• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

מעביר את התיק השקעות ממיטב דש לאינטראקטיב ברוקר האמריקאי

מרדכי פולק

משתמש רשום
דירוג
1
אני רוצה להעביר את התיק השקעות שלי ממיטב לאינטראקטיב ברוקר האמריקאי ,[וכמובן שאני צריך קודם להעביר לבנק ואז לאינטראקטיב]
רציתי לשאול את המבינים איך אני דואג שמיטב ד"ש יעבירו את התיק השקעות שלי לבנק ביחד עם ההיסטוריה של שווי הקניה, ולא כמו שקרה לכמה אנשים שהיו צריכים להזין את ההיסטוריה של שויי הקניה ידנית אחרי שזה הועבר לאינטראקטיב ?
תודה לכם

שמעתי מהרבה שמיטב דש העביר את התיק ההשקעות שלהם בלי עדכון היסטוריה של שווי הקניה,
והיה להם ממש כאב ראש

שמעתי מהרבה שמיטב דש העביר את התיק ההשקעות שלהם בלי עדכון היסטוריה של שווי הקניה,
והיה להם ממש כאב ראש
כנראה טעו, אין דבר כזה שמיטב יעבירו לבנק בתוך ישראל בלי עלות מס לכל שכבה

אגב ידוע לכם כמה עמלות מיטב לוקחת על העברת תיק לבנק

אגב ידוע לכם כמה עמלות מיטב לוקחת על העברת תיק לבנק
המון!
אם לא חתמת מראש על הסכם על הסכום כנראה יגבו ממך עמלה בגובה עמלת המכירה שאתה משלם להם, אני מניח 0.07-0.09% מערך התיק, אבל אין אירוע מס.
אני חתמתי אתם על 100 ש"ח לכל התיק. זה היה לפני שהעברתי את התיק שלי מהבנק אליהם.

זה יקרה אוטומטית בברוקרים ישראלים.
כנראה טעו, אין דבר כזה שמיטב יעבירו לבנק בתוך ישראל בלי עלות מס לכל שכבה
לבנק זה לא בעיה, אבל פות"ש רוצה להעביר ל IB. ועד כמה אני יודע, הם לא מקבלים את המידע הזה.

בכל מקרה, ליתר ביטחון עדיף להוציא דו"ח מהברוקר המקורי שלך לפני המעבר. גם כי לא בטוח שהמידע יעבור וגם כי לא בטוח שהוא יעבור נכון. תמיד טוב שיהיה לך אישור רשמי שתוכל לוודא מולו ולעדכן במקרה הצורך.

לבנק זה לא בעיה, אבל פות"ש רוצה להעביר ל IB. ועד כמה אני יודע, הם לא מקבלים את המידע הזה.
אני מכיר שהם מקבלים שבועיים-שלושה אחרי העברת הניירות, וזה דורס את מה שאתה מזין ידנית.

אבל מסכים:
כל מקרה, ליתר ביטחון עדיף להוציא דו"ח מהברוקר המקורי שלך לפני המעבר. גם כי לא בטוח שהמידע יעבור וגם כי לא בטוח שהוא יעבור נכון. תמיד טוב שיהיה לך אישור רשמי שתוכל לוודא מולו ולעדכן במקרה הצורך.

אני מכיר שהם מקבלים שבועיים-שלושה אחרי העברת הניירות, וזה דורס את מה שאתה מזין ידנית.
מעניין, לא נתקלתי בזה.
אני מכיר מכמה חברים שהעבירו ניירות שהמידע לא עבר בכלל והם היו צריכים להזין ידנית. יכול להיות שיש הבדל בין הבנקים או שהבנקים השתכללו לאחרונה והתחילו איכשהו להעביר את המידע.

המון!
אם לא חתמת מראש על הסכם על הסכום כנראה יגבו ממך עמלה בגובה עמלת המכירה שאתה משלם להם, אני מניח 0.07-0.09% מערך התיק, אבל אין אירוע מס.
אני חתמתי אתם על 100 ש"ח לכל התיק. זה היה לפני שהעברתי את התיק שלי מהבנק אליהם.
אם זה כזה המון אולי עדיף למכור את המניות ולמשוך את הכסף,?

בכל מקרה, ליתר ביטחון עדיף להוציא דו"ח מהברוקר המקורי שלך לפני המעבר. גם כי לא בטוח שהמידע יעבור וגם כי לא בטוח שהוא יעבור נכון. תמיד טוב שיהיה לך אישור רשמי שתוכל לוודא מולו ולעדכן במקרה הצורך.
איך קוראים למסמך הזה שצריך להוציא מהברוקר?

אם זה כזה המון אולי עדיף למכור את המניות ולמשוך את הכסף,?
לא.
במקרה הרע יגבו ממך את אותה העמלה כמו במכירת התיק. ההבדל שבמכירה תצטרך לשלם גם מס.
איך קוראים למסמך הזה שצריך להוציא מהברוקר?
אין לי מושג.
תתקשר לברוקר ותבקש מסמך שמפרט עולויות קניה. הם אמורים לדעת איך קוראים למסמכים של עצמם.

אני מכיר מכמה חברים שהעבירו ניירות שהמידע לא עבר בכלל והם היו צריכים להזין ידנית. יכול להיות שיש הבדל בין הבנקים או שהבנקים השתכללו לאחרונה והתחילו איכשהו להעביר את המידע.
בהנחה והזינו נכון, אז כש-IB קיבלו את המידע לא קרה שום שינוי. בכל מקרה לא מקבלים על זה אינדיקציה יזומה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M הבנק לא מעביר את המניות ל- IB שוק ההון 5
R מעביר את הכל ל IRA שוק ההון 16
G לפני שאני מעביר ביטוח מנהלים לקופת גמל שוק ההון 9
Y האם מס הכנסה רושם את הפסדי ההון המועברים? מיסים 4
algo.il פנסיה דרך IRA שווה את פערי עלות הביטוח בקרן פנסיה מנוהלת להפקדות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
G כתבה - "רשות ני"ע קנסה את בית ההשקעות אינטראקטיב ישראל ב-607 אלף ש"ח" צרכנות פיננסית 12
F משכנתא עצומה - דירה להשכרה. האם כדאי להחזיר את הקרן או להשאיר? נדל"ן 7
D אני חדש לפורום - איפה אני יכול למצוא ניתוח של הרכבי תיק שונים כדי להרכיב את התיק הנכון עבורי? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 6
א האם מצאתי דרך לגלות את העתיד? (שאלה לגבי קרנות מחקות שמתעדכנות פעם ביום) שוק ההון 65
M האם אפשר לשפר עוד את הריביות? נדל"ן 7
F במידה והממשלה הנוכחית תחליט להלאים את הפנסיות שלנו כמו שקרה בהונגריה - האם ניתן יהיה לפדות אותם בזמן? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 128
סול כיצד לגלח את ההוצאות הגדולות ביותר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
M למה בעצם "המשפחה הישראלית" מעדיפה את שכונות המגורים החדשות? נדל"ן 104
c881 זוכרים את השרשורים של "זוכי דירה למשתכן"? נדל"ן 79
M אוטוטו בת 60 איך לחלק את העוגה שוק ההון 30
W האם לקנות "את התחתית" אבל עם מינוף היא אסטרטגיה יעילה? שוק ההון 54
מ הוסיפו את התרופה שלי לסל הבריאות ועכשיו אני צריכה לשלם עליה צרכנות פיננסית 19
י קרן המחקה את מדד מניות הטכנולוגיה הסיני שוק ההון 1
ח אם המוסדיים לא מכים את השוק, למה אתה חושב שתצליח? שוק ההון 151
י פורסמה, "דע את זכויותך 2024" מיסים 15
N איך רואים את העמלות שיורדות לי בפועל בקרן כספית? שוק ההון 3
NeonDrift מתלבט האם לעביר את הפנסיה ל IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
E האם למחזר/לפרוע/לשנות את המשכנתא? נדל"ן 27
E זה מסוכן אם מסרתי את מספר חשבון הבנק שלי? אוף טופיק 1
F ״להכות את השוק״ שוק ההון 3
ת האם עושה השוק מייעל את השוק? שוק ההון 5
JBUZZ לצפות את הביקוש העתידי לדירה בשכונה מתחדשת? נדל"ן 0
ש התלבטות לגבי תואר שני במדעי המחשב - האם יש לי את הסיבות הנכונות? התפתחות אישית 5
ה הרבה זמן שלא הייתי פעיל פה - מחדש את היומן מסך (31 ששואף להיות מתכנת) יומני מסע אישיים 10
L בעקבות הפוסט "למה הפסקתי את הביטוח הסיעודי שלי" דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 8
flower תרחיש 61: ממשלה חד-מפלגתית – הזדמנות להציל את ישראל? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 32
V יש לי חשבון ברוקר זר (IB) עם רווח של כמה דולרים בודדים, האם אפשר למכור מניות בהפסד, בשביל לקזז את הרווחים ולהימנע מהגשת דוח מס שנתי? מיסים 4
E כדאי להמשיך את "מכבי סיעודי"? צרכנות פיננסית 14
XpH הסולידית מזיזה את הכסף: מעל ל 60% מהתיק במניות דיבידנד. מה זה אומר עלינו? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 69
D למי שקונה מדדים כל חודש איך אתם עושים את זה? שוק ההון 7
D למשקיעים פאסיביים, איך אתם קונים את הסנופי והנאסדק? שוק ההון 8
E בבנק לא רוצים לבטל לי את הדמי ניהול. לעבור לבית השקעות? שוק ההון 36
E האם להשתמש בכסף כדי להוריד את גובה המשכנתא או להשקיע בשוק ההון? נדל"ן 29
I האם אפשר לשלם את דמי הניהול באופן עצמאי? שוק ההון 1
י מתקשה לעשות את הצעד - דירה להשקעה נדל"ן 16
י רשות המסים פתחה את הרישום ל״בעל עסק זעיר״ יזמות והגדלת הכנסות 0
B מישהו מכיר את MSTY? נראית טוב מידי כדי להאמין מבחינת דיבידנד שוק ההון 20
M העברת כסף בתשלומים, יש אפליקציה שעושה את זה? צרכנות פיננסית 21
NeonDrift טס לדובאי- איך להמיר את הכסף? אוף טופיק 11
R האם למכור את הדירה ? נדל"ן 20
C החזר מס: היכן מציינים את המס שנוכה מדמי אבטלה מיסים 11
N התחתנו ואנחנו שוקלים למזג את תיקי ההשקעות שלנו, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? או שאולי לא כדאי?... שוק ההון 11
K אני משפר דיור. האם כדאי להשאיר את הדירה הנוכחית ולהעביר על שמה של הבת? נדל"ן 1
א חובת שוכר להראות את הדירה למתעניינים עבור קונה חדש נדל"ן 49
Camel מה ניתן לעשות כדי לגדר את עצמי מבחינה תעסוקתית התפתחות אישית 19

נושאים דומים

Back
למעלה