קיבלתי במייל את ההצעה הבאה מדיסקונט, ואני מתלבט האם להעביר חלק מהכספים שנמצאים בקרן כספית לפיקדון הזה.
השיקולים הם : גם כך הכספים בקרן כספית מיועדים לשמירה על ערך הכסף ולאזן את תיק ההשקעות שכולו כיום מושקע במניות.
הייתי שמח לשמוע את הדעה של החברים כאן.
רוצה להשקיע בשוק ההון אבל לא רוצה לסכן את הכסף ? פיקדון TWINWIN דולרי על מדד הנאסד"ק 100 (מדד 100 החברות הטכנולוגיות הגדולות בארה"ב), הוא פתרון שיכול להתאים לך:
פיקדון זה מבטיח לך "מענק מותנה" (עד 17.5%) הנקבע ע"י השינוי במדד הנאסד"ק 100 או "ריבית מובטחת" (3.5%).
מתי תיהנה ממענק מותנה?
אם מדד הנאסד"ק 100 יעלה או ירד בטווח שבין 3.5% ל- 17.5% משער המדד ביום ההפקדה, לדוגמה:
שים
:
השיקולים הם : גם כך הכספים בקרן כספית מיועדים לשמירה על ערך הכסף ולאזן את תיק ההשקעות שכולו כיום מושקע במניות.
הייתי שמח לשמוע את הדעה של החברים כאן.
רוצה להשקיע בשוק ההון אבל לא רוצה לסכן את הכסף ? פיקדון TWINWIN דולרי על מדד הנאסד"ק 100 (מדד 100 החברות הטכנולוגיות הגדולות בארה"ב), הוא פתרון שיכול להתאים לך:
פיקדון זה מבטיח לך "מענק מותנה" (עד 17.5%) הנקבע ע"י השינוי במדד הנאסד"ק 100 או "ריבית מובטחת" (3.5%).
מתי תיהנה ממענק מותנה?
אם מדד הנאסד"ק 100 יעלה או ירד בטווח שבין 3.5% ל- 17.5% משער המדד ביום ההפקדה, לדוגמה:
- המדד עלה/ירד ב-17.5%, תיהנה ממענק בגובה 17.5%.
- המדד עלה/ירד ב-10%, תיהנה ממענק בגובה 10%.
מתי תקבל ריבית מובטחת?
שים

- פיקדון דולרי ל-12 חודשים
- מינימום להפקדה $10,000
- המענק המותנה יתקבל אם "שער הסגירה היומי" היה בטווח 17.5%+/- מ"שער הבסיס" ולא חרג, ולו פעם אחת, מטווח השינוי במהלך תקופת הפיקדון