• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

ניכוי במקור *** / ********** ישראל

• פותח הנושא פותח הנושא צדיק
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

צדיק

משתמש רגיל
דירוג
525
בימים האחרונים ראיתי שאינטראקטיב ישראל מפרסמים על אפשרות ניכוי במקור דרך חברה חיצונית בעלת היתר מיוחד מרשות המיסים.
ואז קפץ לי שבעצם אפשר לשכור את שירותי החברה שם ללא התיווך הנדיב שלהם. (אישית לא בטוח שמעוניין, הם מצהירים שהם יעבדו רק FIFO)
יש כאלו שיודעים יותר לגבי זה?

ואז קפץ לי שבעצם אפשר לשכור את שירותי החברה שם ללא התיווך הנדיב שלהם
אתה בטוח שזה אפשרי?
(אישית לא בטוח שמעוניין, הם מצהירים שהם יעבדו רק FIFO
לא רק עניין הFIFO. באופן כללי יש המון חסרונות לניכוי במקור.

נגיד ככה, רוב מי שבאמת קריטי לו ניכוי במקור, כנראה שעדיף לו לעבוד עם ברוקר ישראלי.
רוב מי שעובד עם ברוקר זר, הניכוי במקור לא באמת יעזור לו.

אבל אני משער שחברה שזה היעוד שלה מאפשרת דבר כזה
קשה לי להאמין.
הם צריכים שת"פ עם הברוקר ברמה שאתה כלקוח לא יכול לעשות. בשביל זה צריך או את הברוקר או מתווך עם יכולות כאלה.

לא מכיר אף אדם פרטי שיכול לייצר לעצמו ככה סתם 867.

זה יותר מהצהרה.
יש תקנות ניכוי מס במקור עם השלכות פליליות למי שעובר עליהן.
מה הם ששונם מהלוקח הפרטי שמוכר שכבות?
אם זה מוגדר כ'הוכחה' למכירה ספציפית - אז גם הם יכולים לחשב זאת כשכבות
ואם לא - אז גם האזרח הקטן שמדווח לבד עובר על התקנות.

קשה לי להאמין.
הם צריכים שת"פ עם הברוקר ברמה שאתה כלקוח לא יכול לעשות. בשביל זה צריך או את הברוקר או מתווך עם יכולות כאלה.

לא מכיר אף אדם פרטי שיכול לייצר לעצמו ככה סתם 867.
לא יודע.
זה מה שהם כותבים באתר שלהם:

Who is our company's service suitable for?​

For a single customer (person), a resident of Israel who trades abroad through a broker or a foreign bank.
תרגום גוגל טוען לי שכתוב שזה עבור לקוחות יחידים, אבל מספיק שבריר הבדל בתרגום בשביל להוציא מההקשר.

הם צריכים שת"פ עם הברוקר ברמה שאתה כלקוח לא יכול לעשות
יש *** הרבה אפשרויות לתת ללקוחות פרטיים API מהחשבון שלהם לשלל דברים.
לא רואה איך המתווך תורם לAPI מלבד התיווך אל מול חברה ישראלית.

יכול להיות שיקול עסקי שלא שווה למי מהצדדים בגלל שאין הרבה בשר בלקוחות פרטיים, אבל דרך המתווך כש90% יעשו, אז כן. לא יודע.

רציתי לברר מול הייבריד, אבל אני לא מוצא אותם באינטרנט :)

מה הם ששונם מהלוקח הפרטי שמוכר שכבות?
ההבדל הוא שבתקנות ניכוי מס במקור כתוב חובה פיפו, ובחוקי המס + תקנות המס כתוב שכל עוד הוכחת שכבה, תוכל להתמסות לפיה.

למה יש הבדל כזה?
אפשר לשאול את המחוקק, אבל כעיקרון תקנות ניכוי מס במקור נועדו להבטיח שלא יצטרכו לרדוף אחריך, אלא הפוך, ולכן הם לרוב מחמירים יותר.

תרגום גוגל טוען לי שכתוב שזה עבור לקוחות יחידים
הם נותנים שירות ליחידים.
אבל זה לא אומר שהם נותנים 867. יכול להיות (ונראה לי יותר סביר) שליחידים הם נותנים שירות של רו"ח. כלומר הגשת דו"ח שנתי וכאלה.
יש *** הרבה אפשרויות לתת ללקוחות פרטיים API מהחשבון שלהם לשלל דברים.
לא רואה איך המתווך תורם לAPI מלבד התיווך אל מול חברה ישראלית.
לא חושב שזה רק עניין של API.
אבל אני באמת לא יודע.

הם נותנים שירות ליחידים.
אבל זה לא אומר שהם נותנים 867
זה כל הקטע שלהם!
נכנסת לאתר?
אני פשוט לא סומך על התרגום גוגל - אבל כך זה נראה שם.

כן, לפי התקנות :)
לא בקיא בתחום.
אבל זה יוצר מצב מוזר, שאני מוכר בפועל שכבות ומדווח כFIFO
כי בניגוד לברוקר ישראלי שמכריח אותי למכור FIFO, פה זה הכרחה רק על הדיווח לא על המכירה.

אני פשוט לא סומך על התרגום גוגל - אבל כך זה נראה שם.
דווקא התרגום גוגל מאוד ברור כאן, למרות שאני לא מבין למה לחברה שפונה בעיקר ללקוחות בישראל, לא בונה אתר בעברית
איך
זה עובד?

אנו ב-Hybrid דוגלים בגישה יעילה ויעילה להליכי ניכוי מס במקור, במיוחד בדור החלק של טופס 867. תוך מינוף ההרשאה הייחודית של החברה שלנו מרשות המסים והתוכנה החדישה שפיתחנו, אנו מבטיחים גישה נטולת טרחה. ניסיון עבור לקוחותינו.

התוכנה שלנו, שתוכננה בקפידה כדי לעמוד בהוראות החוק, מחשבת במיומנות את ניכויי המס הנדרשים מהכנסות ריבית, דיבידנדים ורווחי הון שנוצרו על ידי לקוחות במוסדות פיננסיים זרים העוסקים בפעולות הקשורות לפיקדונות, תוכניות חיסכון ומסחר בניירות ערך.

השירות המקיף שאנו מספקים משתרע מעבר לחישוב בלבד. בהרשאת הלקוח, המתבטאת בהסכם פשוט, אנו לוקחים אחריות על כל התהליך, כולל ניכוי במקור מחשבונו והעברה לאחר מכן של המיסים הרלוונטיים. בעיקרו של דבר, מעורבותו של הלקוח היא מינימלית, מצריכה רק חתימה על הסכם ומתן הרשאה, ומשאירה את השאר בידי הצוות שלנו ב-[שם החברה שלך].

חווה את קלות ניהול המס עם Hybrid, שבה אנו מטפלים במורכבות, ומאפשרים ללקוחותינו להתמקד ביעדים הפיננסיים שלהם.
לגבי התהליך
הֶסכֵּם

בבחירת השירותים שלנו, השלב הראשוני כולל חתימה על הסכם התקשרות מפורט המתאר במדויק את התנאים והשירותים החוזיים שיסופקו. הכרחי עבור לקוחות לעיין בהסכם זה ביסודיות, להבטיח בהירות והבנה הדדית לפני החתימה.

במסגרת הסכם זה, הלקוחות נדרשים להעניק לחברתנו אישור לחישוב ולבצע ניכוי מס במקור על בסיס חודשי, כאשר הסכום המחושב יועבר לאחר מכן לרשויות המס הרלוונטיות. תהליך זה חל הן על חשבונות שהוקמו לאחרונה, שבהם נדרש הסכם מקיף במהלך הקמת החשבון, והן על חשבונות קיימים, שבהם על הלקוחות לחתום על הרשאה לחישובי מס וניכויים מתחילת שנת המס הקלנדרית. מודגשת פעולה מהירה לפעולות חלקות, תוך עידוד לקוחות לחתום על הסכם ההתקשרות בשלב הקמת החשבון עבור חשבונות חדשים ולהתחיל את תהליך ההרשאה באופן מיידי עבור חשבונות קיימים.
גִישָׁה

על מנת שפעולה זו מטעם חברתנו תתבצע בפועל ובאופן שוטף, עליך לתת לחברתנו אישור לפעול על חשבונך במוסדות הפיננסיים הזרים לצורך חישוב וניכוי המס וכן קבלת אישור להעברת המס לרשות המיסים בישראל באמצעות חברתנו. התהליך פשוט ובטוח.
תַחשִׁיב

לרשותנו מערכת ממוחשבת מתקדמת המחוברת ישירות לחשבון ההשקעה שלכם. המערכת אוספת מדי יום נתונים רלוונטיים על פעילותך בשוק ההון ומחשבת את גובה המס שיש לנכות מרווחיך בהתאם להוראות החוק.
עדכון חודשי

אחת לחודש חברתנו תעדכן אתכם בוואטסאפ ו/או במייל לגבי גובה המס שיש לנכות מחשבונכם באותו חודש. כך תוכלו לדעת מראש כמה כסף בדיוק צפוי לנכות מחשבונכם ולהיערך בהתאם.
מַס
ניכוי במקור

חברתנו תנכה אחת לחודש את המס בפועל מחשבונך ותדאג להעבירו לרשות המיסים בישראל באמצעות תיק הניכויים של החברה ובהתאם להוראות החוק. הניכוי מתבצע בצורה בטוחה ומקצועית על פי כל הכללים.

חשוב לציין כי הלקוח אחראי להשארת כספים מספקים בחשבונו לצורך ניכוי מס, כאמור.
867
טופס

בתום כל שנה קלנדרית תנפיק עבורך היבריד טופס 867 בהתאם להוראות פקודת מס הכנסה והוראות החוק.

כן.
קראת מה רשום שם?

כלומר זה עבור גופים פיננסיים, לא עבור לקוחות בודדים.
זה מאפשר גם לגופים
אבל לכא' גם ליחידים, תעיין בעמוד 'איך זה עובד', או בשאלות למטה.

לא בקיא בתחום.
אבל זה יוצר מצב מוזר, שאני מוכר בפועל שכבות ומדווח כFIFO
כי בניגוד לברוקר ישראלי שמכריח אותי למכור FIFO, פה זה הכרחה רק על הדיווח לא על המכירה.
רגע, @FIYaacov אתה טוען שברוקר ישראלי בוודאות לא יכול לאפשר מכירה בשכבות, מחמת תקנות מס במקור?
דווקא היה זכור לי שבכמה דיונים ישנים פה בפורום, שאלו למה הם לא מאפשרים כזה דבר, והתשובה הייתה שהם מעדיפים שלא להגרר לבית משפט בויכוח מה ההגדרה של הוכחת מכירה לעניין שכבות.

ברוקר ישראלי כמובן מוכר בשכבות, אבל סדר השכבות חייב להיות FIFO.
צודק, ניסוח לא מוצלח שלי.
כוונתי היא שלפי מה שהוא כתב, יש הבדל בין התקנות מס - שנכתבו עמום וניתנות לפרשנות, לבין תקנות מס במקור - שדווקא מדברות מפורש.
אז יוצא שגם אם מחר יקום ברוקר ישראלי שירצה לתת פייט, ויאפשר מכירה בשכבות לפי רצון הלקוח - אז הוא עובר בבירור על התקנות?
כי היה זכור לי (אולי אני טועה) שבדיונים ישנים בפורום טענו שזה סה"כ שאים להם כח להגרר לבתי משפט על הפרשנות של הוכחת מכירה

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ הגשת טופס 1322 - רווחי הון ללא ניכוי מס במקור מיסים 22
SpidiMan ניכוי במקור בחשבונות Ib באמצעות חברה ייעודית ברוקרים ופלטפורמות מסחר 201
P ניכוי במקור - נחשב לחלק מסכום ההכנסה? מיסים 1
A ניכוי מס במקור לתושב חוץ לרכישת אדמה? מיסים 5
itzik64 קיזוז הפסדי הון בחו"ל-ניכוי במקור מיסים 11
SolidBixby אישור ניכוי במקור מרשות המיסים בעבור מסחר ב IB? מיסים 6
D ניכוי מס ריאלי במקור מיסים 4
adamshalev אפשר לקבל אונליין אישור ניכוי מס במקור לפיצויים\תגמולים במקום ללכת למס הכנסה? מיסים 6
Regevkr בעיות עם ניכוי מס במקור לפי האמנה עם ארה"ב - לא מוצאים אותי במרשם מיסים 1
ע ניכוי מס במקור בדולרים שוק ההון 7
G ניכוי מס במקור דיבידנדים IBKR שוק ההון 9
R ניכוי מס במקור בהעברה בנקאית לזירת קריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 56
guesto הפחתת ניכוי דיבידנדים במקור מיסים 2
twister ניכוי מס במקור של ETF אג"ח אמריקאי שוק ההון 6
ר ניכוי מס במקור על קופונים בקרנות אג"ח אמריקאיות? שוק ההון 0
W ניכוי מס במקור על קופונים בקרנות אג"ח איריות שוק ההון 12
Mamaof הרחבת תקנות על ניכוי מס במקור - הודעה מהבנק שוק ההון 17
נ ניכוי מס דיווידנדים במקור לאזרחים אמריקאים - ברוקר ישראלי שוק ההון 30
פסיוני התחשבות בנקודות זיכוי vs ניכוי מס במקור צרכנות פיננסית 1
פסיוני האם באמת אי בי איי- משקיעים בחזרה את הדיבידנד ללא ניכוי במקור? שוק ההון 8
אנא-אל שאלה קטנה על ניכוי מס במקור על דבידנדים שוק ההון 21
Henchman34 לאור הכרזה על קופות הגמל להשקעה, מספר שאלות על ניכוי מס במקור שוק ההון 7
I קיזוז הפסדים מול ניכוי מס במקור על דיבידנדים שוק ההון 19
Rio בקשה לפטור של ניכוי מס במקור כעצמאי צרכנות פיננסית 3
ס ניכוי מס במקור ע"י ארה"ב בהשקעה דרך קרנות שהתאגדו באירלנד שוק ההון 15
מ האם קיימת דרך לקבל החזר על ניכוי מס מפיקדון שלא הושב? מיסים 14
ה ניכוי ממס רווחי הון כנגד ריבית על הלוואה מבית השקעות מיסים 1
A ניכוי הוצאה מוכרת לרווחי הון - האם אפשרי? מיסים 4
A 50 דרכים כשרות לשלם פחות מיסים - שאלה לגבי ניכוי ביטוח לאומי מיסים 9
D דוח שנתי למס הכנסה 1301 - בקשה לחישוב ניכוי זיכוי גמל כ"יחיד" (לא כ"עמית מוטב") מיסים 7
ס הפקדה לקרן פנסיה כעצמאי - ניכוי מההכנסה החייבת מיסים 0
אוהד יהודה מיסוי ריאלי בניכוי שער מט"ח, זה ניכוי מההפקדה או מכל התשואה? שוק ההון 11
S ניכוי מס דיבידנדים של חברה ישראלית בקרן מחקה ישראלית וב IRA ישראלי מיסים 9
D הוצאת אישור ניכוי מס שנתי באופן עצמאי מיסים 0
ה ניכוי מס על מניות שעברו בירושה מיסים 3
ה ניכוי מס פוסטים מאיכות נמוכה 8
D אישור ניכוי מס שנתי (לא 106) מיסים 2
B ניכוי מס קרן כספית מיסים 20
O איך לחשב מה יותר משתלם לאחר ניכוי מס, קרן כספית או פקדון בבנק? מיסים 5
Z מיסוי מניות E-Trade ו IBI - ניכוי מס מלא - הייטק מיסים 8
Cfy ניכוי מס ייסף בפלטפורמת המסחר שוק ההון 5
ה ניכוי הוצאת שכר דירה מסלול 10% נדל"ן 6
T איך ניתן לבצע העברה בנקאית לKRAKEN ללא ניכוי מס? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 17
נ ניכוי מס מכספי פיצויים בקרן הפנסיה מיסים 17
נ ניכוי מס מיסים 6
P איך ניכוי בהפקדה פנסיונית מקטין את הבסיס לזיכוי? מיסים 6
י ניכוי מס-דיבידנד גבוה מהרגיל מיסים 14
N חישוב ניכוי מס הכנסה מיסים 14
E שינויים במסמכי ניכוי סוף שנה של הבנקים הישראלים מיסים 7
U הודעות מהבנק על ניכוי מס בגין רווחים מניירות ערך פוסטים מאיכות נמוכה 2

נושאים דומים

Back
למעלה