Namy משתמש רשום הצטרף ב 17/12/23 הודעות 8 דירוג 0 3/1/25 #1 היי, קבלתי הודעה על שומת המס לשנת 2023: על סעיף "מס מגיע" (1,872 ש"ח) לא קבלתי החזר מס בגין תרומות למרות ש-35% מהתרומות שלי היה גבוה מכלל המס והסכום הזה יחד. מה המשמעות של הסעיף הזה ולמה הוא לא בר זיכוי בגין תרומות?
היי, קבלתי הודעה על שומת המס לשנת 2023: על סעיף "מס מגיע" (1,872 ש"ח) לא קבלתי החזר מס בגין תרומות למרות ש-35% מהתרומות שלי היה גבוה מכלל המס והסכום הזה יחד. מה המשמעות של הסעיף הזה ולמה הוא לא בר זיכוי בגין תרומות?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,471 דירוג 4,878 3/1/25 #2 נכתב ע"י Namy: על סעיף "מס מגיע" (1,872 ש"ח) לא קבלתי החזר מס בגין תרומות למרות ש-35% מהתרומות שלי היה גבוה מכלל המס והסכום הזה יחד. לחץ כדי להרחיב... זה הסכום המס הסופי אחרי כל החישובים, נכון ל31 לדצבמבר. בשביל לדעת למה לא קיבלת זיכוי תרומות, צריך יותר משורה אחת ...
נכתב ע"י Namy: על סעיף "מס מגיע" (1,872 ש"ח) לא קבלתי החזר מס בגין תרומות למרות ש-35% מהתרומות שלי היה גבוה מכלל המס והסכום הזה יחד. לחץ כדי להרחיב... זה הסכום המס הסופי אחרי כל החישובים, נכון ל31 לדצבמבר. בשביל לדעת למה לא קיבלת זיכוי תרומות, צריך יותר משורה אחת ...
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 22,383 דירוג 21,308 3/1/25 #3 נכתב ע"י Namy: על סעיף "מס מגיע" (1,872 ש"ח) לא קבלתי החזר מס בגין תרומות למרות ש-35% מהתרומות שלי היה גבוה מכלל המס והסכום הזה יחד לחץ כדי להרחיב... מה כתוב בדיוק שורה אחת מעל? או לחלופין מה כתוב בטבלה באחד העמודים בהמשך שנקרא "זיכויים"
נכתב ע"י Namy: על סעיף "מס מגיע" (1,872 ש"ח) לא קבלתי החזר מס בגין תרומות למרות ש-35% מהתרומות שלי היה גבוה מכלל המס והסכום הזה יחד לחץ כדי להרחיב... מה כתוב בדיוק שורה אחת מעל? או לחלופין מה כתוב בטבלה באחד העמודים בהמשך שנקרא "זיכויים"
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
Namy משתמש רשום הצטרף ב 17/12/23 הודעות 8 דירוג 0 4/1/25 #4 נכתב ע"י ירח אפל: זה הסכום המס הסופי אחרי כל החישובים, נכון ל31 לדצבמבר. בשביל לדעת למה לא קיבלת זיכוי תרומות, צריך יותר משורה אחת ... לחץ כדי להרחיב... האמת שזה עונה לי על שתי השאלות. עכשיו הבנתי מספרית איך עשו לי את השומה. תודה רבה!
נכתב ע"י ירח אפל: זה הסכום המס הסופי אחרי כל החישובים, נכון ל31 לדצבמבר. בשביל לדעת למה לא קיבלת זיכוי תרומות, צריך יותר משורה אחת ... לחץ כדי להרחיב... האמת שזה עונה לי על שתי השאלות. עכשיו הבנתי מספרית איך עשו לי את השומה. תודה רבה!