Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
כתבתי הודעה ומופיעה ההערה "הודעה זו ממתינה לאישור הנהלה ואינה מוצגת למשתמשים."
העניין הוא שכתבתי את ההודעה לפני כ30 שעות, יש מצב שמדובר בבאג והמנהלים לא קיבלו התראה?
בכל מקרה ההודעות הקודמות שלי התפרסמו מיידית, ולעומת זאת צריכה אישור, מדוע?
כתבתי הודעה ומופיעה ההערה "הודעה זו ממתינה לאישור הנהלה ואינה מוצגת למשתמשים."
העניין הוא שכתבתי את ההודעה לפני כ30 שעות, יש מצב שמדובר בבאג והמנהלים לא קיבלו התראה?
בכל מקרה ההודעות הקודמות שלי התפרסמו מיידית, ולעומת זאת צריכה אישור, מדוע?
היי, אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעלות קישור לתמונה ע"י כפתור "הוסף תמונה".
ניסיתי לעלות תמונות משני אתרים שונים משניהם לא עובד לי (בעבר כבר העלתי בדיוק כך ללא בעיות)
עולה שגיאת "IMAGE CANNOT BE LOADED FROM THE PASTE LINK"
ממליץ להעביר את ה-DNSים ל-Cloudflare ככה תקבלי עוד קצת הגנה מספקת מפני DDoS/הצפות/טרולים שלא אוהבים ציוצים...
לוקח פחות מ-10 דקות וחינמי.
ממליץ גם להתייעץ עם מנהלי השרת לעבור מ-MySQL ל-MariaDB אם עדיין לא בוצע ברמת ה-cPanel + להפעיל Litespeed Cache + אולי להתקין גם Redis כדי להאיץ קצת את העניינים...
@הסולידית@yossik
שאלתי אם אפשר למחוק פוסטים שלי ובמקום זה מחקו לי את המשתמש עצמו, למרות שלא ביקשתי זאת
אשמח שתשחזרו את המשתמש Oshi
אחרי השחזור, אפשר למחוק את המשתמש הנוכחי
חדש בפורום, ומתנצל מראש,
פירסמתי פוסט ביומן אישי עם לינקים, קיבלתי הודעה שהוא מחכה לאישור, לאחר מכן ההודעה נמחקה וכך גם הפוסט. כתבתי אותו פוסט בלי שום לינקים, והוא פורסם מיד. עכשיו התפרסם הפוסט עם הלינקים.
לא יודע אם יש פיצ'ר שאפשר לראות פוסטים בהמתנה בפרופיל, אבל זה היה יכול מאוד לעזור.
אשמח אם אפשר למחוק את הפוסט החדש עם הלינקים כדי שיהיה לי יומן מסע אחד עיקבי.