Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
וככה כמעט כולם מרוויחים. לערבים יש הוכחה שמפלים אותם, הימין מראה שנלחם בערבים בכל הזירות והשמאל מפוצל כרגיל.
רק בית המשפט מפסיד כי משתמשים בו למשחק הפוליטי.
וככה כמעט כולם מרוויחים. לערבים יש הוכחה שמפלים אותם, הימין מראה שנלחם בערבים בכל הזירות והשמאל מפוצל כרגיל.
רק בית המשפט מפסיד כי משתמשים בו למשחק הפוליטי.
אאל"ט האפשרויות "פתק לבן" ו"לא אצביע" הן בדיוק אותו דבר. לאף אחד לא אכפת מהפתקים הלבנים (למעט סופרי הקולות שעל כל פתק כזה נתקעים בעבודה כמה שניות נוספות).
אאל"ט האפשרויות "פתק לבן" ו"לא אצביע" הן בדיוק אותו דבר. לאף אחד לא אכפת מהפתקים הלבנים (למעט סופרי הקולות שעל כל פתק כזה נתקעים בעבודה כמה שניות נוספות).
בוא נאמר כך: לא העליתי את הסקר כדי לנחש/לנבא איך תיראה הכנסת הבאה.
אם הייתי מנסה לנבא כך, הייתי צריך להניח (לפי התוצאות כרגע) שזהות הולכת להיות המפלגה הגדולה בכנסת הבאה. אני מוכן להמר על כך שזה לא יקרה.
הסקר הזה בא ללמד הרבה יותר על משתמשי הפורום מאשר על תוצאות הבחירות הכלליות.
האמירה "אני לא מצביע" שונה מהאמירה "אני שם פתק לבן". ולכן היא מעידה באופן שונה על משתמשי הפורום, ולכן ראוי לדעתי לשים אותן בנפרד.
אתה מוזמן להתייחס אל כל אלו שבחרו באפשרויות האלו כמקשה אחת אם הם כך מבחינתך....
אתה משוכנע בכך? הייתי בטוח שהדבר הראשון שנעשה הוא זריקת הפתקים הלבנים, ורק אז מחשבים את אחוזי ההצבעה לכל מפלגה. אם אתה צודק, זה בעצם אומר שהצבעה בפתק לבן עוזרת להוריד מפלגות קטנות מתחת לאחוז החסימה?
פתק לבן נספר כקול פסול (כמו מעטפה עם שני פתקים לדוגמא). יש לזה משמעות בתרחיש קיצון של הצבעת מחאה.
זה תמיד מזכיר לי את ״על הפיקחון״ של ז׳וז׳ה סרמאגו. ספר מומלץ!
אתה משוכנע בכך? הייתי בטוח שהדבר הראשון שנעשה הוא זריקת הפתקים הלבנים, ורק אז מחשבים את אחוזי ההצבעה לכל מפלגה. אם אתה צודק, זה בעצם אומר שהצבעה בפתק לבן עוזרת להוריד מפלגות קטנות מתחת לאחוז החסימה?