R rpi משתמש רגיל הצטרף ב 16/8/24 הודעות 386 דירוג 160 2/4/25 #1 קיבלתי טופס 106 לאחרונה ורציתי לוודא שאין טעויות בחישוב המס. הזנתי לסימולטור מס הכנסה פרטים משני טפסי 106 (לפי הקוד שמופיע ליד כל סכום), זה מה שיצא: מה אומר המספר השלילי (מס לאחר ניכוי במקור), האם זה מס שאני חייב למס הכנסה או שהם חייבים לי?
קיבלתי טופס 106 לאחרונה ורציתי לוודא שאין טעויות בחישוב המס. הזנתי לסימולטור מס הכנסה פרטים משני טפסי 106 (לפי הקוד שמופיע ליד כל סכום), זה מה שיצא: מה אומר המספר השלילי (מס לאחר ניכוי במקור), האם זה מס שאני חייב למס הכנסה או שהם חייבים לי?
H HHH משתמש בכיר הצטרף ב 19/2/15 הודעות 2,078 דירוג 3,113 2/4/25 #2 להבנתי ניכו לך יותר מדי והם צריכים להחזיר לך.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,203 2/4/25 #3 מספר שלילי אומר שמגיע לך החזר מס, אם כל המספרים הוזנו תקין.
R rpi משתמש רגיל הצטרף ב 16/8/24 הודעות 386 דירוג 160 2/4/25 #4 נכתב ע"י האזרח הקטן: מספר שלילי אומר שמגיע לך החזר מס, אם כל המספרים הוזנו תקין. לחץ כדי להרחיב... אני חושב שאני הזמני תקין. סך הכל סכמתי את הסכומים בעלי אותו קוד. אני חושב שאחד המעסיקים עשה טעות ב 106. אעשה מעבר על כל התלושי שכר, לראות שה106 של כל עבודה תואם לתלושי השכר.
נכתב ע"י האזרח הקטן: מספר שלילי אומר שמגיע לך החזר מס, אם כל המספרים הוזנו תקין. לחץ כדי להרחיב... אני חושב שאני הזמני תקין. סך הכל סכמתי את הסכומים בעלי אותו קוד. אני חושב שאחד המעסיקים עשה טעות ב 106. אעשה מעבר על כל התלושי שכר, לראות שה106 של כל עבודה תואם לתלושי השכר.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,658 דירוג 20,475 2/4/25 #5 נכתב ע"י rpi: אני חושב שאחד המעסיקים עשה טעות ב 106. לחץ כדי להרחיב... לא סביר. יכול להיות שהוא ניכה לפי תקנות של מעסיק משני.
נכתב ע"י rpi: אני חושב שאחד המעסיקים עשה טעות ב 106. לחץ כדי להרחיב... לא סביר. יכול להיות שהוא ניכה לפי תקנות של מעסיק משני.
R rpi משתמש רגיל הצטרף ב 16/8/24 הודעות 386 דירוג 160 2/4/25 #6 נכתב ע"י FIYaacov: לא סביר. יכול להיות שהוא ניכה לפי תקנות של מעסיק משני. לחץ כדי להרחיב... בדרך כלל אסכים איתך (כאשר מחלקת השכר בישראל), במקרה הספציפי הזה, ראיתי טעויות בשכר, המחלקת שכר לא בארץ ולפי דעתי הם לא יודעים לעבוד כל כך טוב.
נכתב ע"י FIYaacov: לא סביר. יכול להיות שהוא ניכה לפי תקנות של מעסיק משני. לחץ כדי להרחיב... בדרך כלל אסכים איתך (כאשר מחלקת השכר בישראל), במקרה הספציפי הזה, ראיתי טעויות בשכר, המחלקת שכר לא בארץ ולפי דעתי הם לא יודעים לעבוד כל כך טוב.