• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

פרנואיד? הזמנתי כ"א חדש, קיבלתי עם שליח - משהו לא מריח לי טוב

• פותח הנושא פותח הנושא אוריאל366
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

אוריאל366

משתמש רשום
דירוג
4
אז זו השאלה השניה שלי באותו נושא. אתמול שאלתי לגבי מסירת צילום ת.ז. לשליח עם תאריך הנפקה, אחרי שבחברת האשראי ביצעו איתי לפני שיחת וידאו צ'אט.

לא חשבתי שחברת ישראכרט תבזבז לי כ"כ הרבה זמן.
מודה - עם MAX / לאומי הכל פשוט קל ומרגיש בטוח יותר.

ככה,
הזמנתי כרטיס עם שיוך למועדון ספציפי.
אני רוב הזמן בבית, במיוחד בתקופה האחרונה - אז בחרתי לקבל הכרטיס בבית.

היום אני מקבל את הכרטיס במעטפה לבנה (לרוחב, כזאת שאפשר לרכוש בכל סניף דואר, לא מעטפה מלבנית גדולה או משהו רשמי).
כן יש לוגו קטן של ישראכרט, אבל שוב - מעטפה כמו בדואר. לצערי לא יכול לצרף תמונות פשוט חפשו בגוגל מעטפה לרכישה בדואר.

בתוך המעטפה - הכרטיס, זה הכל.
כרטיס חדש שמעולם לא היה לי. מועדון חדש שלא הייתי חבר בו לפני.
אין מסמכים אין כלום. רק כרטיס.
למעטפה היה מהודק דף עם 2-3 שורות עם ניסוח כללי (בחיי לא משהו שמרגיע אותי או משדר לי שזה ישראכרט) ועוד דף תעודת משלוח.

זה תקין? זה בסדר?

מאיפה לי שלא כל אחד יכול לקחת 10 מעטפות פשוטות רגילות כאלה מבית ישראכרט להכניס לי הכרטיס ולהביא לי אותו אל ביתי?
למה לא מסודר כמו חברת MAX/לאומי? מעטפה גדולה, מנוילנת שאומרת לך שזה לא נפתח בדרך - מולחמת בסגירה עד לפתיחה הראשונה שלך.

זה ממש מרגיש זלזול. כרטיס פשוט זרוק בתוך מעטפה - בחיי עוד רגע חשבתי שאני הוזה. דמיינו לכם את פותחים מעטפה פשוטה רגילה מהדואר של 2 שקל שם יש לכם כרטיס אשראי שלכם.
שמן הסתם לאן מקושר - אל חשבון הבנק.
מניין לי שלא צילמו את הכרטיס מלפנים ומאחור לפני שהכניסו לי אותו למעטפה? למה לא להכניס אותו בין כמה דפים, משהו מסודר. זה מרגיש כאילו מצאו כרטיס ברחוב, הכניסו למעטפה - ושלחו אלי.

פשוט לא מאמין שחברה כמו ישראכרט מנפיקה כרטיסים ככה, ועוד יותר קשה לי להאמין שהמועדון נותן לכך יד.
מדובר במועדון "הוט". פשוט זלזול.

אין לי ביטחון להשתמש עכשיו בכרטיס שהיה נמצא ככה בתוך מעטפה חשוף ופתוח, והמתנתי לו שבועיים כולל המתנה לשליח (חוויה לא נעימה בפני עצמה במדינתנו, לא מדובר בשליחות עם DHL, הייתי בכלל במצב כזה כבר מעדיף לקבל את הכרטיס בסניף בנק - אבל אין לי בנק, אני בפפר וירטואלי, ואין לי עוד בנק אחר).

אמתין כמה ימים ואתקשר לדווח על אובן על מנת שישלחו לי חדש - נראה שאין עוד ברירה אחרת. רק מי מבטיח לי שהחדש לא יגיע ככה ואז כל מה שאעשה יהיה מיותר. לשווא.

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א אני פרנואיד? הזמנתי כ"א חדש, קיבלתי עם שליח - משהו לא מריח לי טוב צרכנות פיננסית 7
א אני פרנואיד? צרכנות פיננסית 11
א הזמנתי כ"א חדש, ובשליחות מבקשים צילום של הת.ז עם תאריך הנפקה - יש מה לחשוש? צרכנות פיננסית 29
Y האם צריך להגיש דו״ח מס אם רק קיבלתי דיבידנדים מETF אמריקאי? מיסים 2
M קיבלתי הצעה לרכישת דירה ראשונה להשקעה - דעתכם? נדל"ן 4
N קיבלתי טופס W9 לכתובת האמריקאית מיסים 7
stamEhad קיבלתי הצעה למשכנתא - אשמח לדעתכם נדל"ן 34
B למה קיבלתי כסף ממס הכנסה? מיסים 8
M קיבלתי זהב ומטבעות בירושה שוק ההון 18
L קיבלתי בדואר 1042-S ואני מגיש דוח שנתי עם חישוב ידני של רווח הון ודיבידנדים - אני צריך לעשות עם זה משהו? מיסים 0
א בנק מול בית השקעות? - קיבלתי תנאים דומים בשניהם שוק ההון 17
י קיבלתי החזר מס אבל בלי ריבית של 4%? מיסים 2
אוגורן משקיע בשקלים, אבל קיבלתי סכום בדולרים - להמיר או לא להמיר? שוק ההון 8
א יש פה וועדי בתים? קיבלתי עם חשבון המים "צריכה משותפת-חריגה" אוף טופיק 6
N קיבלתי הטבה לפתוח קרן השתלמות במעמד שכיר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ת שאלה מעולם הביטוח (רכב) הגיוני שאם קיבלתי הצעת מחיר מסוכנות צרכנות פיננסית 5
2028_שנת_פרישה קיבלתי את הקינדל שלי, והוא איטי כמו פועל איטלקי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 18
ח לא קיבלתי שומה. בעיה שלי או של מס הכנסה? צרכנות פיננסית 16
ל קיבלתי דירה מירושה צרכנות פיננסית 63
ט קיבלתי הודעה על החזר מס - 16 שח וזה לא הגיוני צרכנות פיננסית 6
D לא זוכר אם קיבלתי החזר מס ב 2015, איך מבררים? צרכנות פיננסית 7
Jane Doe הבלתי יאומן קרה - קיבלתי פיצוי מחברת תעופה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 36

נושאים דומים

Back
למעלה