Melafefon_Hamutz
משתמש רגיל
- דירוג
- 192
https://docs.google.com/spreadsheet...6s1mYM1owo9rNmuY01MMJE-9w/edit#gid=1860375325
הקובץ ניתן לעריכה ולמשחקים...
אני יודע שקיימת סימולציה מורכבת ומסובכת של אדם שליו;
אני מודה שהסתבכתי איתה, ואני לא נכנסתי לרזולוציה כזו עמוקה.
בסה"כ רציתי לבנות כלי שיציג לי בצורה פשוטה כמה דמי ניהול אני משלם או אשלם עבור ניהול התיק.
*מבחינתי אני לא יודע איזו תשואה יעשה התיק, או כמה דיבידנדים אני אקבל הכל מבחינתי בגדר נעלם.
*כן, אני יודע שהקרנות הישראליות יכולות להעלות בכל עת.
ההנחות הבאות:
1. בתיק הישראלי אני כרגע משלם 0.08% / 5 ש"ח מינימום ואני קונה 3 קרנות (כולל האג"ח) אז לכן רשמתי בטבלה 0 בעמלות קנייה ומכירה. (דמי הניהול החודשיים הם 15 ש"ח, ומבחינתי לאחר קניית 3 קרנות באותו חודש הסכום הזה מתקזז)
2. שימוש בברוקר מקומי עם 5$ מינימום ועמלת המרת מט"ח עם הפרש של 2 אג' מהשער הרציף.
3. התיק שלי כרגע מורכב מ- 70% מניות ו- 30% אג"ח.
ממה שאני רואה, בהינתן אותן הפקדות יתחיל להיווצר הפרש לטובת הקרנות הזרות כאשר התיק יגיע לאיזור ה- 120,000 ש"ח.
האם פספסתי משהו?
**לא מחפש ייעוץ.
בעיקר מנסה ללמוד ולהבין יותר וקצת להשתשע עם טבלאות
הקובץ ניתן לעריכה ולמשחקים...
אני יודע שקיימת סימולציה מורכבת ומסובכת של אדם שליו;
אני מודה שהסתבכתי איתה, ואני לא נכנסתי לרזולוציה כזו עמוקה.
בסה"כ רציתי לבנות כלי שיציג לי בצורה פשוטה כמה דמי ניהול אני משלם או אשלם עבור ניהול התיק.
*מבחינתי אני לא יודע איזו תשואה יעשה התיק, או כמה דיבידנדים אני אקבל הכל מבחינתי בגדר נעלם.
*כן, אני יודע שהקרנות הישראליות יכולות להעלות בכל עת.
ההנחות הבאות:
1. בתיק הישראלי אני כרגע משלם 0.08% / 5 ש"ח מינימום ואני קונה 3 קרנות (כולל האג"ח) אז לכן רשמתי בטבלה 0 בעמלות קנייה ומכירה. (דמי הניהול החודשיים הם 15 ש"ח, ומבחינתי לאחר קניית 3 קרנות באותו חודש הסכום הזה מתקזז)
2. שימוש בברוקר מקומי עם 5$ מינימום ועמלת המרת מט"ח עם הפרש של 2 אג' מהשער הרציף.
3. התיק שלי כרגע מורכב מ- 70% מניות ו- 30% אג"ח.
ממה שאני רואה, בהינתן אותן הפקדות יתחיל להיווצר הפרש לטובת הקרנות הזרות כאשר התיק יגיע לאיזור ה- 120,000 ש"ח.
האם פספסתי משהו?
**לא מחפש ייעוץ.
בעיקר מנסה ללמוד ולהבין יותר וקצת להשתשע עם טבלאות