• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

מרשם ידני - מכבי שירותי בריאות

• פותח הנושא פותח הנושא flower
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

flower

משתמש רגיל
דירוג
184
היי שאלה,

אולי מישהו גם ניתקל בסיטואציה כזו,
אני בטיפול של רופא עור וקיבלתי מרשמים דיגיטליים ומרשמים ידניים - כך שאצטרך להגיע פיזית ולקחת אותם.
האם יש סיבה מיוחדת לנתינת מרשמים ידניים לעומת מרשמים דיגיטלים של תרופות?

תודה על המענה

למה שלא תתקשרי/י למוקד מכבי/המרפאה כדי לשאול?
נראה לי הם בעלי הידע בעניין

לא קיבלתי תשובה לא מהמרפאה ולא ממוקד מכבי.

היי שאלה,

אולי מישהו גם ניתקל בסיטואציה כזו,
אני בטיפול של רופא עור וקיבלתי מרשמים דיגיטליים ומרשמים ידניים - כך שאצטרך להגיע פיזית ולקחת אותם.
האם יש סיבה מיוחדת לנתינת מרשמים ידניים לעומת מרשמים דיגיטלים של תרופות?

תודה על המענה
ידני זה על מרשם כמו פעם בכתב היד של הרופא ולא מודפס של מכבי ? או מרשם מודפס רגיל ?
אם זה לא מרשם רשמי של מכבי מודפס או דיגיטאלי. אתה תשלם מחיר מלא, אלא אם כן תמיר אותו למרשם רשמי. אולי זו תרופה לא בסל של מכבי.

לא בכתב יד, אלא מודפס ממכבי

לא בכתב יד, אלא מודפס ממכבי
לפעמים הם מוציאים כפול. פעם דיגיטאלי ופעם מדפיסים. זה תרופות שונות ?

בכל מקרה המרשם, אם לא כפול, אמור להופיע לך באתר של מכבי.

תרופות שונות

ההנחיה 'המיוחדת' היחידה שאני מכיר לגביי מרשמי תרופות היא שכשרושמים תרופות נרקוטיות (אופיאטים) יש להפיק גם העתק.
לא חושב שיש סיבה מיוחדת לתת מרשם ידני, הפעם היחידה שנתתי מרשם ידני הייתה כשלא היה לי כח להדליק את המחשב.

נושאים דומים

Back
למעלה