• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

סיכום: מה היו השינויים בתיק ההשקעות של הסילידית לאורך השנים? ולמה?

נשימה עמוקה

משתמש רשום
דירוג
7
שלום לכולם,
אשמח לסיכום לגבי מה היו השינויים בתיק ההשקעות של הסילידית לאורך השנים? ולמה היא שינתה?

מה שעולה לי זה שהיא התחילה עם תיק הארי בראון, עברה להשקעה פאסיבית במדדים ולאחר מכן עברה לתיק דיבידנדים. יכול להיות שפיספסתי משהו.

אני חוקר עבר במקצועי ולכן קורץ לי גם פה להבין את שלבי ההתפתחות השונים לאורך השנים.
תודה

יכול להיות שפיספסתי משהו.
אולי שהיא הפכה להיות אמא אחרי שתיכננה שנים להיות אלהורית? שהיא צריכה יותר תזרים בהווה?
ולאחר מכן עברה לתיק דיבידנדים
היא לא עברה לגמרי, לזכרוני, רק שינתה תמהיל.
אני חוקר עבר במקצועי ולכן קורץ לי גם פה להבין את שלבי ההתפתחות השונים לאורך השנים.
אז תחפש מונחים רלוונטים בבלוג ובפורום, תחפש פוסטים מהשנתיים-שלוש האחרונות בפייסבוק וטוויטר. אתה לא צריך אותנו בשביל זה.
ואולי במקרה @הסולידית תרצה לענות לך כאן.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ איזו קרן פנסיה מחקת סנופי בחרתם ולמה? (יש גם סיכום של תמונת המצב היום) פוסטים מאיכות נמוכה 6
Y סיכום ושאלות - דחיית מכירת RSU לאחר פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
G סיכום פקדונות בנקים שוק ההון 5
S Dividend Accruals מופיע שלילי בדוח סיכום מיסים 13
Koby Paris סיכום תשואות 2020 ותובנות ל 2021 שוק ההון 99
JG1 עדכון סיכום עונת סקי 2020 (Georgia - New Gudauri) נדל"ן 91
Liron2035 סיכום בחירת אג"ח בתיק פסיבי שוק ההון 19
ח סיכום 2016 אוף טופיק 3
משה סיכום חוברת מיומנויות למידה התפתחות אישית 71
מתכנת עדכון אישי: סיכום שנה סולידית ראשונה, חצי הכוס המלאה יומני מסע אישיים 6
B האם סלייס היו "חבר בורסה" שוק ההון 8
G אם היו לי הפסדים גדולים שנה שעברה, אבל בשנה הזאת הרווחתי קצת - אני צריך לשלם מס כרגיל? מיסים 3
c881 התגובות לחוק החמץ כנראה לא היו ברורות פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 19
Z מיסוי ריאלי של שורטים, מכרתי 2 אופציות בשורט, היו מדדים חיובים ובפקיעה מאופציה שהרווחתי נוקה מס על הרווח הריאלי, בהפסד קוזז לי רק הפסד נומינלי. מיסים 29
כ פוסט ראשון, היו עדינים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
R לקחו לי מס של 25% על דיבידנד מ-VXUS, לא היו אמורים לקחת יותר? שוק ההון 6
L לא נעים... כמה מכם היו בסיטואציה הלא נעימה של - אנחנו מחפשים עֲרֵבִים... אוף טופיק 24
M "מעל מחצית מהמשכנתאות שניטלו באפריל היו במינוף של מעל 60%-רמה שלא מצאנו בכל ההיסטוריה" נדל"ן 8
S אפשר לדעת מה היו ההחזקות של קרנות בעבר? שוק ההון 0
ו מה היו ההשקעות הכי גרועות שלכם? שוק ההון 87
E "האם היו לך עימותים בתפקיד הקודם, ואיך התנהגת בהם?" התפתחות אישית 22
stamEhad חוות דעת תיק קיים של הייטקיסט בן 32 - מחפש את השינויים הנכונים שוק ההון 14
לא חשוב שמות מהי משמעות השינויים של כרטיס האשראי "ישראכרט"? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
wa11a השינויים בפנסיה בחוק ההסדרים צרכנות פיננסית 0

נושאים דומים

Back
למעלה