האם ניתן לנייד רק את רכיב הפיצויים שבקרן הפנסיה לקופת גמל IRA (בגיל 46)? האם יש בכך סיכונים?
T The Diversifier משתמש סולידי הצטרף ב 10/1/22 הודעות 123 דירוג 9 26/2/22 #1 האם ניתן לנייד רק את רכיב הפיצויים שבקרן הפנסיה לקופת גמל IRA (בגיל 46)? האם יש בכך סיכונים?
R RustyJ משתמש בכיר הצטרף ב 5/5/18 הודעות 1,195 דירוג 680 26/2/22 #2 כיום לא נותנים לנייד רק את מרכיב הפיצויים. ניתן להתחיל להפקיד אותם בקופת גמל במנותק מהתגמולים שממשיכים לקרן הפנסיה נערך לאחרונה ב: 26/2/22
כיום לא נותנים לנייד רק את מרכיב הפיצויים. ניתן להתחיל להפקיד אותם בקופת גמל במנותק מהתגמולים שממשיכים לקרן הפנסיה
T The Diversifier משתמש סולידי הצטרף ב 10/1/22 הודעות 123 דירוג 9 26/2/22 #3 נכתב ע"י RustyJ: כיום לא נותנים לנייד רק את מרכיב הפיצייים. ניתן להתחיל להפקיד אותם בקופת גמל במנוק מהתגמולים שממשיכים לקרן הפנסיה לחץ כדי להרחיב... באסה.
נכתב ע"י RustyJ: כיום לא נותנים לנייד רק את מרכיב הפיצייים. ניתן להתחיל להפקיד אותם בקופת גמל במנוק מהתגמולים שממשיכים לקרן הפנסיה לחץ כדי להרחיב... באסה.
H half-solid משתמש בכיר הצטרף ב 8/12/20 הודעות 1,423 דירוג 1,504 26/2/22 #4 נכתב ע"י The Diversifier: באסה. לחץ כדי להרחיב... למה? יכול לספר להדיוט שלא הבין את הקומבינה הנרקמת?
T The Diversifier משתמש סולידי הצטרף ב 10/1/22 הודעות 123 דירוג 9 26/2/22 #5 נכתב ע"י half-solid: למה? יכול לספר להדיוט שלא הבין את הקומבינה הנרקמת? לחץ כדי להרחיב... אני גם הדיוט. אבל נדמה לי - ואולי אני טועה - שב-IRA יש יותר שליטה על אופן ההשקעה...
נכתב ע"י half-solid: למה? יכול לספר להדיוט שלא הבין את הקומבינה הנרקמת? לחץ כדי להרחיב... אני גם הדיוט. אבל נדמה לי - ואולי אני טועה - שב-IRA יש יותר שליטה על אופן ההשקעה...
נ נדב משתמש בכיר הצטרף ב 12/7/15 הודעות 1,201 דירוג 2,022 26/2/22 #6 נכתב ע"י The Diversifier: אני גם הדיוט. אבל נדמה לי - ואולי אני טועה - שב-IRA יש יותר שליטה על אופן ההשקעה... לחץ כדי להרחיב... ניוד כספי פיצויים לא היה אמור לפגוע בגובה הכיסוי למקרה מוות לכן זאת היתה (בעבר) חלופה נוחה למי שעבר את גיל 41. לעניין חלופות השקעה, עד שתצברו 1.3 מליון ש"ח עדיין צריך להשקיע את הכספים בקרנות מחקות מדד. לטעמי יש כאן מיקרו אופטימיזציה של החיסכון הפנסיוני, בדמי הניהול מהצבירה שיש היום ובמסלולים הקיימים אפשר עדיין לשפר את המצב בקרן הפנסיה
נכתב ע"י The Diversifier: אני גם הדיוט. אבל נדמה לי - ואולי אני טועה - שב-IRA יש יותר שליטה על אופן ההשקעה... לחץ כדי להרחיב... ניוד כספי פיצויים לא היה אמור לפגוע בגובה הכיסוי למקרה מוות לכן זאת היתה (בעבר) חלופה נוחה למי שעבר את גיל 41. לעניין חלופות השקעה, עד שתצברו 1.3 מליון ש"ח עדיין צריך להשקיע את הכספים בקרנות מחקות מדד. לטעמי יש כאן מיקרו אופטימיזציה של החיסכון הפנסיוני, בדמי הניהול מהצבירה שיש היום ובמסלולים הקיימים אפשר עדיין לשפר את המצב בקרן הפנסיה
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 15,933 דירוג 13,800 26/2/22 #7 נכתב ע"י The Diversifier: אני גם הדיוט. אבל נדמה לי - ואולי אני טועה - שב-IRA יש יותר שליטה על אופן ההשקעה... לחץ כדי להרחיב... אם ככה אז למה מראש להפקיד לפנסיה? ואם אתה מעביר למה רק את הפיצויים ולא את כל הכסף? כמובן, בהנחה שאתה מוכן לספוג את ההשלכות הביטוחיות של המהלך.
נכתב ע"י The Diversifier: אני גם הדיוט. אבל נדמה לי - ואולי אני טועה - שב-IRA יש יותר שליטה על אופן ההשקעה... לחץ כדי להרחיב... אם ככה אז למה מראש להפקיד לפנסיה? ואם אתה מעביר למה רק את הפיצויים ולא את כל הכסף? כמובן, בהנחה שאתה מוכן לספוג את ההשלכות הביטוחיות של המהלך.
H half-solid משתמש בכיר הצטרף ב 8/12/20 הודעות 1,423 דירוג 1,504 26/2/22 #8 נכתב ע"י roneng: ואם אתה מעביר למה רק את הפיצויים ולא את כל הכסף? לחץ כדי להרחיב... בדיוק זו הייתה שאלתי. מה מיוחד בפיצויים
נכתב ע"י roneng: ואם אתה מעביר למה רק את הפיצויים ולא את כל הכסף? לחץ כדי להרחיב... בדיוק זו הייתה שאלתי. מה מיוחד בפיצויים