לא מזמן, חוויתי מפח נפש בכל הקשור לתמיכה טכנית מספק הסלולר שלי. עכשיו כשחזרתי לארץ, אני מוכן ומזומן להחליף את ספק הסלולר שלי, גם אם זה יעלה לי כפול (בש"ח)... 
הקריטריון שלי כעת איננו מחיר, אלא:
1. זמני ההמתנה לשיחה עם נציג תמיכה טכנית
2. יכולת אמיתית לפתור בעיות "רכיבה" על רשת סלולרית בארה"ב (גם ללא תוכנית חו"ל).
לגבי זמני המתנה, ניסיתי להשוות בין שני הקנדידטים העיקריים שלי (סלקום, פרטנר), ע"י חיוג למוקד התמיכה הטכנית, לחוות כמה זמן אמתין למענה אנושי. זה איננו אפשרי עבור מי שאינו לקוח קיים (מזוהה ע"י מספר הטלפון/הזהות), ולכן לא הצלחתי להשוות.
אצל ספק הסלולר הנוכחי שלי, זמן המתנה יכול להגיע לחצי שעה, כאשר במשך אותה חצי שעה אני שומע בלולאה את ההודעה הבאה:
(לא פעם הקשתי כוכבית לשיחה חוזרת, אבל לא חזרו אלי
)
(אגב, במשך מעל 8 שנים עם הספק הסלולרי הנ"ל, לא נתקלתי עדיין בהם זמני ההמתנה לא היו "ארוכים מהרגיל
)
האם לקוחות של פרטנר וסלקום בפורום הזה יכולים לשתף כאן את נסיונם לגבי זמני ההמתנה לשיחה עם נציג שירות אנושי?

הקריטריון שלי כעת איננו מחיר, אלא:
1. זמני ההמתנה לשיחה עם נציג תמיכה טכנית
2. יכולת אמיתית לפתור בעיות "רכיבה" על רשת סלולרית בארה"ב (גם ללא תוכנית חו"ל).
לגבי זמני המתנה, ניסיתי להשוות בין שני הקנדידטים העיקריים שלי (סלקום, פרטנר), ע"י חיוג למוקד התמיכה הטכנית, לחוות כמה זמן אמתין למענה אנושי. זה איננו אפשרי עבור מי שאינו לקוח קיים (מזוהה ע"י מספר הטלפון/הזהות), ולכן לא הצלחתי להשוות.
אצל ספק הסלולר הנוכחי שלי, זמן המתנה יכול להגיע לחצי שעה, כאשר במשך אותה חצי שעה אני שומע בלולאה את ההודעה הבאה:
לקוחות יקרים, זמני ההמתנה של המוקד ארוכים מן הרגיל, אנו מתנצלים על זמני ההמתנה ומקווים לקבל בהקדם את שיחתכם. לחזרה אליכם באמצעות שיחה חוזרת הקישו כוכבית. במידה ואתם מעוניינים בהמשך המתנה לנציג השירות, אנא המתינו ומייד תיענו. מקומכם בתור הינו: 12.
(לא פעם הקשתי כוכבית לשיחה חוזרת, אבל לא חזרו אלי

(אגב, במשך מעל 8 שנים עם הספק הסלולרי הנ"ל, לא נתקלתי עדיין בהם זמני ההמתנה לא היו "ארוכים מהרגיל

האם לקוחות של פרטנר וסלקום בפורום הזה יכולים לשתף כאן את נסיונם לגבי זמני ההמתנה לשיחה עם נציג שירות אנושי?