A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 19/5/24 #1 הי מה העלות המשוערת לתוספת בניה של בכערך 12 מ"ר כשיש כבר 2 קירות קיימים, תקרה קיימת, ואת הרצפה והקיר השלישי מתחלקים עם שכן צמוד/מתחת ונשאר לבנות לבד רק את הקיר החיצוני. תודה רבה!
הי מה העלות המשוערת לתוספת בניה של בכערך 12 מ"ר כשיש כבר 2 קירות קיימים, תקרה קיימת, ואת הרצפה והקיר השלישי מתחלקים עם שכן צמוד/מתחת ונשאר לבנות לבד רק את הקיר החיצוני. תודה רבה!
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,908 דירוג 35,315 19/5/24 #2 הייתי מתמחר בלפחות 100K עד 120K ש"ח.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 19/5/24 #3 נכתב ע"י אורי ג.: הייתי מתמחר בלפחות 100K עד 120K ש"ח. לחץ כדי להרחיב... אין כזה כלל של 8K למ"ר? ואצלי זה בכלל צריך להיות הרבה פחות- יש צורך רק בחצי רצפה, חצי קיר מפריד ורק קיר חיצוני לבד. איפה הטעות שלי?
נכתב ע"י אורי ג.: הייתי מתמחר בלפחות 100K עד 120K ש"ח. לחץ כדי להרחיב... אין כזה כלל של 8K למ"ר? ואצלי זה בכלל צריך להיות הרבה פחות- יש צורך רק בחצי רצפה, חצי קיר מפריד ורק קיר חיצוני לבד. איפה הטעות שלי?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,908 דירוג 35,315 19/5/24 #4 נכתב ע"י aiib: אין כזה כלל של 8K למ"ר? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י aiib: ואצלי זה בכלל צריך להיות הרבה פחות- יש צורך רק בחצי רצפה, חצי קיר מפריד ורק קיר חיצוני לבד. איפה הטעות שלי? לחץ כדי להרחיב... צור קשר עם כמה קבלנים ותבדוק. אל תשכח: היתרים, אגרות, יועצים ומהנדסים, ויטרינות/חלונות, איטום וטיח חוץ, התאמה של החדש לקיים, אולי ביסוס ויסודות ומע"מ.
נכתב ע"י aiib: אין כזה כלל של 8K למ"ר? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י aiib: ואצלי זה בכלל צריך להיות הרבה פחות- יש צורך רק בחצי רצפה, חצי קיר מפריד ורק קיר חיצוני לבד. איפה הטעות שלי? לחץ כדי להרחיב... צור קשר עם כמה קבלנים ותבדוק. אל תשכח: היתרים, אגרות, יועצים ומהנדסים, ויטרינות/חלונות, איטום וטיח חוץ, התאמה של החדש לקיים, אולי ביסוס ויסודות ומע"מ.