שלום לכולם ,
מקווה שעוברים עליכם ימים מקסימים בעקבות החזרה לשגרה לאט לאט
בתור מישהי שלא יצא לה לעסוק במשכנתאות ,הלוואות ובנקאות אני לוקחת חלק בחיים הפיננסיים של ההורים שלי ומנסה לעזור להם כמה שיותר מבחינת תרגום לשפה הרוסית וזו אחת הסיבות שאני מרגישה חובה להבין מה אני מתרגמת (כמובן שעל הדרך גם אני לומדת).
אימי היקרה לקחה משכנתא לדירה נחמדה למשך 9 שנים.
הסכום ההתחלתי: 315,000 ש''ח
מסלול : קבועה לא צמודה
ריבית : 2.75%
תשלום חודשי : 3,295 ש''ח
תשלומים עד כה : 5
נותר לתשלום : 298,525 ש''ח
הסכום המיועד לפירעון (אם ככה כותבים את זה) : 44,000 ש'''ח
* אין לי מושג אם הנתונים שהצגתי רלוונטים לכם הקוראים על מנת לעזור לי אבל כתבתי בכל מקרה.
אני ואימי חיפשנו באינטרנט כמה ייצא הקנס על הפירעון החלקי הזה והגענו לאתר של משכנתא מן והגענו לתוצאה.
שאלה נוספת שעלתה היא : מה כדאי יותר לפרוע ? את הקרן או לקצר את השנים?
כמובן שאף אחד פה לא יועץ , הכל למטרת הלמידה שלי וכמובן שאשמח לקרוא הארות והערות להמשך הדרך.
תודה רבה לכולם
מקווה שעוברים עליכם ימים מקסימים בעקבות החזרה לשגרה לאט לאט
בתור מישהי שלא יצא לה לעסוק במשכנתאות ,הלוואות ובנקאות אני לוקחת חלק בחיים הפיננסיים של ההורים שלי ומנסה לעזור להם כמה שיותר מבחינת תרגום לשפה הרוסית וזו אחת הסיבות שאני מרגישה חובה להבין מה אני מתרגמת (כמובן שעל הדרך גם אני לומדת).
אימי היקרה לקחה משכנתא לדירה נחמדה למשך 9 שנים.
הסכום ההתחלתי: 315,000 ש''ח
מסלול : קבועה לא צמודה
ריבית : 2.75%
תשלום חודשי : 3,295 ש''ח
תשלומים עד כה : 5
נותר לתשלום : 298,525 ש''ח
הסכום המיועד לפירעון (אם ככה כותבים את זה) : 44,000 ש'''ח
* אין לי מושג אם הנתונים שהצגתי רלוונטים לכם הקוראים על מנת לעזור לי אבל כתבתי בכל מקרה.
אני ואימי חיפשנו באינטרנט כמה ייצא הקנס על הפירעון החלקי הזה והגענו לאתר של משכנתא מן והגענו לתוצאה.
שאלה נוספת שעלתה היא : מה כדאי יותר לפרוע ? את הקרן או לקצר את השנים?
כמובן שאף אחד פה לא יועץ , הכל למטרת הלמידה שלי וכמובן שאשמח לקרוא הארות והערות להמשך הדרך.
תודה רבה לכולם