JG1
משתמש רגיל
- דירוג
- 145
בהמשך לפוסט הישן שלי -
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/קניתי-דירת-סטודיו-באתר-סקי-בגאורגיה-new-gudauri.7768/
ובעקבות מספר אנשים שכבר פנו אלי בפייסבוק אני אכתוב סיכום של העונה הנוכחית -
25% לא היה, הייתה שנה קשה מ2 סיבות עיקריות -
1. באופן חריג ונדיר, לא ירד שלג בדצמבר/ינואר ככה שהאתר פשוט לא נפתח וקיבלתי מלא ביטולים בדצמבר+ינואר. זה הזוי ולא קרה בשנים האחרונות באזור ההוא (משיחה עם מקומיים). מעניין לציין שלא ירד שלג גם בהרבה אתרים באירופה השנה בינואר, וגם לא ירד שלג במוסקבה בכל ינואר (שזה גם ממש הזוי). לעומת זאת, עד לפני שבועיים ירד שלג והיו תנאי גלישה (העונות בoffset?)
2. בתחילת חודש מרץ הגיעה הקורונה ויחד איתה ביטולים של הזמנות מאמצע חודש מרץ
יחד עם זאת - חודש פברואר היה מלא, וגם השבוע הראשון של מרץ וסוף ינואר.
הכנסות - 11,000 לארי (3500$)
עמלה לבוקינג 18% - 630$
דמי ניהול - 640$
תשלומים למנקה ולאיש קשר שלי - 300$
הכנסה פוטנציאלית אלמלא הביטולים עקב מז"א וקורונה - עוד 13,000 לארי בביטולים (חודשיים שהלכו לפח מתוך 4 חודשי גלישה, כאשר סוף דצמבר-תחילת ינואר המחירים x2 בגלל החגים של השנה החדשה)
gross profit - 2000$
עלות נכס כוללת 32,000$
* עריכה - בעונת 2018-2019 השכרתי את הדירה למישהו לכל התקופה ב3500$
סה"כ מסתכל על החצי הכוס המלאה, קיבלתי הרבה ביקורות טובות בבוקינג ככה שהדירה שלי מקבלת חשיפה טובה יותר, "השתפשפתי" בעבודה עם לקוחות, הבנתי יותר טוב מה חסר ומה לא חסר בדירה, איפטמזתי את העמוד בבוקינג (תמונות טובות, פרטים והודעות אוטומטיות), ואני מעדיף לקבל את כל הצרות בשנה אחת מאשר בטיפטופים.
לשנה הבאה כבר יש לי 10 לילות מוזמנים, ואני מצפה להכפלה בהכנסות (יש לי תחושה שהמז"א הפעם לא יאכזב, ועקב מספר מועט של חולי קורונה במדינה, אולי זה ימשוך גולשים שיוותרו על גלישה באלפים האיטלקים והצרפתים)
אנשים ששואלים אותי אם שווה או לא - אם אין לכם איש קשר שנמצא שם, לא שווה.
אם יש - אז אני ממש שמח ומרוצה
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/קניתי-דירת-סטודיו-באתר-סקי-בגאורגיה-new-gudauri.7768/
ובעקבות מספר אנשים שכבר פנו אלי בפייסבוק אני אכתוב סיכום של העונה הנוכחית -
25% לא היה, הייתה שנה קשה מ2 סיבות עיקריות -
1. באופן חריג ונדיר, לא ירד שלג בדצמבר/ינואר ככה שהאתר פשוט לא נפתח וקיבלתי מלא ביטולים בדצמבר+ינואר. זה הזוי ולא קרה בשנים האחרונות באזור ההוא (משיחה עם מקומיים). מעניין לציין שלא ירד שלג גם בהרבה אתרים באירופה השנה בינואר, וגם לא ירד שלג במוסקבה בכל ינואר (שזה גם ממש הזוי). לעומת זאת, עד לפני שבועיים ירד שלג והיו תנאי גלישה (העונות בoffset?)
2. בתחילת חודש מרץ הגיעה הקורונה ויחד איתה ביטולים של הזמנות מאמצע חודש מרץ
יחד עם זאת - חודש פברואר היה מלא, וגם השבוע הראשון של מרץ וסוף ינואר.
הכנסות - 11,000 לארי (3500$)
עמלה לבוקינג 18% - 630$
דמי ניהול - 640$
תשלומים למנקה ולאיש קשר שלי - 300$
הכנסה פוטנציאלית אלמלא הביטולים עקב מז"א וקורונה - עוד 13,000 לארי בביטולים (חודשיים שהלכו לפח מתוך 4 חודשי גלישה, כאשר סוף דצמבר-תחילת ינואר המחירים x2 בגלל החגים של השנה החדשה)
gross profit - 2000$
עלות נכס כוללת 32,000$
* עריכה - בעונת 2018-2019 השכרתי את הדירה למישהו לכל התקופה ב3500$
סה"כ מסתכל על החצי הכוס המלאה, קיבלתי הרבה ביקורות טובות בבוקינג ככה שהדירה שלי מקבלת חשיפה טובה יותר, "השתפשפתי" בעבודה עם לקוחות, הבנתי יותר טוב מה חסר ומה לא חסר בדירה, איפטמזתי את העמוד בבוקינג (תמונות טובות, פרטים והודעות אוטומטיות), ואני מעדיף לקבל את כל הצרות בשנה אחת מאשר בטיפטופים.
לשנה הבאה כבר יש לי 10 לילות מוזמנים, ואני מצפה להכפלה בהכנסות (יש לי תחושה שהמז"א הפעם לא יאכזב, ועקב מספר מועט של חולי קורונה במדינה, אולי זה ימשוך גולשים שיוותרו על גלישה באלפים האיטלקים והצרפתים)
אנשים ששואלים אותי אם שווה או לא - אם אין לכם איש קשר שנמצא שם, לא שווה.
אם יש - אז אני ממש שמח ומרוצה
נערך לאחרונה ב: