יבגני_ל
משתמש רגיל
- דירוג
- 393
שלום,
עזבתי מעסיק והתחלתי במקום עבודה חדש.
חשבת השכר שלי לא נתנה לי טופס 161א וזה גם לא משהו שהיא עושה כנראה, למרות התקנות.
הורדתי אותו עצמאית, ביקשתי ממנה שתצור קשר עם גמלנט ותבקש טופס עזר ל161א.
זה בוצע, וטופס העזר עבר אליי. השחרתי בו את השדות עם פרטים פרטיים.
אני הייתי רוצה לבקש עצות במילוי השדות על פי הנתונים שבידיי.
התמונה של טופס העזר בתגובה השניה. הפורום לא מאפשר לצרף מעל תמונה אחת..
הייתי רוצה ליעד את כספי הפיצויים לרצף פיצויים.
שם הקופה: גלובלנט גמל אלטרנטיבי בניהול אישי
מספר תיק ניכויים של הקופה: (מניח שזה הנתון המושחר תחת פרטי החשבון - "מספר תיק ניכויים")
קוד סוג המשלם: האם זה 6? בדברי ההסבר קוד 6 מייצג קופת פנסיה חדשה מ-1995 וקופת ביטוח לקצבה
מספר הפוליסה: ? לא קיים?
סכום שנצבר: מושחר
עוד דבר - לגבי פטורים על על סעיפים שונים או כספים שחייבים במס או לא - אני לא מודע לשום פטור או על כספים שלא חייבים במס. מתי זה רלוונטי?
אני לא מעוניין להוון כעת שום חלק בכספים. האם מספיק לי למלא את השדות ב 5.1 ואת שדות החובה הבסיסיים ולשלוח?
כמו כן, אני אמור לקבל מהמעסיק לשעבר במהלך דצמבר את ההפקדות על חודש אוקטובר, ובינואר את ההפקדות על חודש נובמבר. במצב כזה, האם עליי לחכות שכל ההפקדות יכנסו, ורק אז לבקש שוב את טופס העזר ל161א ואז למלא את הסכומים הסופיים?
תודה רבה,
יבגני
עזבתי מעסיק והתחלתי במקום עבודה חדש.
חשבת השכר שלי לא נתנה לי טופס 161א וזה גם לא משהו שהיא עושה כנראה, למרות התקנות.
הורדתי אותו עצמאית, ביקשתי ממנה שתצור קשר עם גמלנט ותבקש טופס עזר ל161א.
זה בוצע, וטופס העזר עבר אליי. השחרתי בו את השדות עם פרטים פרטיים.
אני הייתי רוצה לבקש עצות במילוי השדות על פי הנתונים שבידיי.
התמונה של טופס העזר בתגובה השניה. הפורום לא מאפשר לצרף מעל תמונה אחת..
הייתי רוצה ליעד את כספי הפיצויים לרצף פיצויים.
שם הקופה: גלובלנט גמל אלטרנטיבי בניהול אישי
מספר תיק ניכויים של הקופה: (מניח שזה הנתון המושחר תחת פרטי החשבון - "מספר תיק ניכויים")
קוד סוג המשלם: האם זה 6? בדברי ההסבר קוד 6 מייצג קופת פנסיה חדשה מ-1995 וקופת ביטוח לקצבה
מספר הפוליסה: ? לא קיים?
סכום שנצבר: מושחר
עוד דבר - לגבי פטורים על על סעיפים שונים או כספים שחייבים במס או לא - אני לא מודע לשום פטור או על כספים שלא חייבים במס. מתי זה רלוונטי?
אני לא מעוניין להוון כעת שום חלק בכספים. האם מספיק לי למלא את השדות ב 5.1 ואת שדות החובה הבסיסיים ולשלוח?
כמו כן, אני אמור לקבל מהמעסיק לשעבר במהלך דצמבר את ההפקדות על חודש אוקטובר, ובינואר את ההפקדות על חודש נובמבר. במצב כזה, האם עליי לחכות שכל ההפקדות יכנסו, ורק אז לבקש שוב את טופס העזר ל161א ואז למלא את הסכומים הסופיים?
תודה רבה,
יבגני
נערך לאחרונה ב: