M mokablat משתמש רשום הצטרף ב 27/6/23 הודעות 1 דירוג 0 27/6/23 #1 יש לי קרן של מור השקעות 5127725 מנוהלת בבנק הפועלים ואני צריך להוציא אותה כי אני גר כבר חמש שנים בארה"ב. 1. איך אפשר לנייד את הקרן לבית השקעות אחר בלי למכור // ליצור אירוע מס 2. האם אפשר להעביר את הכסף לתוך קרן אטרקטיבית יותר
יש לי קרן של מור השקעות 5127725 מנוהלת בבנק הפועלים ואני צריך להוציא אותה כי אני גר כבר חמש שנים בארה"ב. 1. איך אפשר לנייד את הקרן לבית השקעות אחר בלי למכור // ליצור אירוע מס 2. האם אפשר להעביר את הכסף לתוך קרן אטרקטיבית יותר
Williamsburg משתמש בכיר הצטרף ב 19/9/18 הודעות 1,054 דירוג 802 12/6/24 #2 נכתב ע"י mokablat: 1. איך אפשר לנייד את הקרן לבית השקעות אחר בלי למכור // ליצור אירוע מס לחץ כדי להרחיב... ניוד דרך מסלקת הבורסה. נכתב ע"י mokablat: 2. האם אפשר להעביר את הכסף לתוך קרן אטרקטיבית יותר לחץ כדי להרחיב... למכור אותה ולקנות חדשה.
נכתב ע"י mokablat: 1. איך אפשר לנייד את הקרן לבית השקעות אחר בלי למכור // ליצור אירוע מס לחץ כדי להרחיב... ניוד דרך מסלקת הבורסה. נכתב ע"י mokablat: 2. האם אפשר להעביר את הכסף לתוך קרן אטרקטיבית יותר לחץ כדי להרחיב... למכור אותה ולקנות חדשה.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,277 דירוג 4,660 12/6/24 #3 החזקת הקרן יוצרת אירוע מס אמריקאי כל שנה PFIC