DecoyedInverstor
משתמש רשום
- דירוג
- 0
שלום לכם, אשמח לעזרתכם.
עבור רכישת דירה בשווי 1.95 מ' לוקח משכנתא, הכנסה נטו כ18,000.
לקחתי ייעוץ משכנתא שבהתחלה כלל שאלות להבין את המצב שלי והסברים על המסלולים ועל המשכנתא.
כשהתחלנו לקבל הצעות מהבנקים נראה שנבחר כבר עבורי המסלול שכולל קלצ + מלצ + מצ
אמרתי מילא, טוב נראה בסדר, והבנתי "על הדרך" שהמשתנה צמודה זה מסלול פיתוי שאני לא אמור לקחת בכלל
מציין שהדברים קרו בלי שקיפות למדוע נבחרו המסלולים האלה מעבר ל"זה יביא לנו ריביות טובות"
אני ביקשתי להכניס מסלול זכאות בהתחלה לא רצו לשמוע עליו, אבל בסוף אמרו סבבה אבל צריך לשים את זה רק בסוף.
הכל סבבה המשכנו מיקוח מול הבנקים ובסוף קיבלנו ריביות סופיות.
495,000 קל"צ על 4.59%
555,000 משתנה לא צמודה כל 18 חודש על 4.61%
300,000 מצ על 3.38%
שאלתי מה עם המסלול זכאות?
אה זה כבר מאוחר מידי עכשיו נמסר לי, זה בלאגן.
התעקשתי, כשבכלל הבנתי שזכאות גם יכולה להוריד את מחיר הפרעון מוקדם מה שלא נמסר לי כלל בייעוץ..
טוב אחרי התעקשות קיבלתי תמהיל דומה הכולל זכאות על חשבון הקל"צ:
422,000 קל"צ 4.59%
74,000 זכאות
האם הייעוץ תקין? חתמתי על הסכם לצערי ועכשיו אני מחוייב לייעוץ שלא לטובתי?
האם ריביות טובות?
האם כדאי לקחת את המסלול עם הזכאות ?
למה נמסר לי מהייעוץ שלא ניתן לקחת את הזכאות על חשבון מסלול אחר כמו מ"צ אלא רק על חשבון הקל"צ?
ממש אודה לעזרתכם, אין לי כלכך למי לפנות, קיוויתי שהייעוץ יהיה לטובתי אבל מרגיש לי שהפוך, ושאני "לא בסדר" שביקשתי להכניס את המסלול זכאות, אפילו לא יכולתי לבחור על חשבון איזה מסלול הוא יבוא
עבור רכישת דירה בשווי 1.95 מ' לוקח משכנתא, הכנסה נטו כ18,000.
לקחתי ייעוץ משכנתא שבהתחלה כלל שאלות להבין את המצב שלי והסברים על המסלולים ועל המשכנתא.
כשהתחלנו לקבל הצעות מהבנקים נראה שנבחר כבר עבורי המסלול שכולל קלצ + מלצ + מצ
אמרתי מילא, טוב נראה בסדר, והבנתי "על הדרך" שהמשתנה צמודה זה מסלול פיתוי שאני לא אמור לקחת בכלל
מציין שהדברים קרו בלי שקיפות למדוע נבחרו המסלולים האלה מעבר ל"זה יביא לנו ריביות טובות"
אני ביקשתי להכניס מסלול זכאות בהתחלה לא רצו לשמוע עליו, אבל בסוף אמרו סבבה אבל צריך לשים את זה רק בסוף.
הכל סבבה המשכנו מיקוח מול הבנקים ובסוף קיבלנו ריביות סופיות.
495,000 קל"צ על 4.59%
555,000 משתנה לא צמודה כל 18 חודש על 4.61%
300,000 מצ על 3.38%
שאלתי מה עם המסלול זכאות?
אה זה כבר מאוחר מידי עכשיו נמסר לי, זה בלאגן.
התעקשתי, כשבכלל הבנתי שזכאות גם יכולה להוריד את מחיר הפרעון מוקדם מה שלא נמסר לי כלל בייעוץ..
טוב אחרי התעקשות קיבלתי תמהיל דומה הכולל זכאות על חשבון הקל"צ:
422,000 קל"צ 4.59%
74,000 זכאות
האם הייעוץ תקין? חתמתי על הסכם לצערי ועכשיו אני מחוייב לייעוץ שלא לטובתי?
האם ריביות טובות?
האם כדאי לקחת את המסלול עם הזכאות ?
למה נמסר לי מהייעוץ שלא ניתן לקחת את הזכאות על חשבון מסלול אחר כמו מ"צ אלא רק על חשבון הקל"צ?
ממש אודה לעזרתכם, אין לי כלכך למי לפנות, קיוויתי שהייעוץ יהיה לטובתי אבל מרגיש לי שהפוך, ושאני "לא בסדר" שביקשתי להכניס את המסלול זכאות, אפילו לא יכולתי לבחור על חשבון איזה מסלול הוא יבוא