Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
כמו ש @FIYaacov כתב יש הרבה חומר אצלו לגבי ארהב.
נראה לי שאתה צריך קודם להבין ולברר את כל הנושא של תושבות מס (ולהתחיל מישראל). אתה קודם צריך לבדוק מה תחשב בישראל, אחר כך במדינת ה"הגירה" (כתבתי במרכאות, כיון שמההודעות שלך בכלל לא ברור שאתם מתכננים להשתקע היכנשהו. יותר נשמע כמו טיול ארוך של כמה שנים בכל מיני מקומות בלי השתקעות אמיתית. כמובן שאני לא באמת יודע, זה רק איך שזה נשמע לי ). אחרי זה, צריך לבדוק תושבות לפי אמנה.
אם אתה מפסיק להיות תושב ישראל, יש לך מס יציאה שמצריך תכנון בפני עצמו וכמובן יכול לעלות לך הון במיסים. אם אתה לא מפסיק, וגם נהיה תושב של מדינה אחרת, אתה יכול ממש להיתקע עם כפל מס בכל מיני מצבים.
רק אחר כך, אפשר בכלל להכנס ליותר פרטים כמו סוגי נכסים והכנסות וכדומה.
...
הולי שיט. תשמע חבר, שנינו כמעט נפלנו מהכסאות עכשיו. זה בדיוק הדבר שקיוינו להיתקל בו כשפרסמתי את השאלה הזו, משהו שאנחנו נפספס אם לא נשאל אנשים ושיתן ספין שונה לכל העניין. בשניה עברנו ממוד של טוב לא חייבים אולי נוותר, למוד של יאלה לארוז. תודה רבה
פורטו ריקו בד״כ לא חוטפת את ההוריקנים בעוצמה מלאה, אבל לפעמים כן ואז המצב פחות נעים (הוריקאן מריה ב2017 פגע קשות ברשת החשמל, ולקח להם חודשים להתאושש). המקום מאד שונה מ״אמריקה״, לטוב ולרע - האי לא עשיר במונחים אמריקאיים וזה היה מורגש (לתחושתי לפחות), אבל מצד שני זה הופך אותו אטרקטיבי כיעד פרישה. שווה ביקור.
אם אתם מחפשים טבע קרוב אבל סביבה עירונית, שווה להסתכל גם על קולרדו (דנבר, בולדר). אבל החורף שם מאד ״רציני״. portland, maine היא עיירה/עיר חביבה עם מזג אוויר יחסית חמים באפריל-אוקטובר.