S Siddhi משתמש רשום הצטרף ב 17/11/24 הודעות 7 דירוג 2 8/1/26 #1 היי האם מישהו התנסה במערכת IB של מיטב לעומת המערכת האחרת שלהם M-TRADE? איזו מערכת יש בה פירוט שכבות? ואיזו יותר נוחה ומסודרת? עבור מסחר בארה"ב וגם בארץ
היי האם מישהו התנסה במערכת IB של מיטב לעומת המערכת האחרת שלהם M-TRADE? איזו מערכת יש בה פירוט שכבות? ואיזו יותר נוחה ומסודרת? עבור מסחר בארה"ב וגם בארץ
ת תימור משתמש רשום הצטרף ב 12/1/26 הודעות 8 דירוג 23 16/1/26 #2 אני לקוח במיטב טרייד, מחפש לעבור לבית השקעות אחר כדי להוזיל דמי ניהול ועמלות מיטב שלחו אותי לנסות את הIB מה שנקרא - TWS - כדי להוזיל עלויות מבחינתי זה overkill עצום לעומת השימושים שלי, אז ויתרתי
אני לקוח במיטב טרייד, מחפש לעבור לבית השקעות אחר כדי להוזיל דמי ניהול ועמלות מיטב שלחו אותי לנסות את הIB מה שנקרא - TWS - כדי להוזיל עלויות מבחינתי זה overkill עצום לעומת השימושים שלי, אז ויתרתי
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.