כתבתי בעבר,
אבל הפעם נשברתי. אני מהנדס בניין עובד בתחום הביצוע, משכורת נאה עם רכב.
שונא את העבודה, נשחק, לא מעניין אותי בעבודה כלום.
השעות נוראיות - מתחיל את היום ב7:00, מסיים מאוחר, שום דבר לא מעניין אותי בעבודה.
מתחרט על היום שלמדתי בניין ולא עזבתי. אוהב מתמטיקה ואוהב ללמוד. רוצה כסף, ואין לי בעיה לשבת וללמוד.
אני לא גאון אבל לא טיפש. ממוצע.
אחת הסיבות שלא הלכתי לתכנת כי פשוט לא הייתי טוב בזה - לא בפסקל, לא בC.
מצד שני היום לאחר שנים של ניסיון חיים והתפתחות אישית, מה זה לא טוב? זה הכל עניין של ניסיון. אני יודע לגשת ולחקור יותר טוב.
אני בן 31, לא יודע מה לעשות. אם אשאר בתחום כנראה שאמות מרוב שחיקה. אני מרגיש מת וסובל.
רוצה לעשות הסבה, לא יודע איך ומה. לא מוכן ללמוד תואר - יש הוצאות ומשכנתא.
אני בן אדם מאוד ריאלי. הלכתי ללמוד בניין מתוך מחשבה שאני לא עצלן וזה מביא כסף. בנוסף לזה שאני לא טוב בתכנות. אבל אין מה לעשות התחום שוחק, חשבתי שאעמוד בזה.
לא יודע מה לעשות, עצות?
אבל הפעם נשברתי. אני מהנדס בניין עובד בתחום הביצוע, משכורת נאה עם רכב.
שונא את העבודה, נשחק, לא מעניין אותי בעבודה כלום.
השעות נוראיות - מתחיל את היום ב7:00, מסיים מאוחר, שום דבר לא מעניין אותי בעבודה.
מתחרט על היום שלמדתי בניין ולא עזבתי. אוהב מתמטיקה ואוהב ללמוד. רוצה כסף, ואין לי בעיה לשבת וללמוד.
אני לא גאון אבל לא טיפש. ממוצע.
אחת הסיבות שלא הלכתי לתכנת כי פשוט לא הייתי טוב בזה - לא בפסקל, לא בC.
מצד שני היום לאחר שנים של ניסיון חיים והתפתחות אישית, מה זה לא טוב? זה הכל עניין של ניסיון. אני יודע לגשת ולחקור יותר טוב.
אני בן 31, לא יודע מה לעשות. אם אשאר בתחום כנראה שאמות מרוב שחיקה. אני מרגיש מת וסובל.
רוצה לעשות הסבה, לא יודע איך ומה. לא מוכן ללמוד תואר - יש הוצאות ומשכנתא.
אני בן אדם מאוד ריאלי. הלכתי ללמוד בניין מתוך מחשבה שאני לא עצלן וזה מביא כסף. בנוסף לזה שאני לא טוב בתכנות. אבל אין מה לעשות התחום שוחק, חשבתי שאעמוד בזה.
לא יודע מה לעשות, עצות?