ס סול גודמן משתמש רשום הצטרף ב 20/12/22 הודעות 3 דירוג 0 4/1/24 #1 האם כדאי לפזר הפקדות במספר קרנות כספיות או להפקיד בקרן אחת? האם צעד כזה מקטין סיכון בתרחיש של נפילת מוסד פיננסי שמנהל קרן כספית?
האם כדאי לפזר הפקדות במספר קרנות כספיות או להפקיד בקרן אחת? האם צעד כזה מקטין סיכון בתרחיש של נפילת מוסד פיננסי שמנהל קרן כספית?
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,220 דירוג 22,835 4/1/24 #2 נכתב ע"י סול גודמן: האם כדאי לפזר הפקדות במספר קרנות כספיות או להפקיד בקרן אחת? לחץ כדי להרחיב... אין ממש מניעה לפזר, אבל הסיכון כל כך קטן שלא הייתי טורח.
נכתב ע"י סול גודמן: האם כדאי לפזר הפקדות במספר קרנות כספיות או להפקיד בקרן אחת? לחץ כדי להרחיב... אין ממש מניעה לפזר, אבל הסיכון כל כך קטן שלא הייתי טורח.
ס סול גודמן משתמש רשום הצטרף ב 20/12/22 הודעות 3 דירוג 0 4/1/24 #3 נכתב ע"י חתול לילה: אין ממש מניעה לפזר, אבל הסיכון כל כך קטן שלא הייתי טורח. לחץ כדי להרחיב... תודה. שאלה נוספת: דמי הניהול בקרן כספית נגבים אחת לחודש או פעם ביום (יחסי)?
נכתב ע"י חתול לילה: אין ממש מניעה לפזר, אבל הסיכון כל כך קטן שלא הייתי טורח. לחץ כדי להרחיב... תודה. שאלה נוספת: דמי הניהול בקרן כספית נגבים אחת לחודש או פעם ביום (יחסי)?
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,220 דירוג 22,835 4/1/24 #4 נכתב ע"י סול גודמן: תודה. שאלה נוספת: דמי הניהול בקרן כספית נגבים אחת לחודש או פעם ביום (יחסי)? לחץ כדי להרחיב... בכל קרן הגביה היא יומית.
נכתב ע"י סול גודמן: תודה. שאלה נוספת: דמי הניהול בקרן כספית נגבים אחת לחודש או פעם ביום (יחסי)? לחץ כדי להרחיב... בכל קרן הגביה היא יומית.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,204 4/1/24 #5 נכתב ע"י סול גודמן: תודה. שאלה נוספת: דמי הניהול בקרן כספית נגבים אחת לחודש או פעם ביום (יחסי)? לחץ כדי להרחיב... המחיר בכל יום כבר לוקח בחשבון את דמי הניהול היומיים. אתה לא תראה הורדת דמי ניהול מהחשבון שלך.
נכתב ע"י סול גודמן: תודה. שאלה נוספת: דמי הניהול בקרן כספית נגבים אחת לחודש או פעם ביום (יחסי)? לחץ כדי להרחיב... המחיר בכל יום כבר לוקח בחשבון את דמי הניהול היומיים. אתה לא תראה הורדת דמי ניהול מהחשבון שלך.