Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
אני ממליץ להמתין עם הסקר הזה כי כול יום מתעוררים בבוקר ושומעים על שינויים ברפורמה.
נוסף זה ויורד זה, את זה אי אפשר לבצע, השר האחר מציע חלופה, ההסתדרות שוקלת להשבית את המשק בגלל שמאחדים את המשרד הזה ומפצלים את המשרד ההוא.
בקיצור - ברדק ובלגן טוטאלי במדינת הגמדים.
כול נאד נפוח וכול פוץ בממשלת החובבים שלנו חושב שהוא גאון הדור ויש לו פתרון מיידי לכול תחלואות המשק.
אז בואו נזדיין בסבלנות ונראה מה יקרה בעוד חודש.
כרגע אנחנו צופים בקרקס מדרנו של הפגנות כוח ושרירים של השרים כי כול אחד מהם אוסף תוארים ותת-משרד ונלחמים על הצ'ופצ'יק של הקומקום.
עוד נתגעגע ליאיר לפיד (למעט מע"מ 0), אבל יש תקווה, כי לדעתי הממשלה הזו תתפרק תוך שנה ואז הרופורמות של היום יהיו שוות לתחת.
רק אני חושב שמחירי הדיור ישארו ברמתם ואף יעלו עד שהריבית לא תעלה? הרי רק שאנשים לא יוכלו לשלם את המשכנתאות המפלצתיות שהם לוקחים הם יתחילו למכור דירות...
התוכנית של כחלון כוללת העלאת מיסים. אני לא רואה איך העלאת מיסים תגרור ירידת מחירים. נהפוך הוא.
מעמ 0 התבססה על הורדת מיסים ולכן היתה יכולה לעזור בהורדת מחירים.
בכל אופן המפתח לירידה במחירי הדיור הוא קודם כל הגדלת ההיצע, ומלבד זאת אם ניתן להעלות ריבית, כלומר ייקור הכסף, אבל זה צעד עם השלכות נוספות.
כל מי שחושב שהוא יכול להקטין ביקושים - טועה. הביקוש קשיח ונקבע ע"י הדירים. לא ע"י הבעלים.