• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

מערכת TRADE ONE

• פותח הנושא פותח הנושא ygz22
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ygz22

משתמש רשום
דירוג
0
שלום,
קבלתי הצעה מחברת TRADE ONE להשתמש בתוכנה שלהם במסחר בניירות ערך.

ההשקעות מתנהלות בחשבון בנק על שמי והעמלות כמו שפורסם בפוסט בעבר. מה שמצא חן בעיני שהחשבון ממשיך להתנהל בבנק איגוד ששם אני מחזיק חשבון.
אשמח לקבל התייחסות לגבי המערכת? האם היא ידידותית? האם גופים נוספים (בתי השקעות) משתמשים בתוכנה זו?

לדברי נציג החברה הם עומדים להשיק בקרוב (כמה שבועות) מערכת למסחר בבורסה גם בארה"ב.

אודה לכל המלצה/התייחסות לגבי התוכנה או ההתקשרות עם החברה.

מערכת TradeOne מאוד ידידותית, אינטואיטיבית וקלה לשימוש.
המערכת זריזה מאוד למעט שלב העליה הראשוני שלוקח כ 30 שניות עד שהחלונות השונים מתארגנים במסך הראשי.
בנוסף למסחר און-ליין ניתן לצלצל לחדר המסחר שלהם (ללא תשלום נוסף) ולבקש הוראה לקניה/מכירה עתידית עד לסוף חודש כי במערכת הבסיסית אין 'good until cancel'.
דמי שימוש פחות מ 18 ש"ח לחודש לגירסה הבסיסית.
הנתונים מסוכרנים בזמן אמת מול החשבון בבנק.
המערכת היא לא ממשק וובי, ז"א לא משתמשת בדפדפן אינטרנט אלא תוכנה יעודית המותקנת על המחשב שמידי פעם מתעדכנת.
המערכת עובדת רק בסביבת חלונות והמשמעות היא שלא ניתן להריצה על מאק או אנדרואיד.
גם לי נאמר 'שבקרוב' יוסיפו מסחר בארה"ב אבל עדיין לא פרסמו מה העמלות.
אני משתמש במערכת הזו כבר למעלה מ 4 שנים ועבדה ללא דופי ובלי באגים.
הלינק לשאלות הנפוצות:
https://tradeone.co.il/pages/show.aspx?id=Services-Faq

תודה.
אז מה עושים לגבי מסחר בחול ממשיכים לעבוד דרך הבנק עם עמלות גבוהות יחסית?

לי נתנו שלושה חודשים פטור מדמי שימוש, לא הבדל גדול, אבל נחמד. ייתרון נוסף למחזיקים חשבון בבנק איגוד הינו שאתה מעביר כסף מחשבון לחשבון באיגוד בכדי להשקיע, כך שאין עמלות העברה.

לי נתנו שלושה חודשים פטור מדמי שימוש, לא הבדל גדול, אבל נחמד. ייתרון נוסף למחזיקים חשבון בבנק איגוד הינו שאתה מעביר כסף מחשבון לחשבון באיגוד בכדי להשקיע, כך שאין עמלות העברה.
אכן כן,
השילוב של בנק איגוד וטרייד-וואן זה שידוך משמיים.
אין אף בנק שמעניק כול כך הרבה הטבות ללקוחות (בחשבון עו"ש וחשבון השקעות) כמו איגוד ודמי שימוש סבירים/נמוכים עבור שימוש בתוכנת המסחר של טרייד-וואן.
העברות כספים לרכישת ני"ע היא פשוטה מאוד - מעבירים באינטרנט מחשבון עו"ש לחשבון השקעות וזהו זה! אין צורך בהעברה בנקאית לחשבון טרייד-וואן, זה שקוף לחלוטין. רק העברה מחשבון ההשקעות לחשבון עו"ש דורשת ביצוע ידני ע"י מנהל החשבון בבנק. הפעולה עולה 2.90 ש"ח אבל מקבלים זיכוי כול חודש.

זו מערכת עם לא מעט פיצ'רים, בוודאי למי שיש את הפקודות המתקדמות והרבה אנשים לא מנצלים את זה כי הם לא ממש יודעים איך (למשל פריסת חלונות).
תבדוק אם עדיין יש להם הדרכות באינטרנט.
ולשאלתך, בתי השקעות לא עובדים איתה אבל כן עובדים עם מערכת המידע Globes TradeOne שבעצם מתחרה בטרמינל של קו מנחה אם אינני טועה.

תודה על המידע. אבל מה לגבי השקעות בחו״ל? להמשיך להשקיע דרך הבנק? הרי אין טעם לפתוח עוד חשבון עבור חו״ל בבית השקעות נוסף

אין לי מושג ולכן כדאי שמישהו שיש לו ידע פרקטי בזה ישיב לך. בוא נגיד שבמערכת של איגוד הנושא הזה של להכניס מסחר חו"ל מדובר כבר במשך שנים :-)

היי, מעדכן פה שנכנס מסחר בארה"ב (ככל הידוע לי, ארה"ב בלבד) במערכת trade one. העמלות שקיבלתי הן:

קניה/ מכירה ני"ע : 0.08% מינימום 8 דולר לעסקה. (זה נשמע לא רע!).

דמי ניהול 0.04% רבעוני לניע"ז בלבד. (אלה דמי ניהול 'מצבירה' על ניירות הערך הזרים בלבד).

עמלת SEC 0.184$ על כל 10,000$. (מה זה אומר?)

הטבת הפרשי שערים 0.8% (לפי מה שהבנתי הפרשי השערים הם 1.2% ולכן לאחר ה'הטבה' נשאר הפרש שערים של 0.4%, נשמע לי הרבה).

פטור מעלמת ברוקר.

פטור מעמלת חליפין במט"ח.

אין עלות נוספת עבור המערכת למסחר בחו"ל.

(כרגע אני לא מתכנן להשקיע בארה"ב מחשש מס ירושה)

תוודא לגבי הפרשי שער, בד"כ סביר יותר ש-0.8% זה הפרש שער שאתה משלם.

את תוכן ההודעה לעיל (פרט למה שכתבתי בסוגריים), העתקתי מהמייל. אני גם זוכר את רוב המספרים משיחת הטלפון.

היי, מעדכן פה שנכנס מסחר בארה"ב (ככל הידוע לי, ארה"ב בלבד) במערכת trade one. העמלות שקיבלתי הן:
לא מציאה גדולה, תקבל תנאים טובים יותר או זהים בכל בית השקעות שלא לדבר על IB...

מה שאני זוכר מהימים בהם בדקתי אותם (לפני כמה שנים), בהסכם איתם אתה נותן להם ייפוי כוח לבצע לך פעולות בחשבון, ופותר אותם מכל אחריות לבאגים בתוכנת המסחר שלהם (באגים יכולים להיות גם בזדון... כלומר מעילה). ולהבדיל מבית השקעות, עליהם אין פיקוח של הרשות לני"ע.
כמישהו שחי בעולם התוכנה, אני יכול להבטיח לך שתמיד יהיו באגים, ובגלל שאין מה שעורב לרמת אבטחת האיכות שלהם אז מבחינתי זה לא היה שווה את הסיכון.

שאני זוכר מהימים בהם בדקתי אותם (לפני כמה שנים), בהסכם איתם אתה נותן להם ייפוי כוח לבצע לך פעולות בחשבון, ופותר אותם מכל אחריות לבאגים בתוכנת המסחר שלהם (באגים יכולים להיות גם בזדון... כלומר מעילה). ולהבדיל מבית השקעות, עליהם אין פיקוח של הרשות לני"ע.
כמישהו שחי בעולם התוכנה, אני יכול להבטיח לך שתמיד יהיו באגים, ובגלל שאין מה שעורב לרמת אבטחת האיכות שלהם אז מבחינתי זה לא היה שווה את הסיכון.
אתה חותם על בדיוק אותו הדבר בכל בתי ההשקעות (מערכת האורדרנט) ויש עליהם פיקוח של הרשות, על החברה בורסה לפחות.

מה שאני זוכר מהימים בהם בדקתי אותם (לפני כמה שנים), בהסכם איתם אתה נותן להם ייפוי כוח לבצע לך פעולות בחשבון, ופותר אותם מכל אחריות לבאגים בתוכנת המסחר שלהם (באגים יכולים להיות גם בזדון... כלומר מעילה). ולהבדיל מבית השקעות, עליהם אין פיקוח של הרשות לני"ע.
שטויות במיץ עגבניות.
אין להם ייפוי כוח לבצע פעלות בחשבון! ז״א רק אם אתה קונה מוכר הם מזכים/מחייבים את חשבון הבנק של ולא יותר.
כל חברה מתנערת מבאגים בתוכנה. רוב בתי ההשקעות בארץ משתמשות בשתי תוכנות מסחר עם המעטפת שלהם.
להאשים אותם בזדון? ממש הגזמת. הם בסך הכל פלטפורמת מסחר כאשר הבנק שלך הוא הנאמן למזומן שלך.
זה שאתה חי בעולם התוכנה לא נותן לך סמכות להאשים פלטפורמת מסחר באפשרות למעילה כי החשבון שלך הוא בבנק ולא בטריידד-וואן. וגם אם יש בעיית אבטחה, לא ניתן לשנע את הכסף אלא בחשבון הנאמנות בבנק.
אז כל מה שאמרת לא אוחז מים.

אני מדבר על מה שהיה לפני מספר שנים. יכול להיות שההסכם השתנה מאז.
בזמנו היה כתוב בהסכם באופן מפורש שנותנים להם ייפוי כוח לבצע כל פעולה בחשבון ומבחינתי זה לא היה קביל.
כמו שכתבתם נשמע שהיום זה שונה אז זה כבר נשמע סביר.

אני מדבר על מה שהיה לפני מספר שנים. יכול להיות שההסכם השתנה מאז.
בזמנו היה כתוב בהסכם באופן מפורש שנותנים להם ייפוי כוח לבצע כל פעולה בחשבון ומבחינתי זה לא היה קביל.
כמו שכתבתם נשמע שהיום זה שונה אז זה כבר נשמע סביר.
ללמדך, להתעדכן בזמן אמת על התנאים.
זה לא הוגן להגיב על מה שהיה לפני שנה או 10שנים כי אתה טועה ומטעה...

תוודא לגבי הפרשי שער, בד"כ סביר יותר ש-0.8% זה הפרש שער שאתה משלם.
גם אני לקוח של טרייד וואן דרך בנק איגוד. זה נכון לחלוטין לגבי קניית מטח. הנחה של 0.8 מהרציף למטבעות שבנק איגוד סוחר בהם.
בדקתי עכשיו לגבי קניית יורו ספציפית. שער רציף בין בנקאי 4.246 (בדיקה באמצעות ביזפורטל). שער חשבון טרייד וואן 4.255 בבנק איגוד.
לדעתי מדובר בשער מצויין.

דמי ניהול 0.04% רבעוני לניע"ז בלבד. (אלה דמי ניהול 'מצבירה' על ניירות הערך הזרים בלבד).
רק למשקיעים קטנים מאד.
עמלת SEC 0.184$ על כל 10,000$. (מה זה אומר?)
עמלה נוספת למכירה בלבד.
נשאר הפרש שערים של 0.4%, נשמע לי הרבה
דווקא נמוך יחסית.

***עריכה***
מחשבה זדונית:
לקנות בבנק איגוד, ולהעביר לבנק דיסקונט

נערך לאחרונה ב:
מישהו יודע להגיד איזה גודל תיק נדרש בכדי לא לשלם את דמי הניהול? (בפועלים אני מזמן לא משלם את זה).

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Leo מערכת View Trade ו VTI שוק ההון 2
S IB - באיזו מערכת משתמשים? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
A המלצות מערכת מסחר רק מניסיון שוק ההון 0
ד שאלה קטנה לגבי מערכת המסחר בIBKR ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
R תאריכי קניה מערכת ספארק שוק ההון 2
ח מערכת ספארק שוק ההון 3
ד מערכת מסחר שאיננה ספארק במיטב דש שוק ההון 4
K האם קיימת מערכת מסחר ישראלית ידידות לטלפון נייד ועם אפשרות להפקדה באשראי? שוק ההון 0
341Omer רכישת אג״ח דרך מערכת המסחר Viewtrade שוק ההון 6
י אי-תאימות רווחי הון אל טופס 106 ואל מערכת Alfie מיסים 7
cypriano de rore ייעוץ והתאמת מערכת לייעול אירגוני אוף טופיק 1
Couch Potato מערכת מים אפורים אוף טופיק 3
R האם יש מערכת התראות על מניה ספציפית שקניתי שוק ההון 6
N מערכת ספארק מחייבת במס בגלל הפרשי שער? מיסים 17
T מערכת סולארית קטנה ניידת יש דבר כזה ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
N מערכת סולארית ביתית כהשקעה השקעות אלטרנטיביות 1
ה מערכת בינה מלאכותית שסורקת את המסלקה הפנסיונית שלי ונותנת המלצות אובייקטיביות כתחליף לייעוץ פנסיוני? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E מערכת פניות הציבור באתר האינטרנט של רשות המסים (מפ"ל) לא עובדת מיסים 2
M מערכת מסחר SPARK- שורת רווח/הפסד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
R מערכת האורדרנט מראה מחיר רכישת קרן שונה (גבוה יותר) ביחס למחיר שבו נקנתה לפני חודש ברוקרים ופלטפורמות מסחר 15
R מערכת אורדרנט מראה שער רכישה גבוה מהשער האמיתי בו נקנתה הקרן לפני חודש ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
ה מחפש מערכת להתראות בזמן אמת שוק ההון 5
R מסתבך עם מערכת המסחר Trader Workstation ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
י מערכת ספארק\מיטב דש ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
D ייעוץ פרישה לעובדי מערכת החינוך פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
מכופף הבננות שאלת פעור על מערכת ספארק ומינימום קנייה פוסטים מאיכות נמוכה 4
R מערכת ספארק פוסטים מאיכות נמוכה 1
S אינטראקטיב ישראל VS מיטב דש עם מערכת אינטראקטיב ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
O מערכת מסחר ספארק ברוקרים ופלטפורמות מסחר 17
A מערכת פתוחה וסגורה שוק ההון 0
DiverGirl בקשה להמלצה - מערכת מסחר באופציות שוק ההון 7
ג עזרה - מערכת גרפים היסטורית שוק ההון 3
T מערכת מסחר אוטומטית - עזרה ממתכנתים שוק ההון 0
AbuNafha מערכת גרפים מומלצת שוק ההון 4
L אומרים שפעילות גופנית (ספורט) מחזקת את מערכת החיסון - איך? אוף טופיק 54
מ 2020 - מישהו הצליח להגיש תאום מס דרך מערכת הפניות? צרכנות פיננסית 0
ס מה דעתכם על התקנת מערכת סולארית כהשקעה - גרים במושב חקלאי שוק ההון 17
E שאלה לגבי מערכת מסחר ספארק בIBI.. שוק ההון 6
C איך לקנות דרך אקסלנס- מערכת מסחר בארץ או בחול? שוק ההון 28
Oziris מערכת SPARK - שאלות שוק ההון 4
L האופציה הזולה ביותר להעברת כספים בחו"ל דרך מערכת SWIFT ? צרכנות פיננסית 0
סתןלי ת'כסף מערכת מסחר שתחליף את אורדרנט שוק ההון 68
Z מיסוי מניות E-Trade ו IBI - ניכוי מס מלא - הייטק מיסים 8
Z תוכנית espp ב-E-trade איך מקבלים את הכסף ואילו עמלות נדרשות? שוק ההון 1
P מעקב אחרי מניות דיבידנד הנסחרות בארה״ב במערכת ספארק או View trade ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
J trade station שוק ההון 3
S מחפש מימוש מוכח ל- Algo-trade אוף טופיק 12
שניצלוינאי שאלה טכנית tws trade alerts שוק ההון 1
nicepo1 TD free trade שוק ההון 58
Liron2035 יצירת דו"ח Trade Confirmation ב-IB, מה ההבדלים בין ה-Options השונים? שוק ההון 1

נושאים דומים

Back
למעלה