אני משתמש בהוראות קבע בכרטיס באשראי, אבל, כאשר מתנתק מספק ולאחר התשלום האחרון אני מבטל את הוראה הקבע וגם את ההרשאה.
זה עניין פשוט מאוד וניתן לבצע דרך האתר.
היה לי מקרה עם פרטנר, שנטשתי אותם מזמן ולאחר שלקחו חסות על 012 בטלפון הקווי. התוכנית כללה את רכישת ממיר השיחות [VOIP] ולאחר שנתיים הוא היה שלי כי רכשתי אותו. ביטלתי את הוראה הקבע ואת ההרשאה וטוב שכך, כי אחרי חודש ניסו לחיייב אותי ב10 שקלים.
היו לנו מספר שיחות ורק אחרי 3 חודשים התייאשו ממני. אז נשאר ממיר שיחות שאין לי מה לעשות איתו אבל פרטנר הפסיקו להציק לי.
אז @YossiN , אני מבין אותך ויש הגיון בשאלה שלך אבל מה אתה עושה עם ארנונה, מים, חשמל, כביש 6 ועוד?
נכון, אבל בלבול מוח אטומי. עדיף הוראת קבע מאשר לשלם בכרטיס אשראי בטלפון או באינטרנט.
ואיך אתה משלם היום את החיובים השותפים שלך? מה עם כבלים/לווין, נטפליקס?
גלשנו מעט מעבר לשאלה המקורית שלך אבל זה לא בדיוק בהגדרת 'חטיפת שרשור', עדיין נושא הוראות קבע...
אגב, אני אנצל את השאלה לגבי הסלולר דווקא.
אני מעוניין במסלול 'לא דיברת לא שילמת'. טלפון שישמש אותי אך ורק לצורך קבלת שיחות.
אין צורך באינטרנט. יעבוד על טלפון נוקיה ישן.
משהו שלא דורש ממני צורך להטעין כל חודש סכום. מוכן לשלם על התענוג כמה שקלים בחודש.
מישהו מכיר?
אני מעוניין במסלול 'לא דיברת לא שילמת'. טלפון שישמש אותי אך ורק לצורך קבלת שיחות.
משהו שלא דורש ממני צורך להטעין כל חודש סכום. מוכן לשלם על התענוג כמה שקלים בחודש.
מישהו מכיר?
מישהו מכיר?
רוב תוכניות 'לא דיברת, לא שילמת' הן עכשיו בעלות חודשית, אני חושב משהו כמו 10 לחודש. הייתי בעבר בתוכנית הזאת באורנג'.
עדיי דרשו הוראת קבע ולא ידוע לי אם אפשר לשלם מראש לשנה כי אם תדבר [ויש מצבים שחייבים להתקשר] זה דורש חיוב של כ 70 אגורות לדקה ואיך ייגבו את זה?
as we speak...