• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

מסחר עצמאי אופציות להון של מעל 500K

• פותח הנושא פותח הנושא Ide
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Ide

משתמש רשום
דירוג
4
הי,ניסיתי בעבר תיק השקעות מנוהל ולא אהבתי רמה ממש נמוכה גם בנדאם עם אפס הבנה יכול לייצר תשואות גדולות מהם ואפילו מהפיקדון הבנקאי.
ועכשיו אחרי למידה מעמיקה של השוק (כמה שאפשר) אני מעוניין לסחור/להשקיע עצמאית,ויש לי הון פנוי של לפחות חצי מיליון שקל ורוצה לדעת אם במקום להוציא תכסף שלי למיטב טרייד או אקסלנס וכדומה אני אשאר בבנק שלי(לאומי) ואנסה לבקש עמלות ששווה להישאר בבנק ברמה שקרובה למה שיש בחוץ.
מעוניין לקבל המלצות מאנשים שכבר סוחרים באחד מבתי השקעות/בנקים עם הון של כמה מאות אלפים וקיבלו הטבות שלא פוגעים בתשואות בצורה משמעותית ולדעת למה לכוון כשאני פונה לבנקאית.

ועכשיו אחרי למידה מעמיקה של השוק (כמה שאפשר) אני מעוניין לסחור/להשקיע עצמאית
לא למדת מספיק אם אתה חושב שתעשה כסף ממסחר.

ממליץ לך לעצור לפני שאתה שורף את חסכונותיך.

לא למדת מספיק אם אתה חושב שתעשה כסף ממסחר.

ממליץ לך לעצור לפני שאתה שורף את חסכונותיך.
אז ממה תעשה כסף אם לא להשקיע תכסף?גם ההון הזה זה חלקו מהשקעות (לא בשוק ההון),אני מעוניין להשקיע לטווח ארוך ולא לשחק עם הכסף של מסחר יום יומי אם לזה חשבת שאני מתכוון..

מעוניין לקבל המלצות מאנשים שכבר סוחרים באחד מבתי השקעות/בנקים עם הון של כמה מאות אלפים וקיבלו הטבות שלא פוגעים בתשואות בצורה משמעותית ולדעת למה לכוון כשאני פונה לבנקאית.
לגופו של עניין, עם תיק בגודל שלך אין לך סיכוי לקבל בבנק עמלות תחרותיות לבתי השקעות.

מה גורם לך לחשוב שתנצח את השוק? יש לך ניסיון מוכח?
היום כל בחור עם אייקיו בודד וטסטוסטרון גבוה בטוח שהוא זה שהמציא את השיטה..
אני לא יודע מי אתה אבל נשמע שאתה לא כלכך מבין על מה אתה מדבר. לא בקטע אישי.
אפחד לא פיצח תשיטה מה אני רושם מה אתם מגיבים לא הבנתי מה אתם רוצים להגיד לי פה אפחד פה ממכם לא אילון מאסק לא בקטע אישי אני בטוח,מה שאני אומר שעדיף לי להשקיע עצמאית או אפילו פיקדון בנקאי מאשר תיק השקעות מנוהל (וכן צברתי ידע וחוויות לטוב ולרע),רק מי שפתח אי פעם תיק מנוהל יבין תרמה הנמוכה ולמה אני מתכוון.
לגופו של עניין, עם תיק בגודל שלך אין לך סיכוי לקבל בבנק עמלות תחרותיות לבתי השקעות,
אם אתה שואף למסחר יומי רק הפער בעמלות ישחוק לך את הכסף בצורה מאוד משמעותית.
מה שאתה אומר שזה תיק קטן בשביל לקבל הטבות בבנק?ולא שואף למסחר יומי, השקעות לטווח של שנים קדימה לפחות 70 אחוז מהתיק.
לדעתך אז לא לנסות אפילו לגשת לבנק בעניין הזה ,ומראש עדיף לי להוציא את כל הכסף לבית השקעות?

אפחד לא פיצח תשיטה מה אני רושם מה אתם מגיבים לא הבנתי מה אתם רוצים להגיד לי פה אפחד פה ממכם לא אילון מאסק לא בקטע אישי אני בטוח,מה שאני אומר שעדיף לי להשקיע עצמאית או אפילו פיקדון בנקאי מאשר תיק השקעות מנוהל (וכן צברתי ידע וחוויות לטוב ולרע),רק מי שפתח אי פעם תיק מנוהל יבין תרמה הנמוכה ולמה אני מתכוון.
בהחלט היה נשמע ממך שאתה נוטה לכיוון מסחר יומי (לאחר מכן הבהרת את עצמך, ולכן גם ערכתי את התגובה הקודמת שלי)
מה שאתה אומר שזה תיק קטן בשביל לקבל הטבות בבנק?ולא שואף למסחר יומי, השקעות לטווח של שנים קדימה לפחות 70 אחוז מהתיק.
לדעתך אז לא לנסות אפילו לגשת לבנק בעניין הזה ,ומראש עדיף לי להוציא את כל הכסף לבית השקעות?
כברירת מחדל תקבל בבנקים 0.6% ק/מ ועוד 0.6% דמי משמרת בערך.
גם אם תצליח להפחית את העמלות ב-90% (ואין סיכוי כזה..) עדיין תשלם מאות % יותר מאשר בתי השקעות בלי מו"מ בכלל.
בתיק 7 ספרות תוכל להתחיל לשאוף לבטל דמי משמרת ולהשיג 0.1% ק/מ.

בבתי השקעות יש אפציה לניהול עצמי. לא חייב שהם ינהלו לך את התיק.

בהחלט היה נשמע ממך שאתה נוטה לכיוון מסחר יומי (לאחר מכן הבהרת את עצמך, ולכן גם ערכתי את התגובה הקודמת שלי)

כברירת מחדל תקבל בבנקים 0.6% ק/מ ועוד 0.6% דמי משמרת בערך.
גם אם תצליח להפחית את העמלות ב-90% (ואין סיכוי כזה..) עדיין תשלם מאות % יותר מאשר בתי השקעות בלי מו"מ בכלל.
בתיק 7 ספרות תוכל להתחיל לשאוף לבטל דמי משמרת ולהשיג 0.1% ק/מ.
אוקיי,תודה רבה אז נראה שאופציית הבנק לא רלוונטית,חוץ ממיטב טרייד וכל השאר שכנראה אותו דבר פחות או יותר,האם *************** עדיפים עליהם מבחינת ההטבות יודע שיש לי יותר אופציות השקעה פתוחות תעודות סל וכדומה שאין בבתי השקעות ישראלים או בנקים וזה משהו שיותר מושך אותי ועוד שבנוסף אומרים שהעמלות שלהם הכי טובות אז בכלל.מודע לעניין המס אך בלי שום קשר אני מגיש דוחות שנתיים/מס עקב היותי עצמאי ויש לי רואה חשבון שגם בעניין הזה יכול לטפל.

שיש לי יותר אופציות השקעה פתוחות תעודות סל וכדומה שאין בבתי השקעות ישראלים או בנקים
אני לא חושב שזה נכון.

בכל אופן תחליט קודם במה אתה הולך להשקיע, זה הרבה יותר חשוב מענייני עמלות.

גוגל: הסולידית מייק

אני לא חושב שזה נכון.

בכל אופן תחליט קודם במה אתה הולך להשקיע, זה הרבה יותר חשוב מענייני עמלות.

גוגל: הסולידית מייק
אני כבר יודע,בגלל זה סגרתי את התיק המנוהל ועוקב כבר חודשים אחרי השוק(לא ייחסתי חשיבות עד עכשיו לעמלות וכדומה) ורק עכשיו מחפש תמקום הנכון לשים את הכסף שלי.
באינטרקטיב יש 2 תעודות סל שאני מעוניין בהם שאין בבתי השקעות בארץ.
אשמח לדעת למה אתה מתכוון שאתה רושם "אני לא חושב שזה נכון" אוהב לשמוע חוות דעת של אנשים עם ניסיון גם אם זה ההפך ממה שאני חושב.
אבל שוב בהחלט ב70 אחוז מהתיק אני יודע כמעט בוודאות איפה להשקיע ה30% אם זה יהיה באינטרקטיב אז גם להם כבר יש לי כיוון.

יש 2 תעודות סל שאני מעוניין בהם שאין בבתי השקעות בארץ.
זה החלק שמפתיע אותי, להבנתי אפשר לקנות בבית השקעות כל דבר (אולי בעמלה גבוהה יותר).

בכל מקרה אם תרצה קרן על ארה"ב/כל העולם אז אין בעיה באף ברוקר.

זה החלק שמפתיע אותי, להבנתי אפשר לקנות בבית השקעות כל דבר (אולי בעמלה גבוהה יותר).

בכל מקרה אם תרצה קרן על ארה"ב/כל העולם אז אין בעיה באף ברוקר.
כן בוודאות שאין הכל, לדוגמא כמו תעודות סל של קריפטו על מטבעות מסויימים, ולא רק אתריום או ביטקוין שאותם כן יש בבתי השקעות.
אני גם מבין שרבים סולדים מעניין הקריפטו אבל זאת רק דוגמא שנתתי.

תעשה לך רשימה איזה קרנות אתה רוצה ובאיזה בורסות הן נסחרות ואז תתקשר לבנק ותברר אם הוא מאפשר לך מסחר בבורסות האלה. אם כן, אז תבקש הצעה לדמי ניהול ואם לא לטעמך אז תפתח בבית השקעות.

כמו שאמרו תיק של כמה מאות אלפים זה לא נחשב תיק גדול, לא חושב שיש על מה להתמקח. ההפרשים בין בתי ההשקעות זניחים, במיוחד אם אתה משקיע פסיבי שעושה פעולות אחת לחודש או יותר. דרך הסולידית מקבלים הטבות ולדעתי זה מספיק זול ככה

כל הכבוד שהשכלת לסגור את התיק המנוהל, תיק עצמאי הוא המכשיר הכי זול. מומלץ לקרוא את השרשור של מייק שמאוד יכול לעזור בתחילת הדרך

הי,ניסיתי בעבר תיק השקעות מנוהל ולא אהבתי רמה ממש נמוכה גם בנדאם עם אפס הבנה יכול לייצר תשואות גדולות מהם ואפילו מהפיקדון הבנקאי.
ועכשיו אחרי למידה מעמיקה של השוק (כמה שאפשר) אני מעוניין לסחור/להשקיע עצמאית,ויש לי הון פנוי של לפחות חצי מיליון שקל ורוצה לדעת אם במקום להוציא תכסף שלי למיטב טרייד או אקסלנס וכדומה אני אשאר בבנק שלי(לאומי) ואנסה לבקש עמלות ששווה להישאר בבנק ברמה שקרובה למה שיש בחוץ.

1.תפרט בצורה ברורה איפה אתה רוצה לשים את הכסף, אמרת שאתה יודע מה אתה רוצה לעשות עם 70% מהכסף.
תפרט. ברגע שיהיה ברור מה הכלים שאתה רוצה אפשר לעזור יותר
2. לדעתי אתה בסוף תרצה לעבור לinteractive brokers

מטורף. בבית השקעות על תיק של כמה מיליונים משלם 0.065% למניה/קרן סל ו0.05% לאגח/קרן נאמנות ומחקה.
ללא "דמי משמרת".
וואו לטווח השקעה של שנים זה מאוד מאוד משמעותי,אם כי אני מעריך שאולי קיבלת תתנאים האלה רק בגלל שיש לך תיק של לפחות 7 ספרות.

לדעתי אתה בסוף תרצה לעבור לinteractive brokers
אתה כנראה צודק,מתחיל תהליך של הפקדה מינימלית.
כל הכבוד שהשכלת לסגור את התיק המנוהל, תיק עצמאי הוא המכשיר הכי זול. מומלץ לקרוא את השרשור של מייק שמאוד יכול לעזור בתחילת הדרך
חברה תודה רבה החלטתי אפילו לא לנסות עם הבנק לאור ההמלצות שלכם,דיברתי עם *************** ובתור שלב ראשוני אפקיד מינימום ואראה אם זה מתאים לי.
וגם ההמלצה על "מייק הסולידית" בהחלט נחמד להבנה בסיסית בתור משקיע עצמאי בתחילת דרכו,אם כי רק חלק קטן(30%) ממה שמופיע שם יהיה בתיק שלי.

שים לב שהם רק מתווכים בינך ל- IB העולמי. בעסקי ההשקעות עדיף כמה שפחות מתווכים.
אני יודע שהם רק מתווכים,זה כזה גרוע?
ראיתי שיש מדריך מאוד מפורט לפתוח ישירות בIB העולמי,באופן כללי אתה צודק אין ספק מודה שהיה לי טיפה חשש להפקיד סכומים גדולים לחשבון חוץ/זר.
אנסה באמת ישירות איתם עם הפקדות נמוכות תחילה.

אני יודע שהם רק מתווכים,זה כזה גרוע?
ראיתי שיש מדריך מאוד מפורט לפתוח ישירות בIB העולמי,באופן כללי אתה צודק אין ספק מודה שהיה לי טיפה חשש להפקיד סכומים גדולים לחשבון חוץ/זר.
אנסה באמת ישירות איתם עם הפקדות נמוכות תחילה.
הם פשוט לוקחים ממך עוד עמלה והכל יקר יותר

תראה אני אגיד משהו ואתה בטח לא תקשיב לי
אבל אני עובד בתחום, ואני עסקתי לא מעט במסחר כתחביב ..
אני משחק עם כמה עשרות אלפים שקלים בשביל האדרנלין, אבל זה לא רווחי .. בסוף בסוף, לא גלעד אלטשואר ולא צבי סטפק ולא אף אחד אחר, לא מכה את המדד
אולי וורן באפט מכה את המדד, וזה גם חרטא , כי אם הוא מודיע שהוא קונה אפל המניה טסה בתגובה..

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
D.Tanz תיק מסחר עצמאי שוק ההון 4
A מסחר עצמאי בפסגות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 13
F משיכה מקופת גמל להשקעה לטובת מסחר עצמאי שוק ההון 18
F מסחר עצמאי בברוקר זר וקופ"ג להשקעה מיסים 3
א קרן כספית - קניה דרך תיק מסחר עצמאי (כמו אקסלנס טרייד) או דרך הבנק. שאלה נקודתית שוק ההון 11
N העברת קופת גמל להשקעה לתיק מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
N משיכת כסף מקופת גמל להשקעה לטובת מסחר עצמאי? שוק ההון 19
א השקעה בעזרת מט״ח דרך חשבון מסחר עצמאי ישראלי שוק ההון 0
B קופת גמל להשקעה מסלול עוקב מדד S&P 500 מול מסחר עצמאי שוק ההון 10
L פתיחת חשבון מסחר עצמאי - שירות לקוחות שוק ההון 0
ח העברת בעלות של חשבון מסחר עצמאי שוק ההון 1
C שאלת תם בקשר לעמלות מסחר עצמאי דרך ההנחה באתר אוף טופיק 1
ה מסחר עצמאי - קרנות סל שוק ההון 5
ש גמל להשקעה VS מסחר עצמאי שוק ההון 15
ס השוואת קופת גמל להשקעה מול מסחר עצמאי שוק ההון 15
S קופת גמל להשקעה עוקב סנופי VS השקעה בסנופי בחשבון מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24
D דמי ניהול חודשיים וניוד מסחר עצמאי - מיטב דש לעומת בתי השקעות אחרים צרכנות פיננסית 1
ש מיואשת מהממשק של פסגות (מסחר עצמאי) פוסטים מאיכות נמוכה 22
O מסחר עצמאי בפסגות פוסטים מאיכות נמוכה 13
I מסחר עצמאי - ביטחון וערבויות שוק ההון 0
OiNK מסחר עצמאי באמצעות המערכת של ONE ZERO (הבנק הדיגיטלי) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 15
S חשבון מסחר עצמאי - מה הכוונה מינימום לפתיחת תיק שוק ההון 14
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
ס עמלות אינטראקטיב ברוקרס מול אפליקציות מסחר עצמאי בישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 10
גימפל רוצה להשקיע בS&P 500 לעשות את זה דרך קופת גמל להשקעה, או דרך מסחר עצמאי בבורסה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
Y פלטפורמת מסחר למסחר עצמאי בסכומים של כ-20 אלף שקלים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
א מה עדיף: חשבון מסחר עצמאי או קופ"ג להשקעה בדמי ניהול זולים? שוק ההון 4
הסולידית ★★★חשבון מסחר עצמאי באקסלנס טרייד: בונוס למצרפים חדשים ופטור מדמי ניהול לשנתיים★★★ שוק ההון 0
G האם ניתן להעביר כסף מתיק מנוהל בבנק לחשבון מסחר עצמאי בבית השקעות ללא אירוע מס? שוק ההון 7
oren-roach פתיחת חשבון מסחר עצמאי - מסחרי או פרטי שוק ההון 2
V רוצה לפתוח חשבון מסחר עצמאי אבל בית ההשקעות דורש ממני לשלוח לו צילום של תעודת זהות כולל תאריך הנפקה דרך האתר שלהם צרכנות פיננסית 8
ז כיצד לבצע מסחר עצמאי המחקה מסלול כללי? שוק ההון 4
Y שאלות בקשר לקופת גמל להשקעה vs מסחר עצמאי פסיבי שוק ההון 9
D העברת כסף לחשבון מסחר עצמאי שוק ההון 1
V העברת ניירות ערך מבנק לחשבון מסחר עצמאי בבורסה שוק ההון 4
stamEhad העברה בנקאית אוטומטית לחשבון מסחר עצמאי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 6
T סקר שוק מסחר עצמאי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 21
S תיק מסחר עצמאי עדיף על קופת גמל להשקעה - האומנם? שוק ההון 40
I חשבון מסחר עצמאי בסכום נמוך שוק ההון 7
J מסחר עצמאי שוק ההון 0
A מסחר עצמאי בארה"ב: הצעת מיטב דש טרייד- הייטק זון - האם כדאי? צרכנות פיננסית 39
צפי מסחר עצמאי מחקה מדדים שוק ההון 28
E קרן נאמנות או מסחר עצמאי ? שוק ההון 2
קורא הדוק מסחר עצמאי - השוואה של מערכות מסחר/שירות לקוחות בבתי השקעות השונים צרכנות פיננסית 4
ו שאלה על פתיחת חשבון מסחר עצמאי שוק ההון 9
C קופ"ג בתיקון 190 לעומת מסחר עצמאי שוק ההון 6
D מסחר עצמאי: תוכנות מסחר תומכות בWindows בלבד צרכנות פיננסית 35
Yevgeny חשבון מסחר עצמאי בבנק ירושלים - עמלות ועלויות צרכנות פיננסית 93
א המלצה לתיק מסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
Y עדכון אסטרטגיה בתיק מסחר קיים שוק ההון 10

נושאים דומים

Back
למעלה