Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
אני למשל מפחד שהם יחליטו לשנות את התנאים שהם נותנים היום, ויתנו במקום זה את התנאים שנפוצים בבנק מזרחי.
אני לא בטוח כמה הם יכולים לעשות את זה ברגע שיש הסכם כתוב, אבל אני מניח שרוב ההסכמים שלהם מוגבלים בזמן גם ככה
אני למשל מפחד שהם יחליטו לשנות את התנאים שהם נותנים היום, ויתנו במקום זה את התנאים שנפוצים בבנק מזרחי.
אני לא בטוח כמה הם יכולים לעשות את זה ברגע שיש הסכם כתוב, אבל אני מניח שרוב ההסכמים שלהם מוגבלים בזמן גם ככה
אתה מדבר על הריבית על הפלוס? כי חוץ מזה לא מכיר הבדל.
החשבון שלי מתהנל באיגוד ואם לא שם אז הייתי פותח במזרחי. זה הדירוג שלי כרגע בין הבנקים הארץ אז אני לא מפסיד כלום מהאיחוד.
בלי קשר רציתי לעבור למזרחי אחרי תום 3 שנים של הטבת ה3% ריבית על הפלוס ולא היה לי כוח עדיין להתעסק עם זה.
זאת דווקא סיבה למהר ולפתוח חשבון היום כל עוד התנאים האלה עדיין מוצעים. כשעסק נרכש, הקונה רוכש גם את התחייבויות העסק הנרכש ומתמחר זאת במחיר העסקה.
בנוסף, אם אני זוכר נכון כאן מדובר בעסקה למכירת מניות (ולא סגירת החברה והעברת נכסיה לחברה הרוכשת) כך שבפועל העסק לא יעלם אלא רק יוחזק בידי בעלים חדשים, תחת אותן התחייבויות.
אני מדבר בעיקר על הלוואה בלי ריבית (צמודת מדד) שהם נותנים לחברי הייטק זון + אין ריבית על המינוס בחשבון, וכל זה בחינם בתנאי שאני עושה כמה פעולות בחודש. (פתחתי שם חשבון בנק בעיקר כדי להתמנף)
אני לא מכיר את התנאים של מזרחי, אז אני לא יודע להשוות.
בכל מקרה, כמו ש @Glazgo אמר, רוב הסיכויים שהם ישאירו את התנאים ל3 שנים הראשונות למי שכבר התחייבו אליו. אחרי זה גם ככה התנאים של איגוד לא משהו.
זה מתאים רק במידה ואתה לא משתמש בחשבון כחשבון עיקרי כי אז אתה על הקסקס...
במקרה שלי העברתי לשם קצת פעילות קבועה כדי למנוע ממני את הצורך ליצור פעילות מלאכותית מדי חודש.
גם בתור חשבון עיקרי אין בעיה.
מקסימום ההלואה קטנה ל 30 פחות X שאתה מקצה לפעילות חודשית.
בכל מקרה, המסגרת שלי שם גבוהה בהרבה מה30K החינמיים, ככה שבמקרה הגרוע משלמים קצת ריבית, כמו שהייתי משלם בכל חשבון בנק אחר אם הייתי נכנס למינוס (גם אם אתה במינוס של מעבר ל30, ה30 הראשונים עדיין בחינם)
הבעיה שלי שלמעט משכורת ושכ"ד אין לי יותר מידי "פעילות קבועה" בארץ.
אני פשוט הגדרתי כמה הוראות קבע של 1 ש"ח בין החשבון באיגוד לחשבון הבנק האחר שלי כדי לוודא שאני מגיע למינימום פעולות הדרושות בחודש
בפעילות קבועה אצלי נכלל תשלומים קבועים: ארנונה, מים, חשמל, גז, טלפון, גני ילדים, ביטוחים, קופ"ח, תרומות.
שיטת התשלום המועדפת עלי היא אשראי למעט מספר מצומצם שהעברתי להו"ק כדי להגיע למינימום הפעולות הנדרש אורגנית.
אצלי אני משלם את כל אלא באשראי, ובתהליך להעביר אותם לאשראי אמריקאי.
אני משתדל לא לעשות הו"ק בחשבון באיגוד כי אני לא בטוח מה יהיו התנאים שם עוד 3 שנים ואם אני אשאר שם או לא.
בשביל מינימום פעולות גיליתי שהכי נוח זה הו"ק בין החשבון באיגוד לחשבון בנק אחר שיש לי (אפשר גם לIB אם רוצים).
אפשר להגדיר הו"ק כזאת בקלות באתר של איגוד, והתשלומים יכולים להיות מאוד נמוכים אם רוצים (אצלי עשיתי 1 ש"ח לתשלום).
ככה, ברגע שאני אחליט לסגור את החשבון באיגוד אני פשוט מבטל את ההו"ק בין החשבונות שלי, ולא צריך להתעסק ולעדכן חברת צד ג' כמו עיריה, חשמל וכו'