Z zigo משתמש רשום הצטרף ב 29/5/19 הודעות 4 דירוג 0 14/5/22 #1 היי, אני כרגע מופסד מאוד בכמה מטבעות קריפטו, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקבע את ההפסדים וליצור מגן מס. האם יש סיבה לא למכור ולקנות הכל מחדש מלבד העמלות?
היי, אני כרגע מופסד מאוד בכמה מטבעות קריפטו, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקבע את ההפסדים וליצור מגן מס. האם יש סיבה לא למכור ולקנות הכל מחדש מלבד העמלות?
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,039 דירוג 22,495 14/5/22 #2 נכתב ע"י zigo: אני כרגע מופסד מאוד בכמה מטבעות קריפטו, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקבע את ההפסדים וליצור מגן מס. לחץ כדי להרחיב... אני בספק רציני שמס הכנסה יכיר בהפסדים שלך במטבעות דמיוניים.
נכתב ע"י zigo: אני כרגע מופסד מאוד בכמה מטבעות קריפטו, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקבע את ההפסדים וליצור מגן מס. לחץ כדי להרחיב... אני בספק רציני שמס הכנסה יכיר בהפסדים שלך במטבעות דמיוניים.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,198 14/5/22 #3 נכתב ע"י חתול לילה: אני בספק רציני שמס הכנסה יכיר בהפסדים שלך במטבעות דמיוניים. לחץ כדי להרחיב... הוא יודע להכיר ברווחים מאותם מטבעות, למה שלא יכיר בהפסדים?
נכתב ע"י חתול לילה: אני בספק רציני שמס הכנסה יכיר בהפסדים שלך במטבעות דמיוניים. לחץ כדי להרחיב... הוא יודע להכיר ברווחים מאותם מטבעות, למה שלא יכיר בהפסדים?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,304 דירוג 4,700 14/5/22 #4 משתלם לך להפסיד את עליית המדד מאז הקניה? מכירה "פיקטיבית" בהפסד? היי, במידה ונייר נמצא בהפסד, האם יש חסרון בלמכור אותו ולקנות אותו מחדש מיד לאחר מכן? (ובכך בעצם לקבל מגן מס "חינם") www.hasolidit.com
משתלם לך להפסיד את עליית המדד מאז הקניה? מכירה "פיקטיבית" בהפסד? היי, במידה ונייר נמצא בהפסד, האם יש חסרון בלמכור אותו ולקנות אותו מחדש מיד לאחר מכן? (ובכך בעצם לקבל מגן מס "חינם") www.hasolidit.com
E EryX משתמש רגיל הצטרף ב 29/1/19 הודעות 300 דירוג 251 14/5/22 #5 נכתב ע"י חתול לילה: אני בספק רציני שמס הכנסה יכיר בהפסדים שלך במטבעות דמיוניים. לחץ כדי להרחיב... אני בספק רציני שיש לך מושג על מה אתה מדבר. נכתב ע"י zigo: היי, אני כרגע מופסד מאוד בכמה מטבעות קריפטו, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקבע את ההפסדים וליצור מגן מס. האם יש סיבה לא למכור ולקנות הכל מחדש מלבד העמלות? לחץ כדי להרחיב... אין סיבה, זה מהלך ידוע, עשיתי אותו בעבר, כמוני עוד רבים, מוכר וקונה מיד, אין עם זה בעיה(למרות שלרוב עושים את זה בסוף שנת המס רק למטבעות שנמצאים בהפסד).
נכתב ע"י חתול לילה: אני בספק רציני שמס הכנסה יכיר בהפסדים שלך במטבעות דמיוניים. לחץ כדי להרחיב... אני בספק רציני שיש לך מושג על מה אתה מדבר. נכתב ע"י zigo: היי, אני כרגע מופסד מאוד בכמה מטבעות קריפטו, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקבע את ההפסדים וליצור מגן מס. האם יש סיבה לא למכור ולקנות הכל מחדש מלבד העמלות? לחץ כדי להרחיב... אין סיבה, זה מהלך ידוע, עשיתי אותו בעבר, כמוני עוד רבים, מוכר וקונה מיד, אין עם זה בעיה(למרות שלרוב עושים את זה בסוף שנת המס רק למטבעות שנמצאים בהפסד).
Z zigo משתמש רשום הצטרף ב 29/5/19 הודעות 4 דירוג 0 15/5/22 #6 נכתב ע"י ירח אפל: משתלם לך להפסיד את עליית המדד מאז הקניה? מכירה "פיקטיבית" בהפסד? היי, במידה ונייר נמצא בהפסד, האם יש חסרון בלמכור אותו ולקנות אותו מחדש מיד לאחר מכן? (ובכך בעצם לקבל מגן מס "חינם") www.hasolidit.com לחץ כדי להרחיב... ניכוי של עליית המדד ממס רווח הון הוא לא רק על ניירות ערך שנסחרים בשקלים?
נכתב ע"י ירח אפל: משתלם לך להפסיד את עליית המדד מאז הקניה? מכירה "פיקטיבית" בהפסד? היי, במידה ונייר נמצא בהפסד, האם יש חסרון בלמכור אותו ולקנות אותו מחדש מיד לאחר מכן? (ובכך בעצם לקבל מגן מס "חינם") www.hasolidit.com לחץ כדי להרחיב... ניכוי של עליית המדד ממס רווח הון הוא לא רק על ניירות ערך שנסחרים בשקלים?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,304 דירוג 4,700 16/5/22 #7 נכתב ע"י zigo: ניכוי של עליית המדד ממס רווח הון הוא לא רק על ניירות ערך שנסחרים בשקלים? לחץ כדי להרחיב... לא, ההיפך הניקוי של המדד הוא על כל רווח הון, פרט לניירות ערך שנסחרים במטבע חוץ.
נכתב ע"י zigo: ניכוי של עליית המדד ממס רווח הון הוא לא רק על ניירות ערך שנסחרים בשקלים? לחץ כדי להרחיב... לא, ההיפך הניקוי של המדד הוא על כל רווח הון, פרט לניירות ערך שנסחרים במטבע חוץ.