• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

משרת סטודנט בתוכנה - תחום ממש לא מעניין שאני לא רוצה להמשיך בו. מה עושים?

סתם עוד אחד

משתמש רשום
דירוג
0
היי חברים,

התקבלתי למשרה בפיתוח בתחום של מערכות EMBEDDED וטכנולוגיית בלוטות' (שזה מאוד נישתי ממה שאני מבין) והתחלתי לעבוד שם ומהר מאוד הבנתי שהעבודה והתחום לא מעניינים אותי בכלל. הייתי עוזב אלמלא המאמצים שעברתי בכדי להתקבל למשרה הזאת והעובדה שאין לי חלופות.

אני מבין ש-"ניסיון זה ניסיון" והמצב עכשיו הוא במיוחד קשה לצעירים (עם כל הבעיות והמיתון וזה) והמשרה היא כן משרת פיתוח במהותה, אבל אני מאוד מודאג שכאשר אעזוב את החברה הזאת (וזה יקרה בהקדם האפשרי. בין אם מתוך חוסר עניין מקצועי או העובדה שהמשרה מאוד רחוקה לי פיזית ולהתנייד לשם זה מכה או בכנות כל דבר אחר) כל הניסיון שרכשתי לא יהיה שווה כלום ואז אתחיל פחות או יותר מההתחלה.

אני רוצה לעבוד במשרה הזאת ואז אחרי כמה חודשים כבר לחפש משהו תוך כדי אבל אני מפחד שזה יהיה "מוקדם מדי". מישהו יכול לחלוק איתי עצה?

היי חברים,

התקבלתי למשרה בפיתוח בתחום של מערכות EMBEDDED וטכנולוגיית בלוטות' (שזה מאוד נישתי ממה שאני מבין) והתחלתי לעבוד שם ומהר מאוד הבנתי שהעבודה והתחום לא מעניינים אותי בכלל. הייתי עוזב אלמלא המאמצים שעברתי בכדי להתקבל למשרה הזאת והעובדה שאין לי חלופות.

אני מבין ש-"ניסיון זה ניסיון" והמצב עכשיו הוא במיוחד קשה לצעירים (עם כל הבעיות והמיתון וזה) והמשרה היא כן משרת פיתוח במהותה, אבל אני מאוד מודאג שכאשר אעזוב את החברה הזאת (וזה יקרה בהקדם האפשרי. בין אם מתוך חוסר עניין מקצועי או העובדה שהמשרה מאוד רחוקה לי פיזית ולהתנייד לשם זה מכה או בכנות כל דבר אחר) כל הניסיון שרכשתי לא יהיה שווה כלום ואז אתחיל פחות או יותר מההתחלה.

אני רוצה לעבוד במשרה הזאת ואז אחרי כמה חודשים כבר לחפש משהו תוך כדי אבל אני מפחד שזה יהיה "מוקדם מדי". מישהו יכול לחלוק איתי עצה?
מכיר אנשים שעברו לתחומים אחרים בהייטק, אתה בתחילת הדרך. בתקופה מאוד קשה. אין פה שום בעיה וזה להפך נותן לך המון נקודות זכות. ממש ממש לא לא שווה כלום, וכרגע המצב לסטודנטים הוא נוראי.

מה אתה מרגיש שחסר לך בעבודה הנוכחית?
מה אתה הולך לחפש אחרי במידה ותבחר לעזוב?
והאם עשית סקר שוק ובדקת מה יש לו להציע עבורך?

היי חברים,

אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג, אתה רק בתחילת הדרך ולמעסיקים יותר חשוב הביטחון שאתה כמועמד תוכל לרכוש את הידע והניסיון הנדרשים מאשר ניסיון וידע בפועל. אני התחלתי כסטודנט בתחום אחד, ועברתי לתחום אחר לגמרי אחרי שנתיים עם אפס ניסיון רלבנטי. ככל שתמשוך יותר שנים בתחום אז זה יהפוך לפחות נכון, יותר מעסיקים יפסלו אותך על בסיס ניסיון לא רלבנטי. בכל מקרה, מה יש לך להפסיד אם תתחיל לחפש משהו רלבנטי עכשיו?

אני מאוד מודאג שכאשר אעזוב את החברה הזאת (וזה יקרה בהקדם האפשרי. בין אם מתוך חוסר עניין מקצועי או העובדה שהמשרה מאוד רחוקה לי פיזית ולהתנייד לשם זה מכה או בכנות כל דבר אחר) כל הניסיון שרכשתי לא יהיה שווה כלום ואז אתחיל פחות או יותר מההתחלה.
אתה טועה.

תחכה שירגע קצת, ופשוט תחפש משהו אחר במקביל.

לא מבין מי שאומר לך לעבור. אני חושב שאם תעבור זה עלול לעשות לך נזק, אני מכיר את המצב של משרות סטודנט עכשיו. זה מזעזע. תשאר שם עד סוף התואר ואז תחליט.

למה אתה מתכוון בנזק? מה אתה משער שיקרה?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
H מתלבטת מאוד לגבי משרת סטודנט התפתחות אישית 16
L טופס 101 - משרת סטודנט מיסים 0
B משרת סטודנט מדעי המחשב למישהו עם ניסיון התפתחות אישית 9
א פרמטרים לבחירת משרת סטודנט הנדסת חשמל התפתחות אישית 0
א משרת סטודנט הנדסת חשמל התפתחות אישית 3
ל ציפיות שכר משרת סטודנט בגמפ"א + איך להתמקח התפתחות אישית 9
י משרת סטודנט או להתמקד בלימודים? התפתחות אישית 9
M הייטק- משרת סטודנט התפתחות אישית 1
Y משרת סטודנט - מדמח התפתחות אישית 5
C מציאת משרת סטודנט בפיתוח ע"י חברות השמה התפתחות אישית 44
O התייעצות לגבי משרת סטודנט ראשונה - מדמ"ח התפתחות אישית 3
M משרת סטודנט התפתחות אישית 14
C משרת סטודנט מול מחקר בהנחיית פרופסור - התייחסות בתעשייה התפתחות אישית 7
O משרת סטודנט, שנה א מדעי המחשב התפתחות אישית 7
W סטודנט למדעי המחשב- תרומה לקוד פתוח התפתחות אישית 4
ETF Shark סטודנט שמחפש השראה להכנסה מהצד יזמות והגדלת הכנסות 3
T הלוואת סטודנט עם ריבית זולה כדי להיות נזיל לקראת ירידות שוק ההון 38
F איך סטודנט צעיר צריך להתכונן למהפכת ה ai אוף טופיק 2
G סטודנט שרוצה כבר לצאת לדרך ולהתחיל התפתחות אישית 3
B סטודנט בן 28 למנהל עסקים ומדעי המחשב ומאוד מבולבל. התפתחות אישית 3
T הגירה לקנדה - סטודנט לחשבונאות התפתחות אישית 58
W פרוייקטים שאפשר לעשות בתור סטודנט למדמח התפתחות אישית 23
H יומן מסע - סטודנט לקראת הסוף (וההתחלה...) יומני מסע אישיים 7
O סטודנט למדמ"ח שרוצה לשפר את הפורטופוליו שלו התפתחות אישית 5
ה סטודנט לסטטיסטיקה - מתי להתחיל לחפש עבודה? התפתחות אישית 9
N האם למכור את הרכב? (סטודנט) צרכנות פיננסית 10
V לאן להמשיך מכאן-סטודנט למשפטים התפתחות אישית 8
מ סטודנט בדילמה שוק ההון 9
T תיק השקעות מתחיל- סטודנט שוק ההון 19
M סטודנט למדמח עם ממוצע נמוך התפתחות אישית 28
D המשך הדרך- סטודנט לרפואה לקראת סיום התפתחות אישית 43
D המשך הדרך- סטודנט לרפואה לקראת סיום התפתחות אישית 0
D התלבטויות עבור סטודנט שוק ההון 3
Tim_Duncan סטודנט בן 25 עם תיק השקעות ראשון יומני מסע אישיים 52
G סטודנט שנה א למדעי המחשב, התקבלתי לחברה אך תוהה לגבי העתיד התפתחות אישית 30
D ההורים פתחו לי קופת גמל לחיסכון לפני שנת 2000, אשמח להכוונה/ייעוץ. (בן 25, סטודנט) שוק ההון 5
T השקעה עצמית ראשונה בשוק ההון (סטודנט) שוק ההון 0
ה יומנו של סטודנט ומחשבות על העתיד יומני מסע אישיים 20
S פידבק על תיק השקעות - סטודנט שוק ההון 6
Yonatanlou פידבק על תיק השקעות של סטודנט שוק ההון 8
Elliott סטודנט עם סכום בצד, מה האפשרויות? שוק ההון 8
שמנת חמוצה מסע בחייו של סטודנט יומני מסע אישיים 10
ד שואל בקשר לאח שלי (סטודנט) צרכנות פיננסית 12
Will Smith דמי אבטלה בזמן היותי סטודנט צרכנות פיננסית 8
M סטודנט - מחפש טיפים כלכליים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 25
G חובש בטיולים כעבודת סטודנט. אוף טופיק 18
A חשבון סטודנט, יחס תמוה מהבנק, ומעבר בנק? צרכנות פיננסית 55
ס סטודנט עם 100אלף בקופת גמל פטורה ממס- רוצה להחליף השקעה. אשמח לדעות שוק ההון 31
פ סטודנט שמבקש הסבר לקופת גמל עם 100 אלף ,לא מניבה שמנוהלת ע"י הבנק ..אשמח לעזרה שוק ההון 8
דוג לעבוד במשרת סטודנט או לפתח משהו בעצמי (תוכנה) התפתחות אישית 18

נושאים דומים

Back
למעלה