A avig משתמש רשום הצטרף ב 24/7/24 הודעות 10 דירוג 0 16/8/24 #1 שלום ,נניח שאני מתאים את התיק ועובר בין מסלולים כל כמה שנים + יכול לעשות זאת בלי מס בלי הגבלה בקופת גמל להשקעה - האם קופתגמל להשקעה עדיין פחות טובה מלהשקיע פאסיבי במדדים -כך שאי אפשר לשנות הרכב תיק ללא מס תודה
שלום ,נניח שאני מתאים את התיק ועובר בין מסלולים כל כמה שנים + יכול לעשות זאת בלי מס בלי הגבלה בקופת גמל להשקעה - האם קופתגמל להשקעה עדיין פחות טובה מלהשקיע פאסיבי במדדים -כך שאי אפשר לשנות הרכב תיק ללא מס תודה
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,043 דירוג 22,501 16/8/24 #2 נכתב ע"י avig: נניח שאני מתאים את התיק ועובר בין מסלולים כל כמה שנים לחץ כדי להרחיב... אם זה מה שחשוב לך אז ייתכן שיש יתרון בקופה. אבל באופן כללי מי שמנסה לתזמן את השוק ולעבור בין מסלולים, בדרך כלל מפסיד יותר ממי שקונה ומחזיק.
נכתב ע"י avig: נניח שאני מתאים את התיק ועובר בין מסלולים כל כמה שנים לחץ כדי להרחיב... אם זה מה שחשוב לך אז ייתכן שיש יתרון בקופה. אבל באופן כללי מי שמנסה לתזמן את השוק ולעבור בין מסלולים, בדרך כלל מפסיד יותר ממי שקונה ומחזיק.