IAmSam
משתמש סולידי
- דירוג
- 34
שלום,
התקשיתי למצוא הרבה חומר על מה שאני מנסה להבין ואשמח להכוונה קטנה.
סך הנכסים המנוהלים באופן עצמאי הינו כ5 מיליון.
עד כה, ניהלתי את החשיפה לנכסים השונים לאורך כל כלי ההשקעה השונים: קה״ש, פנסיה ותיק ההשקעות.
קה״ש והפנסיה הן בעיקר על סנופי כרגע.
כעת, כשקה״ש עוברת ל-IRA, נפתחות בפניי אפשרויות רבות בעיקר בשל הפטור ממס רווחי הון.
אני מבין שיהיה נכון יותר לעבור לאירית צוברת,
ואני מבין שיהיה חכם שלפחות חלק מהחשיפה שלי למניות צמיחה ״יעברו״ לקה״ש IRA (לא באמת ניתן להעביר מניות עד כמה שאני מבין, אז אני משער שזו תהיה פוזיציה שאפתח ואגדיל בקה״ש עם הזמן ע״ח התיק המנוהל האישי).
אני אשמח לשמוע אם יש לכם דעות/מחשבות/הצעות נוספות או אולי מכירים פוסט קיים שיכול לעזור להבין מה הדרך היעילה לנהל את ההשקעות בכלים השונים?
יש עוד תובנות כאלה שכדאי לי להכיר?
תודה רבה
התקשיתי למצוא הרבה חומר על מה שאני מנסה להבין ואשמח להכוונה קטנה.
סך הנכסים המנוהלים באופן עצמאי הינו כ5 מיליון.
עד כה, ניהלתי את החשיפה לנכסים השונים לאורך כל כלי ההשקעה השונים: קה״ש, פנסיה ותיק ההשקעות.
קה״ש והפנסיה הן בעיקר על סנופי כרגע.
כעת, כשקה״ש עוברת ל-IRA, נפתחות בפניי אפשרויות רבות בעיקר בשל הפטור ממס רווחי הון.
אני מבין שיהיה נכון יותר לעבור לאירית צוברת,
ואני מבין שיהיה חכם שלפחות חלק מהחשיפה שלי למניות צמיחה ״יעברו״ לקה״ש IRA (לא באמת ניתן להעביר מניות עד כמה שאני מבין, אז אני משער שזו תהיה פוזיציה שאפתח ואגדיל בקה״ש עם הזמן ע״ח התיק המנוהל האישי).
אני אשמח לשמוע אם יש לכם דעות/מחשבות/הצעות נוספות או אולי מכירים פוסט קיים שיכול לעזור להבין מה הדרך היעילה לנהל את ההשקעות בכלים השונים?
יש עוד תובנות כאלה שכדאי לי להכיר?
תודה רבה