Supertwister
משתמש רשום
- דירוג
- 0
שלום,
אני בסוף שנות ה-30 לחיי ויש ברשותי ביטוח מנהלים משנת 2012, עם הנתונים הבאים:
סכום: 215,000
מקדם מובטח: 200
דמי ניהול: 4.12% מהפקדה, 1.25% מהחיסכון
כרגע אני מפקיד סכומים נמוכים מאוד לביטוח המנהלים (פחות מ-200 ש"ח בחודש), בהמלצת סוכן הביטוח הקודם, רק כדי לשמור על הקופה חיה, ושאר הכספים מופקדים לקרן הפנסיה.
יש ברשותי קרן פנסיה מקיפה וקרן פנסיה משלימה עם דמי ניהול של 1.5% מההפקדה ו-0.1% מהחיסכון. סוכן הביטוח הציע לי לוותר לגמרי על ביטוח המנהלים, ולנייד את כל הכספים לקרן פנסיה בחברת ביטוח אחרת, בדמי ניהול של 1.5% אחוז מהפקדה ו-0.07% מהחיסכון. לטענתו, אני משלם דמי ניהול גבוהים מאוד על ביטוח המנהלים ובטווח הרחוק ישתלם לי יותר להפקיד את הכספים בקרן הפנסיה.
אני מבולבל מאוד. כל סוכן ביטוח ממליץ משהו אחר ואני כבר לא יודע למי להאמין.
אשמח לשמוע דעות של אנשים, בתקווה לא לצאת מכאן עוד יותר מבולבל
אני בסוף שנות ה-30 לחיי ויש ברשותי ביטוח מנהלים משנת 2012, עם הנתונים הבאים:
סכום: 215,000
מקדם מובטח: 200
דמי ניהול: 4.12% מהפקדה, 1.25% מהחיסכון
כרגע אני מפקיד סכומים נמוכים מאוד לביטוח המנהלים (פחות מ-200 ש"ח בחודש), בהמלצת סוכן הביטוח הקודם, רק כדי לשמור על הקופה חיה, ושאר הכספים מופקדים לקרן הפנסיה.
יש ברשותי קרן פנסיה מקיפה וקרן פנסיה משלימה עם דמי ניהול של 1.5% מההפקדה ו-0.1% מהחיסכון. סוכן הביטוח הציע לי לוותר לגמרי על ביטוח המנהלים, ולנייד את כל הכספים לקרן פנסיה בחברת ביטוח אחרת, בדמי ניהול של 1.5% אחוז מהפקדה ו-0.07% מהחיסכון. לטענתו, אני משלם דמי ניהול גבוהים מאוד על ביטוח המנהלים ובטווח הרחוק ישתלם לי יותר להפקיד את הכספים בקרן הפנסיה.
אני מבולבל מאוד. כל סוכן ביטוח ממליץ משהו אחר ואני כבר לא יודע למי להאמין.
אשמח לשמוע דעות של אנשים, בתקווה לא לצאת מכאן עוד יותר מבולבל
נערך לאחרונה ב: