• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

פלטפורמת dropshipping

אספרסו

משתמש רשום
דירוג
4
היי לכולם
שמעתי לאחרונה פודקאסט 'עושים שיווק' של קובי גור, וזה חשף אותי לdropshipping.
התחלתי להקים את החנות דרך הפלטפורמה shopify. אך להפתעתי זה הרבה עבודה, מעל ה16 שעות ועדין לא התחלתי לשווק.
רציתי לקבל עצות ממנוסים, אולי עצות לשימוש בפלטפורמה אחרת, ובכללי מה מה אתם חושבים על הנושא.

dropshipping זה נהדר אם מתחשק לך להתעסק עם כל ה-Shitting שקורה כאשר המשלוח שלך מתעכב בגלל הסינים.
מכיר 2 חברה שפתחו חנות אוןליין שהתעסקה רק עם דרופשיפינג מסין לארה"ב.
אחרי חצי שנה של עבודה מעבר לשעות העבודה סגרו את החנות בגלל שבשורה התחתונה לא הרוויחו שקל.

היי לכולם
שמעתי לאחרונה פודקאסט 'עושים שיווק' של קובי גור, וזה חשף אותי לdropshipping.
התחלתי להקים את החנות דרך הפלטפורמה shopify. אך להפתעתי זה הרבה עבודה, מעל ה16 שעות ועדין לא התחלתי לשווק.
רציתי לקבל עצות ממנוסים, אולי עצות לשימוש בפלטפורמה אחרת, ובכללי מה מה אתם חושבים על הנושא.
אלוהים ישמור! 16 שעות?!?!?! האינטרנט (טוב, פייסבוק וגוגל) הם מכפילי כוח משמעותים, אבל עדיין תצטרך לעבוד, במיוחד בהתחלה..

דרופשיפפינג זה פשוט סוג של ארביטרג' בו אתה לוקח יחסית הרבה סיכון (בכל מה שקשור לסליקה) אבל אין לך שליטה על הגעת המוצר.. אני לא נגד השיטה הזאת דווקא - יש נישות, במיוחד B2B, שזה עובד נהדר.. אבל הטרנד הזה של כסף מהר על ידי מכירת CRAP מאליאקספרס דרך פרסום ממומן בפייס מיצה את עצמו לדעתי

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M פלטפורמת מסחר- האם משנה איפה? שוק ההון 2
ק המלצה על בנק / פלטפורמת מסחר למי שלא חי בישראל(נוודים דיגיטליים) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
Y פלטפורמת מסחר למסחר עצמאי בסכומים של כ-20 אלף שקלים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
ה פלטפורמת אחזקת תיק פאסיבי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
T המלצה על פלטפורמת eToro ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11
ח פלטפורמת מסחר הכי נוחה ל-IRA / מניות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ח פלטפורמת מסחר הכי נוחה ל-IRA / מניות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
ש פלטפורמת מסחר צרכנות פיננסית 2
M מחפש פלטפורמת השקעה שלא מתעדכנת באופן יומי....תקלו על סבלי :) שוק ההון 38
olehadash מיטב דש IRA - פלטפורמת לאומי ועמלות שוק ההון 0
aeh הונאה של חברות מגייסות דרך פלטפורמת מימון ההמונים שוק ההון 3
M פלטפורמת מסחר אינטרנטית שוק ההון 11
שניצלוינאי פלטפורמת המסחר של Interactive Brokers שוק ההון 32
ג פלטפורמת השקעות שוק ההון 3