מעניין אותי לשמוע מה אנשים חושבים ומה היו עושים אחרת לו יכלו לחזור אחורה לאותו זמן.
לפני קניית הבית הראשון שלכם - על מה הסתכלם?
שכונה טובה? בניין חדש? בית להשקעה? קומה אחרונה? חובה מעלית?
אני די רחוק כרגע מקניית הבית הראשון, (בן 24 באמצע תואר) וזה מעניין אותי לחשוב על מה מסתכלים בהתחלה.
אני יודע שבכמה שנים הקרובות לא ארצה להיכנס לתחום הנדל״ן כי אני רוצה להתפתח במה שאני לומד כרגע בתואר. כלומר הבית הראשון שאקנה יהיה בהכרח למגורים.
אני גר כרגע עם ההורים במרכז הארץ בבניין ישן שעבר תמ״א. אז אני יודע/חותר לזה שהבית הראשון שאקנה יהיה פנטהאוז. מבחינתי זו דרישה ראשונה כל עוד הקלפים בידיים שלי.
אני רוצה את המרחב האישי שלי, בלי אנשים מעל הראש, ומרפסת גדולה.
כמובן שזה לא תלוי רק בי, אבל אם אפשר לחלום אז למה לא.
אני רואה חברים/קרובי משפחה/קולגות לעבודה שבורחים מהבית של ההורים מוקדם מדי, ואז מגיע השלב שההכנסות לא מספיקות כדי להשתדרג למשהו טוב יותר, אז נאלצים להישאר באותו מצב לטווח ארוך.
אז מה דעתכם?
מה הייתה ההחלטה שלכם דאז, ואם הייתם יכולים לשנות משהו מה הייתם עושים?
לפני קניית הבית הראשון שלכם - על מה הסתכלם?
שכונה טובה? בניין חדש? בית להשקעה? קומה אחרונה? חובה מעלית?
אני די רחוק כרגע מקניית הבית הראשון, (בן 24 באמצע תואר) וזה מעניין אותי לחשוב על מה מסתכלים בהתחלה.
אני יודע שבכמה שנים הקרובות לא ארצה להיכנס לתחום הנדל״ן כי אני רוצה להתפתח במה שאני לומד כרגע בתואר. כלומר הבית הראשון שאקנה יהיה בהכרח למגורים.
אני גר כרגע עם ההורים במרכז הארץ בבניין ישן שעבר תמ״א. אז אני יודע/חותר לזה שהבית הראשון שאקנה יהיה פנטהאוז. מבחינתי זו דרישה ראשונה כל עוד הקלפים בידיים שלי.
אני רוצה את המרחב האישי שלי, בלי אנשים מעל הראש, ומרפסת גדולה.
כמובן שזה לא תלוי רק בי, אבל אם אפשר לחלום אז למה לא.
אני רואה חברים/קרובי משפחה/קולגות לעבודה שבורחים מהבית של ההורים מוקדם מדי, ואז מגיע השלב שההכנסות לא מספיקות כדי להשתדרג למשהו טוב יותר, אז נאלצים להישאר באותו מצב לטווח ארוך.
אז מה דעתכם?
מה הייתה ההחלטה שלכם דאז, ואם הייתם יכולים לשנות משהו מה הייתם עושים?