• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

סליחה על הנושא החרוש - ira בד"נ נמוכים מעל 100k

• פותח הנושא פותח הנושא תפוזינה
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תפוזינה

משתמש רגיל
דירוג
243
קופ"ג נזילה (כמו קרן השתלמות נזילה) עם יותר מ-100k. של אחי. גיליתי שהוא משלם 1.05% דמי ניהול.:'( באמת שבא לי לבכות. נבלות.
קיצר אני אגיד לו שיעבור ל-ira, יקנה בכל הכסף קרן מהחדשות של בלאקרוק וזהו...
אבל לאן? ראיתי שקבוצת הרכישה של נינג'ה פיננסית נסגרה.

אגב, עכשיו חשבתי על משהו - אם קונים קרן צוברת ולא מחלקת, וזה חשבון שלא נכנס אליו כסף חדש (להלן קה"ש/קופ"ג נזילות), אז צריך להשאיר כסף בצד לדמי ניהול וברבות הימים גם למכור רק בשביל דמי הניהול, נכון? כי אי אפשר להכניס כסף חדש..

אגב, עכשיו חשבתי על משהו - אם קונים קרן צוברת ולא מחלקת, וזה חשבון שלא נכנס אליו כסף חדש (להלן קה"ש/קופ"ג נזילות), אז צריך להשאיר כסף בצד לדמי ניהול וברבות הימים גם למכור רק בשביל דמי הניהול, נכון? כי אי אפשר להכניס כסף חדש..
אפשר לקנות בחלק מהכסף קרן מחלקת שהדיבידנדים שלה ישלמו את דמי הניהול. צריך לשים לב שאם הדיבידנדים בדולרים יש סיכוי שצריך להיכנס לחשבון ולהמיר לשקלים כדי שדמי הניהול יגבו בצורה תקינה.

אם דמי הניהול נמוכים מספיק, אפשר פשוט להשאיר מספיק כסף לשנה הקרובה בשביל למנוע התעסקות. בדרך כלל עמלות קנייה ומכירה בIRA עבור הבורסה בישראל הם נמוכים וגם ללא עמלת מינימום.

אני השגתי במיטב דש אחרי משא ומתן קצרצר 0.3% דמי ניהול על פחות מ100,000 בקופת גמל בניהול אישי (בעיקרון המינימום שלהם הוא 100,000. הוא ירד בשבילי קצת).

אני השגתי במיטב דש אחרי משא ומתן קצרצר 0.3% דמי ניהול על פחות מ100,000 בקופת גמל בניהול אישי (בעיקרון המינימום שלהם הוא 100,000. הוא ירד בשבילי קצת).
נחמד!

אם זה עדיין רלוונטי, אז יש אפשרות להצטרף למיטב דש IRA בדמי ניהול של 0.2%, החל מ50K.
התחלתי אצלם את התהליך לפני שבוע, לא יודע להגיד עדיין אם הכל יעבור חלק...

אם זה עדיין רלוונטי, אז יש אפשרות להצטרף למיטב דש IRA בדמי ניהול של 0.2%, החל מ50K.
התחלתי אצלם את התהליך לפני שבוע, לא יודע להגיד עדיין אם הכל יעבור חלק...
בדיוק היום יש לנו פגישה עם נציג שלהם, יש לך עוד פרטים לנדב? :)

בדיוק היום יש לנו פגישה עם נציג שלהם, יש לך עוד פרטים לנדב?

לדעתי הנציג לא ייתן לכם את ההצעה הזאת. גם לי הציעו בטלפון הצעה מסוימת (0.35% שהורדתי ל0.3%), אבל בסוף בעזרתו של שמץ לראותו, פניתי ישירות לנציג שאחראי על ההצעה הזאת של ה0.2%.
מוזמנת להיכנס לפה (בכוונה לא צירפתי את הקישור החיצוני כי אז יצטרכו לאשר את התגובה, וזה ייקח זמן...)

אוקיי תודה,
הוא נפגש עם הנציג, ביקש 0.3% וקיבל.
תודה רבה!

חבל שההצעה הזאת לא רלוונטית לי.. יש לי קופת גמל מעל 100K שהיא כבר עם ד"נ 0.25% אז לא שווה את הכאב ראש לעבור בשביל 0.2% (נראה לי...), וקרן השתלמות עם 36K...

Back
למעלה