• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

עסקאות פריסייל "שקטות"

• פותח הנושא פותח הנושא Vit7
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Vit7

משתמש סולידי
דירוג
7
אשמח לשמוע מכם אם יש איזושהי דרך לשמוע ולהגיע לקנייה של דירות ב"פרי פריסייל" או ב"השקה שקטה" במחיר שהוא יותר טוב ממה שרואים ברגע שהן משווקות לכלל הציבור ונמצאות בכל מקום ובאתרים כמו מדלן, יד 1 וכל קבוצת פייסבוק שעוסקת במשהו שקשור לכך ? ובכך להיות עם רווח נאה על הנייר כבר ברגע התחלת השיווק או שאין כזה דבר.

מה האינטרס של קבלן למכור לפלוני במחיר טוב יותר ממה שהוא משווק לאלמוני?

פריסייל אמיתי הוא כזה שאין עדיין ליווי בנקאי ו/או היתר בנייה, והוא מכיל סיכון על הקונה שהפרויקט לא ייצא לדרך או שיהיה עיכוב משמעותי, ומפה נובעת ההנחה לרוכשים.
ברגע שיש לו הסדר מימון והיתר בנייה הקבלן ינסה למכור במחיר שבו הוא מצליח למכור. אם הוא יראה שיש ביקוש, הוא ינסה להעלות מחיר. לא יהיה ביקוש, יוריד מחיר.

אלא אם אתה במקרה מקורב לקבלן והוא נותן לך הנחה, אין סיבה שייתן לך הנחה רק בגלל שהצטרפת לאיזו קבוצה סודית בפייסבוק.

- להיות בעל דירה שמיועדת לפינוי בינוי/תמא
- מקורב לצלחת
- להיות במעקב ו-"לחפור" לחברה שאתה יודע איפה היא הולכת להקים פרויקט(ישיבות בוועדות וכ"ו)

פריסייל אמיתי הוא כזה שאין עדיין ליווי בנקאי ו/או היתר בנייה, והוא מכיל סיכון על הקונה שהפרויקט לא ייצא לדרך או שיהיה עיכוב משמעותי, ומפה נובעת ההנחה לרוכשים.
על אלה אני מדבר, מכיר את הסיכונים העניין הוא שדרך האינטרנט אני לא מצליח באמת למצוא פרוייקטים במצב כזה
- להיות בעל דירה שמיועדת לפינוי בינוי/תמא
- מקורב לצלחת
- להיות במעקב ו-"לחפור" לחברה שאתה יודע איפה היא הולכת להקים פרויקט(ישיבות בוועדות וכ"ו)
הבנתי, אבל קשה לדעת לפני אם באמת יהיה באותו בניין פינוי בינוי/ תמא ובמידה וכבר חתמו עם יזם אז כבר מתמחרים את הדירה כאילו היא אחרי ההתחדשות

על אלה אני מדבר, מכיר את הסיכונים העניין הוא שדרך האינטרנט אני לא מצליח באמת למצוא פרוייקטים במצב כזה

הבנתי, אבל קשה לדעת לפני אם באמת יהיה באותו בניין פינוי בינוי/ תמא ובמידה וכבר חתמו עם יזם אז כבר מתמחרים את הדירה כאילו היא אחרי ההתחדשות
אנשים עשו על זה קריירה - למצוא דירות רגע לפני התחדשות במחיר טוב

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
H "שווי עסקאות מכירת ני"ע/נגזרים במהלך החודש": מה זה אומר? שוק ההון 0
ס עסקאות עם אח שלי באיזה דרך מומלצת נדל"ן 3
D עסקאות שליש דירה נדל"ן 20
א עסקאות עם צדדים הקשורים בחו"ל טופס 1301 מיסים 0
S עסקאות באשראי כדי להגיע למינימום חיוב / הטבות פרימיום צרכנות פיננסית 7
P עסקאות קניית קרקע נדל"ן 13
A עזרה בהבנת עסקאות וזמינות כסף בIB שוק ההון 1
grimble grumble אפשרות להעביר עסקאות תשלומים בין כרטיסים? צרכנות פיננסית 4
T עסקאות מחוץ לשעות המסחר הרגילות - חסרונות? שוק ההון 13