוק ההון 8
י כרגע התחתנתי, מה צריך לעשות? אוף טופיק 13
האזרח החשדן צריך הכוונה ועזרה - נמצא במירוץ העכברים צרכנות פיננסית 47
נ כמה כסף צריך חוסך לפנסיה בהתאם לגילו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
T מסיים תואר בהנדסת חשמל. מדוכא, מפוחד, ומוטרד מהעתיד, צריך עצות. (פוסט ארוך) התפתחות אישית 16
I למה הייטקיסט צריך להפקיד לפנסיה בגיל בוגר יותר ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 28
ז מה צריך לדעת לפני ששוכרים דירה? נדל"ן 23
E איך מתמחרים כמה כסף אני צריך לגבות מהלקוח עבור דלק? אוף טופיק 10
Y האם בן 14 צריך לשלם מס \ לדווח למס הכנסה על רווחים מפרסומות ב youtube? מיסים 9
ל איזו משכורת צריך כדי לחיות בצורה צנועה לבד בארה"ב? התפתחות אישית 9
הסולידית האם פורום הסולידית צריך לשמש אכסניה לדיונים פוליטיים? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 159
הפרופסור מה צריך לדעת כדי לעבוד כמנתח ניתונים בחברות הייטק? התפתחות אישית 17
א מתי צריך לשלם דמי תווך בעסקת רכישה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
Regevkr מה אני צריך לדווח ל-IRS ומה למס הכנסה בישראל? מיסים 6
א אם קונים מק"מ ומחכים עד הסוף, האם צריך לשלם עמלת מכירה ? שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה