• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

עצה לגבי חיפוש עבודה

HomoDeus

משתמש רגיל
דירוג
57
למישהו עם ניסיון(לא הרבה אבל קיים),
כמה זמן זה סביר לבקש לדחות תאריך תחילת עבודה? נניח ואני רוצה להחליף עבודה בחודש מסוים , כמה זמן מראש אני יכול להתחיל להגיש?(השאלה מתבססת על זה שאם אני לא מתקבל לעבודה זה לא רלוונטי ואם כן מתקבל כנראה ירצו שאני אתחיל בטווח זמן של שבועות/חודש)

אפשר לדרוש חודש בלי בעיה, מעסיקים מבינים שזה לרוב זמן ההתראה שאתה תצטרך לתת לעבודה הנוכחית. ואם אפשר לדרוש חודש בלי בעיה אז בהרבה מקרים גם יתפשרו איתך על חודש וחצי לדעתי.

יותר מזה כבר תלוי בכמה הם רוצים אותך וכמה קשה להם לאייש את המשרה, לי חיכו פעם אחת חודשיים וחצי בתחילת דרכי אבל זה כי הם ניסו לגייס ללא הצלחה תקופה ארוכה מאוד. לתפקידים בכירים מחכים לפעמים זמן ארוך מאוד.

חיכו לי למעלה מחודשיים פעם אחת, ופעם אחת התחלתי למחרת החתימה. פשוט תבקש כמה שאתה צריך ותראה מה יקרה.

חיכו לי שלושה חודשים. אם כבר עברת את תהליך הגיוס ויש ברזומה שלך עבודה שהחזקת בה כמה שנים, זה לגמרי מובן ולא חריג לקחת תקופת ריענון בין עבודות.

בהמשך לאותו נושא, אני רואה שממש קשה להגיש עכשיו למשרות(auto reject למשרות שאני עונה על הדרישות שלהן).

יש רעיונות לnetworking?

בהמשך לאותו נושא, אני רואה שממש קשה להגיש עכשיו למשרות(auto reject למשרות שאני עונה על הדרישות שלהן).

יש רעיונות לnetworking?
א. לא כל משרה שאתה רואה בלינקדין היא משרה שבאמת פתוחה לגיוס.
ב. האם נתת לאנשים אחרים לוודא שהקוח רשום היטב? כמובן אנשים מהתחום כולל מגייסים

א. לא כל משרה שאתה רואה בלינקדין היא משרה שבאמת פתוחה לגיוס.
ב. האם נתת לאנשים אחרים לוודא שהקוח רשום היטב? כמובן אנשים מהתחום כולל מגייסים
א. זה הרי עולה כסף לפרסם משרה, שמעתי את הטענה הזאת אבל לא הבנתי למה שחברה תעשה את זה.
ב. כן, אני אתחיל להגיש בקרוב קצת יותר ברצינות ונראה את הפידבק.
אני כן שיניתי אותם קצת מהפעם האחרונה שמישהו הסתכל

א. זה הרי עולה כסף לפרסם משרה, שמעתי את הטענה הזאת אבל לא הבנתי למה שחברה תעשה את זה.
להראות צמיחה, לשדר עסקים כרגיל, זה פשוט קורה, בחברה הקודמת שעבדתי בה בוודאות עשו את זה ושמעתי גם מאחרים.

ב. כן, אני אתחיל להגיש בקרוב קצת יותר ברצינות ונראה את הפידבק.
אני כן שיניתי אותם קצת מהפעם האחרונה שמישהו הסתכל
לא בדקת את עצמך, ואתה אולי הולך לשרוף הזדמנויות בשוק שגם ככה אין בו הרבה.

• אהבתי
Reactions: A42
אני מפנה את הדיון כי כרגע נראה שהבעיה היא שלא חוזרים אליי,
גם כשמתקשרים אומרים שמחפשים סיניור(5+++ שנות ניסיון)

חושב לנסות להגיש למשרות ג׳וניור.

דעות?

נערך לאחרונה ב:
טוב, אני בבעיה הפוכה, לא מצליח להשיג ראיונות, המצב עכשיו לא טוב למי שאין לו סכום שנות ניסיון משמעותי, אני אפילו חושב להוריד כמה שנות ניסיון מהקורות חיים, ואני מעוניין ללכת אפילו למשרות יותר התחלתיות, בשכר נמוך יותר(משמעותית) בתחומים אחרים ממה שעבדתי עד כה.

אני מפחד לא למצוא עבודה, מתלבט, חושב לעשות תואר שני ולהתמקצע במקצוע טיפה שונה, או אולי לשנות כיוון בקריירה.;

אני בקרוב מתחיל לחפש על אש גבוהה יותר(במקום כמה משרות בשבוע, כמה ביום) , אבל לא אופטימי בכלל, עד כה מתוך מעל 20+ משרות + ייעוץ מקצועי שלקחתי, לא הגעתי לראיון. לכל המשרות אני על פניו עונה על הדרישות.

מתוסכל מאוד.

אל תגיש לבד, רק דרך חיבורים במקומות שאתה רוצה את המשרה.

אל תגיש לבד, רק דרך חיבורים במקומות שאתה רוצה את המשרה.
זה מה שעשיתי עד כה, אבל זה דורש ממני למצוא חיבור, או לפעמים למצוא חבר עם חיבור, עד שעונים, עד שמבררים וכו.., זה אולי מעלה את הסיכוי ההצלחה(כרגע נראה שלא), אבל זה מגביל אותי בכמות ההגשות שאני יכול לעשות ליום.

בכל מקרה אני ממשיך לנסות, אבל זה מלחיץ אותי, כי זה הופך לעניין של מזל, ואני לא מת על הרעיון שהפרנסה שלי מאוד רעועה, אני כרגע חושב שהייתי מוכן לספוג ירידה מאוד משמעותית בשכר שלי, שלא היה מאוד גבוה ביחס להייטק, (הרווחתי סביב ה30 ברוטו), זה כמובן לא אידאלי, אבל אני מתלבט אם להציב איזשהו גבול שבו אני אעדיף לעבור למשהו אחר(למשל אם יציעו לי שכר מינימום אולי עדיף לי לחשוב על כיוון אחר, מאשר לקחת)

נערך לאחרונה ב:
טוב, אני בבעיה הפוכה, לא מצליח להשיג ראיונות, המצב עכשיו לא טוב למי שאין לו סכום שנות ניסיון משמעותי, אני אפילו חושב להוריד כמה שנות ניסיון מהקורות חיים, ואני מעוניין ללכת אפילו למשרות יותר התחלתיות, בשכר נמוך יותר(משמעותית) בתחומים אחרים ממה שעבדתי עד כה.

אני מפחד לא למצוא עבודה, מתלבט, חושב לעשות תואר שני ולהתמקצע במקצוע טיפה שונה, או אולי לשנות כיוון בקריירה.;

אני בקרוב מתחיל לחפש על אש גבוהה יותר(במקום כמה משרות בשבוע, כמה ביום) , אבל לא אופטימי בכלל, עד כה מתוך מעל 20+ משרות + ייעוץ מקצועי שלקחתי, לא הגעתי לראיון. לכל המשרות אני על פניו עונה על הדרישות.

מתוסכל מאוד.
למה שתוריד שנים מהקורות חיים? איך זה יעזור לך?
הרבה חברות מוכנות לקבל אנשים עם טווח מסויים של שנות ניסיון. אפילו אם כתוב במשרה שצריך 5 שנות ניסיון לפעמים יהיו מוכנים לקבל מישהו עם 2-3 שנים ופשוט לשלם לו פחות. מהצד השני, אני בזמנו התקבלתי למשרת ג'וניור בסטארטאפ, והסכימו לשלם לי יותר ממה שקיבלתי במשרה הקודמת (שהייתי בה ברמת mid) כי רצו שאצטרף והיה חיבור טוב בראיונות.

קצת פחות להתייחס לפרטים הקטנים והחסרי משמעות שכתוב במודעות ולהגיש לכל מקום. בסוף בטעות תמצא משרה שתהיה מרוצה ממנה. הTitle חסר משמעות ברוב המקומות.

אם אתה רוצה לעשות תואר שני לך תעשה תואר שני. אם אתה רוצה למצוא עבודה, תתרכז בזה. אל תשחק על כל הקלפים כל הזמן, תתרכז במשהו ותשיג אותו תוך כמה חודשים.
כן, קשה יותר למצוא משרות עכשיו. אבל הן עדיין קיימות.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
G עצה לגבי רכישת דירה ראשונה / התנהלות כלכלית נדל"ן 1
א עצה לגבי השקעה במניות שבבים שוק ההון 44
ר עצה לגבי התנהלות עם כסף בעוש/תיק ניע/משכורת נמוכה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 8
מתכנת עצה לגבי התנהלות עם הזמנה מקוונת שלא סופקה צרכנות פיננסית 12
ayeletavr עצה פסיכולוגית/כלכלית לגבי ירושה צפויה צרכנות פיננסית 61
M עצה לגבי פתיחת חשבון בואנוגרד או ב IB ואיך להתמקח בעמלות כשמדובר בחשבון אינטרנטי שוק ההון 33
ר מה העזרה שאפשר לקבל בתור חייל שבא ממצב סוציאקנומי נמוך? זקוקה לכל עצה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 9
מ עצה בנושא פירעון מסול משכנתא נדל"ן 4
ע עצה בפירעון מסלולי משכנתא נדל"ן 6
L עצה לניהול סכום מוגבל ל10 שנים שוק ההון 9
S עצה בנוגע לניהול תיק השקעות שוק ההון 4
Elliott ממוצע 83 מדעי המחשב מהאוניברסיטה הפתוחה צריך עצה + שאלה על בן גוריון תואר שני התפתחות אישית 12
R עצה בקשר להשקעה שוק ההון 10
J מתלבט מאוד מה לעשות, אשמח לכל עצה והארה התפתחות אישית 9
K עצה לפתיחת המחשבה - קניית נכס נדל"ן 25
סנופקין מחפש עצה: כסף ממניות לסגירת מסלול פריים? נדל"ן 16
A היי מבקש עצה בבקשה התפתחות אישית 17
ק עוצו עצה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
הנולד סכסוך גבולות עם שכן - מבקש עצה אוף טופיק 17
deussex עצה לניקוי ברזים וכיורים מאבנית וחלודה אוף טופיק 22
א תנו לי עצה שוק ההון 4
נ גן עדן אקולוגי או אסון כלכלי, מתחיל בשוק ההון ומבקש עצה יומני מסע אישיים 11
S עצה עבור משקיע בתולי לקראת כניסה ראשונה לשוק ההון שוק ההון 6
A בעיה עם כסף ש"נעלם" בהעברה ל *******************- מבקש עצה צרכנות פיננסית 13
סול אבא מבקש עצה שוק ההון 9
L יעוץ בנושא משכנתא מבקש עצה מהמומחים נדל"ן 25
M דמי ניהול מטורפים ומנגד.... דרושה עצה שוק ההון 88
D חייל משקיע.. כנסו לטכס עצה שוק ההון 9
Kintsukuroi עצה בפוליטיקה ארגונית אוף טופיק 7
SGLT1 עצה לחסר הניסיון... יומני מסע אישיים 32
S עצה להמשך התנהלות פיננסית שוק ההון 53
D מבקשת עצה - תיק השקעות סולידי שוק ההון 19
waskindalost מחפש עצה : האם לוותר על הליסינג התפעולי ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 16
Y שאלה לגבי מיסוי קרן נדל"ן בחו"ל - מסלול הלוואה מיסים 1
ת בדיקת תביעות משפטיות לגבי ספק בארה"ב נדל"ן 0
S התייעצות לגבי כדאיות משכנתא ברכישת דירה בהנחה נדל"ן 8
ז שאלה לגבי החזרה של כסף לישראל מחשבון השקעות בין לאומי שוק ההון 4
N שאלה לגבי לימודי הנדסת חשמל באוניבירסיטאות התפתחות אישית 8
S שאלה לגבי כדאיות מכירת ביטקוין פיזי לאחר שכבר קניתי קרן מחקה של ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
N חוות דעת לגבי תמהיל משכנתא "סולידית" של 700K נדל"ן 3
S הרהורים לגבי גמל בניהול אישי , ודמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
W שאלה לגבי הצהרת סטטוס תעסוקתי שוק ההון 1
ה שאלה לגבי דיווח סך מחזור המכירות בשוק ההון מנייר זר בטופס 1301 (וגם בטופס 1322) שוק ההון 19
ג מספר שאלות לגבי חלק י"א בטופס 1301 ורישום הפסד בעסק מיסים 11
ג שאלה לגבי טופס 5329 מיסים 2
V שאלת הבנה לגבי התשלום מס בניירות ערך שוק ההון 2
א התייעצות מוזרה, לגבי קרובי משפחה מסובכים כלכלית והשוק השחור אוף טופיק 8
א האם מצאתי דרך לגלות את העתיד? (שאלה לגבי קרנות מחקות שמתעדכנות פעם ביום) שוק ההון 65
י שאלה לגבי מימוש מגן מס שוק ההון 2
Y שאלות לגבי מעבר בנק צרכנות פיננסית 5

נושאים דומים

Back
למעלה