• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

סופר לונג שוט : השקעה בEB5

אופסשםמשתמש

משתמש רגיל
דירוג
222
מניח שהרוב לא יודעים על מה אני מדבר.
בממש קצרה, תשקיעו בארה"ב בפרוייקט 800 אלף דולר, תקבלו גרין קארד.
בסוף הפרוייקט (3-4 שנים) תקבלו את הכסף חזרה.

מה ארה"ב מרוויחה ? פרוייקטים שלא יכולים להשיג מימון מקבלים מימון ב0% תשואה. (הפסד ריאלי של 140 אלף דולר למשקיע באינפלציה של 4% בשנה)
מה המשקיע מרוויח ? גרין קארד.

מה הסיכוי שיש פה מישהו שעשה או בירר על זה שאפשר להתייעץ איתו ? מנסה להבין מה הסיכונים בהשקעה כזאת. מה הסבירות לא לקבל את ההון הראשוני בחזרה וכ"ד

הערך בויקי :

הסתכלתי על זה בזמנו...אז מזכרון...

א. זה תלוי בכך שהפרוייקט יעמוד בזמנים ועדיין יספק את דרישות הEB5(כמות עובדים מינימלית וכו אם לא טועה)...אם הפרוייקט נכשל או לא עומד בכך...אז אתה לא תעמוד בדרישות.
ב. בד"כ יש ספונסרים שבגדול דואגים שרוב הרווח(אם ויש) ישאר אצלם...אתה בגדול שם את הכסף בשביל לקבל greencard ולא להרוויח.
ג. יש אפשרות להפסיד את הכסף...זה פרויקט בסיכון.
ד. יש כמובן עלויות לא זולות מסביב, עו"ד וכו.

אם אתה מחליט ללכת על כזה דבר...מציאת הפרוייקט והספונסר סופר חשובים...צריך לעבוד בזה.

הסתכלתי על זה בזמנו...אז מזכרון...

א. זה תלוי בכך שהפרוייקט יעמוד בזמנים ועדיין יספק את דרישות הEB5(כמות עובדים מינימלית וכו אם לא טועה)...אם הפרוייקט נכשל או לא עומד בכך...אז אתה לא תעמוד בדרישות.
ב. בד"כ יש ספונסרים שבגדול דואגים שרוב הרווח(אם ויש) ישאר אצלם...אתה בגדול שם את הכסף בשביל לקבל greencard ולא להרוויח.
ג. יש אפשרות להפסיד את הכסף...זה פרויקט בסיכון.
ד. יש כמובן עלויות לא זולות מסביב, עו"ד וכו.

אם אתה מחליט ללכת על כזה דבר...מציאת הפרוייקט והספונסר סופר חשובים...צריך לעבוד בזה.
אני יודע
ולכן מחפש אולי מישהו מנוסה שעשה, עבד כבר מול חברה.
תאחלס כהשקעה זה השקעה נהדרת, עדיף על "גולדן ויזה" לכל מני מקומות בינוניים כמו קפריסין

אני יודע
ולכן מחפש אולי מישהו מנוסה שעשה, עבד כבר מול חברה.
תאחלס כהשקעה זה השקעה נהדרת, עדיף על "גולדן ויזה" לכל מני מקומות בינוניים כמו קפריסין
תלוי מה אתה רוצה...דרכון אירופאי מגיע עם לא מעט הטבות.

אל תשכח שבמידה ואתה שוקל לעשות את המהלך הזה, זה אומר שכנראה שצברת כבר הון מסויים והצלחה בתהליך הזה יכניס אותך ללוע ה IRS כתושב/אזרח...זה משהו שגם צריך לשקול.

זה עובד רק קח בחשבון שהיזמים מתייחסים לזה ממש בתור כסף טיפש ופראייר.
אין ודאות כלשהי שתקבל את הכסף חזרה, יתרה מכך יש סיכוי מאד ממשי שתפסיד את כולו או רובו.

זה עובד רק קח בחשבון שהיזמים מתייחסים לזה ממש בתור כסף טיפש ופראייר.
אין ודאות כלשהי שתקבל את הכסף חזרה, יתרה מכך יש סיכוי מאד ממשי שתפסיד את כולו או רובו.
אתה יכול לפרט על זה עוד ?
מה אתה יודע על זה ?
אם לוקחים עורך דין שעושה due diligence לדבר הזה, זה לא מספיק ?

אתה יכול לפרט על זה עוד ?
מה אתה יודע על זה ?
אם לוקחים עורך דין שעושה due diligence לדבר הזה, זה לא מספיק ?
אין לי הרבה מידע על זה, רק יודע שזה קיים ועובד.
עורך דין יכול לעשות DD על החלק המשפטי, לא על החלק הכלכלי והסיכונים הנלווים, אולי כן בצורה בסיסית.
יש לך סכום כזה ורצון להשקיע? אני יכול לנסות לגשש.

Each EB-5 Visa applicant must invest a minimum of $1,800,000 in a job-creating venture. If the business receiving capital is located in a Targeted Employment Area (TEA) – defined as a rural area or a region with high unemployment – the minimum investment amount is reduced to $900,000.

Each EB-5 Visa applicant must invest a minimum of $1,800,000 in a job-creating venture. If the business receiving capital is located in a Targeted Employment Area (TEA) – defined as a rural area or a region with high unemployment – the minimum investment amount is reduced to $900,000.

ממה שבדקתי, הפרוייקט קיים, הבניין בבניה, מוכרים בו נכסים.
מחזירים את הכסף לטענתם עוד 3 שנים.
הפסד של 100 אלף דולר בריביות. ונניח עוד כמה עשרות אלפי דולרים בעורכי דין ואגרות אחרות

לפני טראפ הסכום היה חצי מליון, טראמפ העלה לסכומים שהזכרתי וביידן הוריד, מה יקרה עכשיו לא ברור.
התנאי של ההגירה הוא שכל הסכום חייב להיות בהשקעה עם סיכון משמעותי לאבדן מוחלט.
הפרויקט בטאמפה אכן נראה מבטיח על הנייר אך האם יש דרך לבדוק לעומק? כפי שוזכר מעליי התחום מוצף בגורמים מפוקפקים ולא חסרים מקרים שנשארו בלי הכסף ובלי הגרין קארד.

בת קול לחשה לי שיש אנשים (ואפילו ישראלים) שבמקום להוציא מיליוני דולרים בתקווה קלושה לקבל גרין קארד פשוט מתחתנים עם בעל אזרחות.
הליך די פשוט שברוב מקרים ניתן לסגור בכ10K$, לפעמים אפילו פחות.

בת קול לחשה לי שיש אנשים (ואפילו ישראלים) שבמקום להוציא מיליוני דולרים בתקווה קלושה לקבל גרין קארד פשוט מתחתנים עם בעל אזרחות.
הליך די פשוט שברוב מקרים ניתן לסגור בכ10K$, לפעמים אפילו פחות.
אני נשוי עם ילדים.
זה אומר שאני צריך להתגרש, להתחתן , ואז להתרגש שוב, ולהתחתן עם אישתי חזרה.
נשמע כמו הליך שיקח שנים אחרת יהיה ברור שזה fraud

אני נשוי עם ילדים.
זה אומר שאני צריך להתגרש, להתחתן , ואז להתרגש שוב, ולהתחתן עם אישתי חזרה.
נשמע כמו הליך שיקח שנים אחרת יהיה ברור שזה fraud
רק אציין שבזמן הזה אתה צריך לגור (לפחות רוב התקופה) בארה"ב, ובשביל שתהיה עם אישתך והילדים גם אישתך צריכה לעשות את זה, מה שעוד יותר יגדיל את החשד של הרשויות בתהליך המוזר הזה שאתם עוברים.

בקיצור, זה אפור (במקרה הטוב), ומתאים לרווקים

אין לי הרבה מידע על זה, רק יודע שזה קיים ועובד.
עורך דין יכול לעשות DD על החלק המשפטי, לא על החלק הכלכלי והסיכונים הנלווים, אולי כן בצורה בסיסית.
יש לך סכום כזה ורצון להשקיע? אני יכול לנסות לגשש.
אני לא יודע מה רמת הeffort הנדרשת ממך כדי לגשש.
אבל יש לי סכום ורצון לגרין קארד

מה שאני מנסה להבין בתהליך הזה, מה רמת הוודאות שהכסף חוזר אלי, לא מוצא שום סטטיסטיקות לגבי "חדלות פרעון" של פרוייקטים כאלה וכ"ד

@אופסשםמשתמש הבנתי שיש דרכים יותר בטוחות ופשוטות, כמו למשל לפתוח חברה שתשלח אותך (המנהל) לעבוד שם על ויזת L.
אני לא עשיתי את זה בעצמי, לא מכיר את הדרישות, או כמה בתחום האפור זה נמצא. אבל אני יודע בוודאות שזה אפשרי, וזה גם מסלול לגרינקארד.

@אופסשםמשתמש הבנתי שיש דרכים יותר בטוחות ופשוטות, כמו למשל לפתוח חברה שתשלח אותך (המנהל) לעבוד שם על ויזת L.
אני לא עשיתי את זה בעצמי, לא מכיר את הדרישות, או כמה בתחום האפור זה נמצא. אבל אני יודע בוודאות שזה אפשרי, וזה גם מסלול לגרינקארד.
פחות מכיר את זה
אני מכיר את E-2 שזה לפתוח חברה ולנהל אותה שם, אפילו חברה שהיא פלאפליה מספיק, אבל זה לא מסלול לגרין קארד. ויותר מזה אין לי שום ידע בניהול חברות

עדכון קל לסכום ההשקעה הדרוש, חמישה מליון נכון להיום

עדכון קל לסכום ההשקעה הדרוש, חמישה מליון נכון להיום
1. עוד לא עבר.
2. לא מדובר על השקעה, מדובר על רכישת גרין קארד בכסף.
3. EB-5 עוד לא בוטל.

נושאים דומים

Back
למעלה