• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

מסחר עצמאי באמצעות המערכת של ONE ZERO (הבנק הדיגיטלי)

• פותח הנושא פותח הנושא OiNK
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

OiNK

משתמש רגיל
דירוג
121
היי,

אשמח לשמוע חוות דעת של משתמשים על המסחר באמצעות האפליקציה של ONE ZERO.
להבנתי המערכת הושקה בימים האחרונים וזמינה כרגע לפאונדרים (המשתמשים הראשונים שנרשמו לבנק).
מה דעתכם על חווית השימוש? האם אפשר לראות שם גרפים ונתונים מתקדמים אחרים בצורה טובה?
האם המערכת מאפשרת מסחר ב PRE/AFTER market? אופציות? נתונים בזמן אמת?

תודה לעונים

אם זה דומה לשאר המערכות של הבנק, הייתי מתרחק. המחיר גם לא אטרקטיבי בעליל - 70 ש''ח בחודש אם אתה פאונדר, 110 אם לא.
למסחר בארצות הברית עם ריבוי פעולות הייתי משתמש באינטראקטיב.

אולי עדיף לאחד את זה לשרשור המקורי על OZ.
אם זה דומה לשאר המערכות של הבנק, הייתי מתרחק.
למה? בדרך כלל אומרים שהן הרבה יותר נוחות מהמערכות של בתי השקעות (ישראלים).
המחיר גם לא אטרקטיבי בעליל - 70 ש''ח בחודש אם אתה פאונדר, 110 אם לא.
0.3% עם מינימום של $8 עבור עמלת קניה אם אתה פאונדר, ואם לא אז סכום מופרך של $24. מה שכתבת רלוונטי רק למי שמבצע הרבה פעולות ואז באמת עדיף בהרבה IBKR.
אם אתה פאונדר מדובר בתנאים לא רעים סה"כ, די קרוב לבתי השקעות. אולי החיסרון של ה-0.3% זה אם רוצים לבצע עסקה גדולה, למשל למכור חלק גדול מהתיק או להשקיע סכום גדול שהתקבל בפתאומיות.
האם המערכת מאפשרת מסחר ב PRE/AFTER market? אופציות? נתונים בזמן אמת?
לא יודע אבל אם אתה מחפש דברים מתוחכמים נראה לי שעדיף ללכת על בית השקעות.

אני לא יודע מה בד"כ, אבל האפליקציה של הבנק שלהם נראית כמו פרויקט של תלמיד תיכון. אין לי מושג לגבי המסחר כי לא הייתי בפיילוט, בגלל זה הסתייגתי.
0.3% עם מינימום של $8 עבור עמלת קניה אם אתה פאונדר, ואם לא אז סכום מופרך של $24. מה שכתבת רלוונטי רק למי שמבצע הרבה פעולות ואז באמת עדיף בהרבה IBKR.
אם אתה פאונדר מדובר בתנאים לא רעים סה"כ, די קרוב לבתי השקעות. אולי החיסרון של ה-0.3% זה אם רוצים לבצע עסקה גדולה, למשל למכור חלק גדול מהתיק או להשקיע סכום גדול שהתקבל בפתאומיות.
בתי השקעות זה סנט למניה עם מינימום של כ-6-8 דולר שמקוזזות מדמי הניהול החודשיים. 0.3% זה מוגזם לחלוטין. אני התייחסתי למסלול שכולל 10 פעולות - אז הוא באמת יותר זול (לפאונדרים, עד כדי מרווח המרה של המט"ח) בהשוואה לבית השקעות, אבל להיקף מסחר כזה הייתי עובר ל-IB (אם אתה צריך 10 פעולות, כנראה שתצטרך גם יותר).

לא קניתי דרכם ניי"ע
ואני לא חושב שאקנה (אני במסלול one / founders וכרגע חסום לי המסחר בניי"ע)

אבל יש להם כמה חסרונות מובנים:
א. חוסר יכולת לעבוד מהמחשב
אם אתה רוצה לייצא מידע החוצה, לקחת איזו תוכנה לניתוח פעולות או משהו - יש סיכוי שתהיה בבעיה
ייצוא רשימת פעולות או יתרות מפפר שנראה שהלכו בכיוון דומה עדיין לא נראית באופק (רק בדוח השנתי יש לך רשימה מסודרת של פעולות שאתה יכול להוציא, כPDF לא כל כך נוח לניתוח)

ב. משהו שאני מקווה שישתנה עם הזמן - אבל כיום הרבה פעולות "מורכבות" בבנק עוברות דרך הצ'אט, שזה לא נוח כל כך (בתור מפתח צ'אט בוטים אני מכיר במגבלות של התחום)
בכל גוף פעולות מורכבות עוברות דרך נציגי שירות לקוחות, השאלה היא מאיזה שלב של פעולה אתה צריך את הנציג, וכיום one zero רחוק מבנקים אחרים בהיקף הפעולות שאפשר לעשות בלי להיכנס לצ'אט
אני אישית לא נתקלתי בזה הרבה כי השימוש שלי בחשבון די פשוט (העברות בנקאיות פנימה והחוצה, ושימוש בכרטיס אשראי, זהו בערך), אבל אלו תלונות קיימות שאני רואה לא מעט

אני לא יודע מה בד"כ, אבל האפליקציה של הבנק שלהם נראית כמו פרויקט של תלמיד תיכון. אין לי מושג לגבי המסחר כי לא הייתי בפיילוט, בגלל זה הסתייגתי.
אני נוטה להאשים מעצבים שרוצים להיות יצירתיים על חשבון חוויית משתמש.
תופעה שאני נתקל בה לא מעט בסטארטאפים חדשים

אני התייחסתי למסלול שכולל 10 פעולות - אז הוא באמת יותר זול (לפאונדרים, עד כדי מרווח המרה של המט"ח) בהשוואה לבית השקעות
הבנק לא צריך להיות יותר זול מבית השקעות בשביל להיות יותר אטרקטיבי. אם ההבדל הוא קטן (לפה או לשם) אז רוב האנשים יעדיפו את הבנק בלי לחשוב על זה בכלל. האם ההבדל הוא קטן או לא תלוי בסגנון הפעולות הצפוי של אותו משקיע.
א. חוסר יכולת לעבוד מהמחשב
אם אתה רוצה לייצא מידע החוצה, לקחת איזו תוכנה לניתוח פעולות או משהו - יש סיכוי שתהיה בבעיה
ייצוא רשימת פעולות או יתרות מפפר שנראה שהלכו בכיוון דומה עדיין לא נראית באופק (רק בדוח השנתי יש לך רשימה מסודרת של פעולות שאתה יכול להוציא, כPDF לא כל כך נוח לניתוח)
מסכים לגמרי שמסחר מהטלפון ללא מחשב ועם מגבלות ייצוא זה לא רציני, בהרבה מובנים, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפריע למשקיע הממוצע דרך הבנקים.

הבנק לא צריך להיות יותר זול מבית השקעות בשביל להיות יותר אטרקטיבי. אם ההבדל הוא קטן (לפה או לשם) אז רוב האנשים יעדיפו את הבנק בלי לחשוב על זה בכלל. האם ההבדל הוא קטן או לא תלוי בסגנון הפעולות הצפוי של אותו משקיע.
מסכים. כל שאני אומר הוא שמי שצריך 10 פעולות *כל חודש*, כנראה צריך גם 20, ואז לא בנק ולא בית השקעות לא יהיו אטרקטיביים אל מול IB.
מי שצריך מעט פעולות ומעדיף לשלם קצת אקסטרא בשביל הנוחות - בנק מסורתי יהיה עדיף. ברגע שהתיק גדל, מיקוח פשוט ואין דמי משמרת ועמלות עדיפות על הבנק החדש (לו גם צריך לשלם 50 ש"ח לחודש למי שלא פאונדר).
מסכים לגמרי שמסחר מהטלפון ללא מחשב ועם מגבלות ייצוא זה לא רציני, בהרבה מובנים, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפריע למשקיע הממוצע דרך הבנקים.
קשה לי לראות מישהו שמעדיף לשלם יותר בשביל הנוחות (בהשוואה לבית השקעות), ויעבור לבנק החדש שמוגבל לאפליקציה.

לדעתי הם גם לא בשלים בעליל בתור בנק, אז ככל ולא מדובר בחשבון יחיד, אין להם שום יתרון מול בית השקעות.

באמת שרציתי לתת להם צ'אנס אבל ריבוי הבעיות, התקשורת הלקויה עם הנציגים והבעיות שחוויתי ושאני רואה בקבוצת הפייסבוק גרמו לי להוציא פעילות משם.

באמת שרציתי לתת להם צ'אנס אבל ריבוי הבעיות, התקשורת הלקויה עם הנציגים והבעיות שחוויתי ושאני רואה בקבוצת הפייסבוק גרמו לי להוציא פעילות משם.
בתור פאונדר, הם מעולים בשביל כרטיס האשראי - אפס עמלה על עסקאות מט"ח. לא יודע כמה שווה את ההתעסקות בשביל כמה מאות שקלים בשנה (בהשוואה לעמלה של 1%).

בתור פאונדר, הם מעולים בשביל כרטיס האשראי - אפס עמלה על עסקאות מט"ח. לא יודע כמה שווה את ההתעסקות בשביל כמה מאות שקלים בשנה (בהשוואה לעמלה של 1%).
מסכים, אבל יש לי כרטיסים עם 0% עמלת המרה בעסקאות חיוב, ככה שהיתרון היחיד מבחינתי הוא במשיכת מזומן.

אולי עדיף לאחד את זה לשרשור המקורי על OZ.
למה? זה שרשור על פלטפורמת המסחר ולא על הבנק עצמו, הבעיות שלו או כרטיס האשראי שהוא מציע.
אשמח אם נעסוק בנושא של פלטפורמת המסחר, כיאה לפורום, ולשם שינוי לא נסטה ממנו.

למה? זה שרשור על פלטפורמת המסחר ולא על הבנק עצמו, הבעיות שלו או כרטיס האשראי שהוא מציע.
אשמח אם נעסוק בנושא של פלטפורמת המסחר, כיאה לפורום, ולשם שינוי לא נסטה ממנו.
זה יכול להיות מאתגר, כי יש ממש מעט אנשים שהתנסו במסחר דרכם, מהסיבות שנידונו לעיל.

השאלה היא לאיזה סוג משקיע הבנק מכוון:

א. סוחר "אקטיבי" שעושה הרבה פעולות
- חשוב קיום או התממשקות עם מערכות מסחר מתקדמות
- המחיר לפעולה נהיה משמעותי בגלל ריבוי הפעולות

אולי לסוחר אקטיבי כזה יהיה משתלם לשלם על מסלול one+, אם הבנק יבנה מערכות מסחר מתאימות לסוג כזה של סוחרים ויפטור אותו מעמלות גם מעבר לפעולה ה10.

ב. משקיע "סולידי" ששם כסף בצד
- פה "עד עשר פעולות בחודש" זה סביר, גם אם יש לו נוסחה והוא עושה אחת לרבעון / שנה איזונים לא סביר שיגיע לשם
- השאלה העיקרית פה היא המחיר הכולל מול נוחות העבודה בבנק

משקיע "סולידי" כזה מקבל תנאים כמו של חשבון בבית השקעות רק בדמי מנוי כפולים (מחכה לשמוע מה יהיו התנאים במסלול zero ובמסלול one, כשיפתחו את המסחר למסלולים האלו, אולי מסלול zero יהיה באמת אטרקטיבי ביחס לבית השקעות ישראלי)

נערך לאחרונה ב:
קניתי קצת vt בפיילוט כדי לנסות.
כרגע המערכת סופר בסיסית ותומכת בלימיט ומרקט בשעות המסחר הרגילות וזהו.
אני דווקא אוהב, המסחר באפליקציית הבנק ולא באפליקציה נפרדת שזה כל מה שרציתי בערך.
מי שנכנס פעם בחודש לקנות קרן סל או כמה מניות זה נוח מאוד שהכל בבנק שגם ככה הכסף שלך בו ולא צריך העברות ולחכות יומיים.
אמנם יש באגים וחווית שימוש בינונית כמו בשאר האפליקציה, אבל ביחס לספארק הכל גן עדן.
כרגע רק מפריע לי שאין מסחר בתל אביב, פעם ראשונה שאני קונה vt וזה לא נוח כמו הקרנות הזרות שנסחרות בארץ לטעמי.

קניתי קצת vt בפיילוט כדי לנסות.
כרגע המערכת סופר בסיסית ותומכת בלימיט ומרקט בשעות המסחר הרגילות וזהו.
אני דווקא אוהב, המסחר באפליקציית הבנק ולא באפליקציה נפרדת שזה כל מה שרציתי בערך.
מי שנכנס פעם בחודש לקנות קרן סל או כמה מניות זה נוח מאוד שהכל בבנק שגם ככה הכסף שלך בו ולא צריך העברות ולחכות יומיים.
אמנם יש באגים וחווית שימוש בינונית כמו בשאר האפליקציה, אבל ביחס לספארק הכל גן עדן.
כרגע רק מפריע לי שאין מסחר בתל אביב, פעם ראשונה שאני קונה vt וזה לא נוח כמו הקרנות הזרות שנסחרות בארץ לטעמי.
המערכת שלהם סגורה? או שיש להם גישה לבורסה כמו לברוקרים?
אם הבנתי נכון את הפרסומים, יש להם מערכת דומה לשל פפר, כלומר אתה סוחר רק במה שהם מאפשרים באיזה pool פנימי שלהם.
בדקת את מחיר הקנייה שניתן לך ביחס למקורות אחרים?
אני צודק?

המערכת שלהם סגורה? או שיש להם גישה לבורסה כמו לברוקרים?
אם הבנתי נכון את הפרסומים, יש להם מערכת דומה לשל פפר, כלומר אתה סוחר רק במה שהם מאפשרים באיזה pool פנימי שלהם.
בדקת את מחיר הקנייה שניתן לך ביחס למקורות אחרים?
אני צודק?
יש pool, זה קצת מציק אבל ביקשתי שיוסיפו vt והוסיפו תוך יומיים.
אמרו שזה לא הכל בגלל שיקולים מסחריים.
לא השוותי מחירי קניה, אבל הם מחוברים לספק נתונים של 15 דק איחור (אמרו שבעתיד זמן אמת) והעסקאות מתבצעות בשוק החופשי באותו רגע ולא בסוף יום כמו בפפר

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A מסחר עצמאי בפסגות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 13
F משיכה מקופת גמל להשקעה לטובת מסחר עצמאי שוק ההון 18
F מסחר עצמאי בברוקר זר וקופ"ג להשקעה מיסים 3
א קרן כספית - קניה דרך תיק מסחר עצמאי (כמו אקסלנס טרייד) או דרך הבנק. שאלה נקודתית שוק ההון 11
N העברת קופת גמל להשקעה לתיק מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
N משיכת כסף מקופת גמל להשקעה לטובת מסחר עצמאי? שוק ההון 19
א השקעה בעזרת מט״ח דרך חשבון מסחר עצמאי ישראלי שוק ההון 0
B קופת גמל להשקעה מסלול עוקב מדד S&P 500 מול מסחר עצמאי שוק ההון 10
L פתיחת חשבון מסחר עצמאי - שירות לקוחות שוק ההון 0
ח העברת בעלות של חשבון מסחר עצמאי שוק ההון 1
C שאלת תם בקשר לעמלות מסחר עצמאי דרך ההנחה באתר אוף טופיק 1
ה מסחר עצמאי - קרנות סל שוק ההון 5
ש גמל להשקעה VS מסחר עצמאי שוק ההון 15
ס השוואת קופת גמל להשקעה מול מסחר עצמאי שוק ההון 15
S קופת גמל להשקעה עוקב סנופי VS השקעה בסנופי בחשבון מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24
I מסחר עצמאי אופציות להון של מעל 500K שוק ההון 23
D דמי ניהול חודשיים וניוד מסחר עצמאי - מיטב דש לעומת בתי השקעות אחרים צרכנות פיננסית 1
ש מיואשת מהממשק של פסגות (מסחר עצמאי) פוסטים מאיכות נמוכה 22
O מסחר עצמאי בפסגות פוסטים מאיכות נמוכה 13
I מסחר עצמאי - ביטחון וערבויות שוק ההון 0
S חשבון מסחר עצמאי - מה הכוונה מינימום לפתיחת תיק שוק ההון 14
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
ס עמלות אינטראקטיב ברוקרס מול אפליקציות מסחר עצמאי בישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 10
גימפל רוצה להשקיע בS&P 500 לעשות את זה דרך קופת גמל להשקעה, או דרך מסחר עצמאי בבורסה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
Y פלטפורמת מסחר למסחר עצמאי בסכומים של כ-20 אלף שקלים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
א מה עדיף: חשבון מסחר עצמאי או קופ"ג להשקעה בדמי ניהול זולים? שוק ההון 4
הסולידית ★★★חשבון מסחר עצמאי באקסלנס טרייד: בונוס למצרפים חדשים ופטור מדמי ניהול לשנתיים★★★ שוק ההון 0
G האם ניתן להעביר כסף מתיק מנוהל בבנק לחשבון מסחר עצמאי בבית השקעות ללא אירוע מס? שוק ההון 7
oren-roach פתיחת חשבון מסחר עצמאי - מסחרי או פרטי שוק ההון 2
V רוצה לפתוח חשבון מסחר עצמאי אבל בית ההשקעות דורש ממני לשלוח לו צילום של תעודת זהות כולל תאריך הנפקה דרך האתר שלהם צרכנות פיננסית 8
ז כיצד לבצע מסחר עצמאי המחקה מסלול כללי? שוק ההון 4
Y שאלות בקשר לקופת גמל להשקעה vs מסחר עצמאי פסיבי שוק ההון 9
D העברת כסף לחשבון מסחר עצמאי שוק ההון 1
V העברת ניירות ערך מבנק לחשבון מסחר עצמאי בבורסה שוק ההון 4
stamEhad העברה בנקאית אוטומטית לחשבון מסחר עצמאי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 6
T סקר שוק מסחר עצמאי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 21
S תיק מסחר עצמאי עדיף על קופת גמל להשקעה - האומנם? שוק ההון 40
I חשבון מסחר עצמאי בסכום נמוך שוק ההון 7
J מסחר עצמאי שוק ההון 0
A מסחר עצמאי בארה"ב: הצעת מיטב דש טרייד- הייטק זון - האם כדאי? צרכנות פיננסית 39
צפי מסחר עצמאי מחקה מדדים שוק ההון 28
E קרן נאמנות או מסחר עצמאי ? שוק ההון 2
קורא הדוק מסחר עצמאי - השוואה של מערכות מסחר/שירות לקוחות בבתי השקעות השונים צרכנות פיננסית 4
ו שאלה על פתיחת חשבון מסחר עצמאי שוק ההון 9
C קופ"ג בתיקון 190 לעומת מסחר עצמאי שוק ההון 6
D מסחר עצמאי: תוכנות מסחר תומכות בWindows בלבד צרכנות פיננסית 35
Yevgeny חשבון מסחר עצמאי בבנק ירושלים - עמלות ועלויות צרכנות פיננסית 93
L מכירה וקניה של קרן נאמנות באותו יום מסחר וארוע מס מיסים 1
N האם יש לכם הגבלה על שווי פקודה במערכת מסחר? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
L ואןגארד קרנות מסחר באופציות שוק ההון 0

נושאים דומים

Back
למעלה